homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Carerea parului si unghii exfoliate

#1 2006-10-19 13:21:56

cora_s
New member
Inregistrat: 2006-09-28

carerea parului si unghii exfoliate

dragele mele, stimata doctoressa,
vreau sa stiu un medicament pe care sa il pot lua deoarece de 3 luni tin o dieta si a inceput sa imi cada mult par si sa mi se descuameze unghiile, am auzit de revalid, insa, dupa ce am cicit ceva postari nu prea imi vine sa il incerc...
daca mai stiti alt medicament , care sa nu fie un supliment nutritiv, va rog sa imi spuneti
ps. nu vreau sa renunt la dieta si nici sa imi dea pofta de mancare
dieta pe care o tin e una personalizata, care are incluse multe legume si fructe insa cred ca metabolismul meu s-a cam dat peste cap!!!

Ultima oara a fost editat de cora_s (2006-10-19 15:13:26)

#2 2006-10-19 16:48:00

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Re: carerea parului si unghii exfoliate

eurovita pt par si unghii;nu l-am incercat inca,asa ca nu pot sa-ti zic sigur daca functioneaza sau nu,dar am auzit ca ar fi bun.incearca-l daca vrei.

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#3 2006-10-19 16:53:27

andrutza
Vizitator

poti incerca si samponul de la revalid, ca nu e medicament si nu-ti produce pofta de mancare. da vezi sa nu ai o lipsa de calciu sau alt mineral daca iti cade parul si ti se exfoliaza unghiile. asa am patit si eu mai demult si nu mi-a dat prin gand sa-mi fac analizele si, ulterior am costat ca imic adea parul de la demineralizare.

#4 2007-04-18 19:05:28

ralucap
New member
Inregistrat: 2006-10-06

buna..stiti daca eurovita multivitamine interactioneaza cu ac yasmin?merci anticipat..m-am gandit sa iau ca ma simt un pic cam ametita cred ca de la astenia de primavara..va pup si astept sa-mi raspunda cineva

#5 2007-04-18 19:07:20

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu interactioneaza

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-04-18 19:18:07

ralucap
New member
Inregistrat: 2006-10-06

merci mult...o sa merg chiar acu sa-mi cumpar..pupicei

#7 2007-04-18 20:24:40

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

pink_butterfly a scris:

eurovita pt par si unghii;nu l-am incercat inca,asa ca nu pot sa-ti zic sigur daca functioneaza sau nu,dar am auzit ca ar fi bun.incearca-l daca vrei.

eurovita pt par si unghii am luat..si cel putin la par si-a facut efectul...unghiile care se exfoliaza le am de cand ma stiu deci nu ma asteptam la remediere...dar o imbunatatire s-a obs

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#8 2011-03-21 12:11:53

Unghiicugel
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-03-17

Buna, Atat pentru par cat si pentru unghii puteti incerca uleiul de ricin este foarte bun. Pentru par il aplicati la radacina seara inainte de culcare si va puneti ceva pe cap pana dimineata cand va spalati si efectele vor fi miraculoase. iar pentru unghii il puteti folosi ca un ulei pt cuticula.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.