homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oops p bune:(:(

#1 2009-04-02 16:00:28

gossip.co
Membru
Inregistrat: 2009-04-01

oops p bune:(:(

i really need help! ...nu stiu cum am putut sa fiu atat d idioata...dar folia d luna aceasta am inceput`o d la sfarsit la inceput:|....si mi`am dat seama trz.iau marvelon 28...si am inceput ku pastilutzele mici....iar akum sunt apr d sf foliei....si normal k nuj kum sa fac cu menstra.....ma gandeam sa continui o alta folie normal si in felul asta imi anulam menstruatia luna asta(pt k nu mai am pastilele mici).....k sa incep sa le iau corect.....nc nu mai jtiu knd sunt protejata.....heeeellp!

#2 2009-04-02 16:13:48

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: oops p bune:(:(

Hmmm ... Tu practic ai inceput pastilutele (cele active) la 2 saptamani de la terminarea foliei anterioare. Protectia a fost afectata in perioada in care ai luat pastilutele mici din folia asta si inca sapte zile din pastilutele active. Daca te-ai protejat suplimentar in perioada aia, poti uni 2 folii. Daca ai avut contacte cu ejaculare in vagin, parerea mea este sa faci pauza spate zile, chiar daca nu mai ai pastilutele mici, sa vezi daca apare menstra. Elimini astfel posibilitatea unei sarcini nedorite.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-04-02 16:51:06

gossip.co
Membru
Inregistrat: 2009-04-01

mi`am dat seama k nu sunt protejata si nu am avut contacte neprotejate.....deci nu`mi pun problema unei sarcini nedorite.....si as vrea sa continui urm folie normal.....k sa intru in normal.....sper k e ok ku menstra,dak nu vine luna asta:Dbig_smile
ms muuult andreea pt rasp:*

#4 2009-04-04 15:02:17

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

pai continui urmatoarea folie normal..take care smile

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#5 2009-04-04 17:59:21

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

gossip.co a scris:

mi`am dat seama k nu sunt protejata si nu am avut contacte neprotejate.....deci nu`mi pun problema unei sarcini nedorite.....si as vrea sa continui urm folie normal.....k sa intru in normal.....sper k e ok ku menstra,dak nu vine luna asta:Dbig_smile
ms muuult andreea pt rasp:*

Ca sa continui normal, ori legi cele 2 folii si nu iti va mai veni menstra luna asta, ori faci pauza spate zile si incepi noua folie in a opta zi, cu pastilele active.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.