homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru doamna doctor urgent

#1 2009-04-02 23:34:41

myioana
Membru
Inregistrat: 2009-04-02

pentru doamna doctor urgent

buna seara.va rog din suflet sa ma ajutati ca nu mai stiu la cine sa mai apelez si ca cine sa mai fac.am 21 de ani iar la 9 ani am fost operata la cap in urma ruperi unui vas de sange care a format un ciorchine de chiaguri medicii mi-au spus ca acel chiag erea vechi cu 5 ani in urma si ca s-a format in urma ruperii vasului de la stres sau o lovitura puternica.am ramas cu hemipareza pe partea dreapta operatia este pe partea stanga.menstruatia mi-a venit la varsta de 12 ani iar dupa un an au inceput durerile ingrozitoare care treceau cu algocalmin asta pana m-am intoxicat de la el acum folosesc nurofen forte care a ajuns sa-mi calmeze durerile dupa aproximativ o ora.am fost la ginecolog asta vara iar la controlul palpabil mi-a spus ca am un chist pe ovar care insa la ecografia transvaginala nu mi-sa gasit mi-sa spus ca probabil s-a eliminat la menstruatie.acum am fost la alt ginecolog si mi-sa gasit un chist destul de maricel mi s-a recomandat diana-35 iau diane de 7 zile.de ieri mi-a aparut o eruptie pe umarul stang sunt niste bubite ca nisipul pline cu lichid.astazi mai precis acum mi-sa extins pe toata fata si pe gat si putin pe umarul drept.am fost la medicul de familie si mi-a spus sa intrerup diane,insa cand am vorbit cu ginecologul mi-a spus sa nu le intrerup.le i-au la ora23 l-am luat si acum insa mi-e foarte frica deoarece medicul de familie mi-a spus ca eu nu am voie sa i-au anticonceptionale dat fiind faptul ca am fost operata la cap insa medicul ginecolog a spus sa le iau.intrebarea mea este daca diane mi-a provocat aceasta eruptie ce sa fac sa le mai i-au sau nu si daca este bine dat fiind faptul ca am fost operata la cap, ce alte alternative as avea inafara de anticonceptionale.va multumesc din suflet si va rog cat de repede posibil sa raspundeti si mesajului meu. grater

#2 2009-04-02 23:41:53

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: pentru doamna doctor urgent

myioana i am lasat doctoressei linkul...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-04-04 11:05:56

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

myioana a scris:

buna seara.va rog din suflet sa ma ajutati ca nu mai stiu la cine sa mai apelez si ca cine sa mai fac.am 21 de ani iar la 9 ani am fost operata la cap in urma ruperi unui vas de sange care a format un ciorchine de chiaguri medicii mi-au spus ca acel chiag erea vechi cu 5 ani in urma si ca s-a format in urma ruperii vasului de la stres sau o lovitura puternica.am ramas cu hemipareza pe partea dreapta operatia este pe partea stanga.menstruatia mi-a venit la varsta de 12 ani iar dupa un an au inceput durerile ingrozitoare care treceau cu algocalmin asta pana m-am intoxicat de la el acum folosesc nurofen forte care a ajuns sa-mi calmeze durerile dupa aproximativ o ora.am fost la ginecolog asta vara iar la controlul palpabil mi-a spus ca am un chist pe ovar care insa la ecografia transvaginala nu mi-sa gasit mi-sa spus ca probabil s-a eliminat la menstruatie.acum am fost la alt ginecolog si mi-sa gasit un chist destul de maricel mi s-a recomandat diana-35 iau diane de 7 zile.de ieri mi-a aparut o eruptie pe umarul stang sunt niste bubite ca nisipul pline cu lichid.astazi mai precis acum mi-sa extins pe toata fata si pe gat si putin pe umarul drept.am fost la medicul de familie si mi-a spus sa intrerup diane,insa cand am vorbit cu ginecologul mi-a spus sa nu le intrerup.le i-au la ora23 l-am luat si acum insa mi-e foarte frica deoarece medicul de familie mi-a spus ca eu nu am voie sa i-au anticonceptionale dat fiind faptul ca am fost operata la cap insa medicul ginecolog a spus sa le iau.intrebarea mea este daca diane mi-a provocat aceasta eruptie ce sa fac sa le mai i-au sau nu si daca este bine dat fiind faptul ca am fost operata la cap, ce alte alternative as avea inafara de anticonceptionale.va multumesc din suflet si va rog cat de repede posibil sa raspundeti si mesajului meu. grater

Sincer nu cred ca eruptia de pe piele se datoreaza Diane-35, pare mult mai probabil sa fie de alta cauza
pe de alta parte nu sunt de parere sa iei Diane-35 din pricina hemoragiei cerebrale de care vorbesti, despre care nu inteleg daca a fost posttraumatica sau de alta natura(daca ar fi fost sigur posttraumatica nu ar fi o contraindicatie, insa avind in vedere ca nu se stie sigur si ca medicii au spus ca poate e de la stress(ce stress ar putea avea un copil de 9 ani nu stiu)....nu prea sunt pentru utilizarea Diane...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-04-04 23:44:35

myioana
Membru
Inregistrat: 2009-04-02

va multumesc din suflet pentru raspuns atat doamnei doctor cat si crys-ty-nei

#5 2009-04-16 09:23:39

MIRUTZA
New member
Inregistrat: 2008-07-16

buna ziua. am si eu o intrebare la dna doctor. am fost la ginecolog de curand...cu o problema mai veche....ce banuiam ca ar fi umflatura de bartholin....insa mi s-a spus ca am un chist suburetral si m-a trimis la urolog ca cik nu e de domeniul dansei. Ce puteti sa-mi spuneti despre aceasta problema? Este grava? si cam ce se poate face in cazul de fata?aaa...sa nu uit....influenteaza negativ daca intretin relatii sexuale avand in vedere aceasta problema? multumesc mult:)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.