|
Nu esti logat.
Fibrom uterin#1 2009-04-02 13:47:59
Fibrom uterinBuna fetelor! "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #2 2009-04-02 15:46:19
Re: Fibrom uterinsi eu am descoperit un fibrom de 4/3 cm...poate lasa fetele un link doctoressei...sa ne spuna parerea dansei Ultima oara a fost editat de deliav (2009-04-03 13:27:07) baby Dragos Offline #4 2009-04-03 20:36:42
Re: Fibrom uterindelia, cred ca merita luata in calcul ideea cu operaratia, exact pentru argumentele date de medicul tau...nu e insa vreo urgenta, dupa opinia mea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-04-04 18:04:54
Re: Fibrom uterine cam marisor acest fibrom si cred ca la marimea asta nu functioneaza vreun tratament alternativ. Eu am avut de unul de sase pe langa altii mai mici si tot m-am operat dar multumesc lui Dumnezeu ca mi-e cu mult mai bine acum. Depinde de multe. Ce varsta ai? Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-05 15:52:23
Re: Fibrom uterinBuna fetelor si va multumesc pentru raspunsuri. "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #7 2009-04-06 10:12:07
Re: Fibrom uterinMultumesc mult pentru rsp. Doc! baby Dragos Offline #8 2011-01-07 18:46:44
Re: Fibrom uterinBuna ziua. Mama mea (49 de ani; inca nu menopauza) are un fibrom uterin de 12 cm (e singura dimensiune pe care o stm, deocamdata). Nu se simte rau, nu are sangerari. O doare doar putin uneori, in spate, putin deasupra rinichilor, intr un loc ce ar corespunde cu o linie imaginara trasa dinspre uter spre spate, prin interior. Offline #9 2011-01-07 19:11:15
Re: Fibrom uterincred ca e vb de dl decebal hudita. Offline #10 2011-01-07 22:11:46
Re: Fibrom uterin1. nu este acelasi caz, dar iti pot spune despre mama. avea mai multe fibroame si deja ajunsese la sangerari abundente si altele, la doar 44 de ani. solutia in cazul ei a fost un sterilet cu eliberare de hormoni. acum, la 2 sau3 ani de la acele probleme i s-a spus ca fibroamele si-au redus dimensiunile. Offline #11 2011-01-13 08:30:14
Re: Fibrom uterinIeri a mers si mama mea la medic (45 ani) si i s-a spus ca are uter fibromatos! I s-a dat tratament pentru 2 saptamani si apoi trebuie sa mearga din nou la control , doctorita i-a zis ca cel mai probabil o sa trebuiasca sa ii scoata uterul..chiar nu exista alta solutie??? Acum dimineata am inceput si eu sa citesc pe net despre asta ca nu stiu nimic legat de subiectul asta,din ce am vazut uterul fibromatos cauzeaza fibroamele uterine? O sa ma mai documentez dar am zis sa va intreb pe voi daca stiti mai multe despre asta! Offline #12 2011-01-13 09:09:20
Re: Fibrom uterinbubu sunt mai multe aspecte importante... mama ta este la menopauza?... are simptome? pentru ca nu este obligatoriu ca uterul fibromatos sa se opereze, dar bineinteles exista situatii cane operatia este necesara... daca nu sunteti convinse, mai cereti o parere dar oricum trebuie mers pe mana unui doctor pentru ca noi nu avem cum sa punem un diagnostic corect.. baby Dragos Offline #13 2011-01-13 10:29:23
Re: Fibrom uterinDetzy mama inca nu a intrat la menopauza..timp de 3 luni i-a curs sange intre menstruatii,dar nu foarte mult si a zis ca probabil intra la menopauza,nu a mers la medic.Apoi din noiembrie nu i-a mai venit menstruatia.Nu a zis la nimeni insa luna asta s-a panicat si aseara a avut programare la cabinetul doamnei Tudosa,noi suntem din Braila,doamna doctor e sefa de sectie la maternitate din cate am inteles e un medic bun. Iar eu nu mai locuiesc cu parintii mei,aseara am vb putin la telefon cand a iesit de la medic,acum e la munca inca nu stiu multe detalii insa m-am panicat un pic cand mi-a zis ca daca nu raspunde la tratament o sa ii scoata uterul,chiar nu ar exista alta solutie? Deocamdata sa faca tratamentul si sa vedem ce ii mai zice. Uter fibromatos inseamna ca are fibroame? Nu prea m-am lamurit cu asta.Ea mi-a zis ca are peretii uterului ingrosati,pff Ultima oara a fost editat de bubu_bubu (2011-01-13 10:29:49) Offline #14 2011-01-13 10:36:50
Re: Fibrom uterinuterul fibromatos se manifesta prin existenta mai multor fibroame la nivelul uterului si prin prezenta tesutului fibros... baby Dragos Offline #15 2011-01-13 10:49:48
Re: Fibrom uterin
Cu siguranta va face ceea ce i se va spune insa sunt ingrijorata.. sper sa fie bine! O sa vb mai in detaliu cu ea sa vad ce i-a explicat doctorita. Daca i se va face histerectomia nu va avea voie sa faca efort apoi o perioada de timp?Teama ei cea mare e ca nu va mai putea merge la munca,la asta se gandea ea aseara ,nu la altceva,e zapacita stiu Multumesc pentru raspunsuri! Offline #16 2011-01-13 11:46:25
Re: Fibrom uterinbubu, va fi op perioada de recuperare dupa operatie...oricum, stai sa vedem daca se ajunge la ea.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2011-01-13 12:07:17
Re: Fibrom uterin
Multumesc doctoressa! Am vorbit cu mama in pauza si din ce mi-a zis a fost tratata superficial,i-a zis ai uterul ingrosat tare,iti dau tratament si dupa 2 saptamani vii la control ,cel mai probabil o sa iti scot uterul.Si ea a rugat-o sa ii explice sa priceapa despre ce e vorba si cica lasa ca data viitoare vb mai mult,la usa asteptau in jur de 20 de persoane..Asa ca am zis sa isi cumpere tratamentul asta sa vada daca ii vine menstruatia si sa mearga apoi si la alt medic. Problema e ca nu prea sunt bani suficienti acum,ne-a murit si un unchi si au fost cheltuieli neprevazute,iar controlul de aseara a costat 300 lei...speram sa fie bine,o sa mai revin cu intrebari si informatii! Offline #18 2011-01-13 12:16:13
Re: Fibrom uterinsunt sigura ca sunt ginecologi foarte buni la care consultatia are pret rezonabil si accesibil Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2011-01-19 11:07:30
Re: Fibrom uterinAm revenit! Mama a luat decizia de a face tratamentul si apoi sa mearga la control,sa vada ce i se mai zice si abia apoi sa ceara parerea unui alt medic! Ca tratament a primit Duphaston si niste supozitoare,am uitat cum se numesc..dupa cateva zile de tratament i-a venit menstruatia,chiar abundenta..eu ma gandeam acum oare trebuie sa ia in continuare pastilele timp de 2 saptamani nu conteaza ca i-a venit menstruatia dupa cateva luni de pauza? Ca doctorita nu i-a zis nimic legat de menstra,daca apare ce ar trebui sa faca. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|