homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza reine

#1 2009-04-04 18:13:16

cher_cri
New member
Inregistrat: 2006-12-08

Candidoza reine

Buna ,
Candidoza a revenit sau poate nu am scapat de ea niciodata. Doar ca de data asta tratamentul este putin schimbat , pe langa lomexinul de rigoare (care se gaseste din ce in ce mai greu in farmacii) am mai primit Omicral 100mg. capsule.
Intrebarea mea intervine acum...am primit 15 capsule . Dr. mi-a spus sa le iau in felul urmator :1 /zi timp de partu zile, iar apoi timp de 4 luni una in pima zi de menstruatie impreuna cu partenerul.Treaba este ca nu iese la socoteala nicicum. Partenerul trebuie sa inceapa odata cu mine? adica numarul de pastile ce il iau eu sa il ia si el?ca daca e asa o pastila lipseste.
Iar daca el ar trebui sa ia numai in cele patru luni in prima mea zi e menstruatiei atunci as avea 3 in plus.
Eu nu am inteles prea bine acest lucru. In primul rand ma intereseaza daca trebuie sa ia si el odata cu mine cele 8 pastile, iar in functie de asta cum fac? Deoarece  ori mi s-au dat in minus
Cristina

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.