homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ceva sfaturi va rog:D

#1 2009-04-03 22:56:33

ddiiaannaa
New member
Inregistrat: 2009-03-06

ceva sfaturi va rog:D

am parul deteriorat din cauza placii..vreau sa il las lung si frumos...ce tratament sa fac?a..inca ceva...eram bruneta iar acum a crescut putin si vreau sla las ciloarea normala..un saten deschis..aproape blond..si lam vopsit saten deschis..dar se vede doar la radacina cam...3-4 cm...ca naiba arata:))...cum sa revin la culoarea naturala?va rog rasp:*

iubesc si sunt iubita>>langa el ma simt cea mai fericita:X>te iubesc

#2 2009-04-03 23:11:30

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: ceva sfaturi va rog:D

in priumul rand nu mai folosi placa un timp, mai tunde`l ca n`ai ce face daca e deteriorat, macar varfurile, ia o masca ceva, eu folosessc de la kallos si ma inteleg bine.
pai era normal sa iti apara la radacina o culare si restul sa fie tot negru. n`ai ce face decat sa astepti sa creasca parul. intre timp poti sa folosesti un nuantator.
si cred ca mai bine postai la discutii diverse, ca aici nu prea e locul mesajului tau

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.