homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce faci daca uiti sa iei pastiluta

#1 2009-04-02 08:07:22

teo_girl730
New member
Inregistrat: 2009-04-02

ce faci daca uiti sa iei pastiluta

buna fetelor! am descoperit acest forum de ceva vreme dar abia acum cand am o problema m-am hotarat sa-mi fac cont.
iau karissa de ceva vreme si sunt foarte multumita de ele, dar ieri am uitat sa iau pastiluta. am luat-o acum, dupa 10 ore. va rog sa-mi spuneti daca mai sunt protejata pentru contactele de acum inainte si cand trebuie sa iau urmatoarea pastiluta, respectand ora obisunita, sau la 24 de ore dupa ultima pilula?

#2 2009-04-02 08:29:08

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Re: ce faci daca uiti sa iei pastiluta

da, esti protejata.
daca ai fi luat la un interval de 10 ore atunci nu ai mai fi fost wink

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#3 2009-04-02 09:25:51

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ce faci daca uiti sa iei pastiluta

teo_girl730 a scris:

buna fetelor! am descoperit acest forum de ceva vreme dar abia acum cand am o problema m-am hotarat sa-mi fac cont.
iau karissa de ceva vreme si sunt foarte multumita de ele, dar ieri am uitat sa iau pastiluta. am luat-o acum, dupa 10 ore. va rog sa-mi spuneti daca mai sunt protejata pentru contactele de acum inainte si cand trebuie sa iau urmatoarea pastiluta, respectand ora obisunita, sau la 24 de ore dupa ultima pilula?

Esti protejata.Probleme ar fi aparut daca o luai cu intarziere mai mare de 12 ore. Urmatoare pastila o iei la ora obisnuita.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.