homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chlamidia-2

#20 2009-04-09 15:03:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: chlamidia

de exemplu, la un control gineco... de la instrumentar.

sau de la mama ta, daca te-a nascut natural (caz in care o ai din prima zi de viata)

sau de la piscina... desi asta e inca sub forma de teorie, dar ma rog.

crede-ma, stiu ce simti, ca si eu m-am trezit intr-o buna zi cu analiza pozitiva in brate... si n-am facut nik decat cu sotul la viata mea... si (nu ca as vrea sa "incurajez" pe careva)... am luat antibioticele pe rand... si iar vedeam pozitiv pe analiza DUPA tratament... iar bocete si depresii.... de vreo 4 ori la rand...

de asta zic... cel mai sanatos pt psihic e sa-ti vezi de treaba... o aveti, de-acu inainte luptati-va cu ea! nu cu sotul...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#21 2009-04-09 15:08:50

tipi
New member
Inregistrat: 2009-04-06

si nu ai scapat inca, dupa atatea tratamente? Eu iau doxiciclina 10 zile si ovule betadine, iar sotul meu ia si el doxiciclina.

#22 2009-04-09 15:11:29

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

succes fetelor, si va asteptam cu vesti smile

#23 2009-04-09 15:12:45

katami
Platinum member

ba am scapat... inutil sa-ti zic ca, dupa ce am primit prin mail rezultatul negativ de la genetic lab bucuresti (si eu sunt din iasi), am bocit inca jum de ora, apoi le-0am scris mail inapoi de multumire rotfl acu rad cand ma gandesc ce disperata eram... da' atunci nu prera era de ras.

dar m-am chinuit vreo jumate de an.... treatamente-soc... doxiciclina, summamed, augumentin, klacid.... si inca unul, parca, nu mai stiu cum se chema. sad

oricum, vreau sa repet analiza, poate chiar sapt viitoare... a trecut un an de atunci.... si de la Craciun tot zic ca merg la dr... da' mi-a ramas asa... o frica big_smile parca e bine sa stii negativu' pe foaie. big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#24 2009-04-09 15:16:45

tipi
New member
Inregistrat: 2009-04-06

bravo ca ai scapat, sper sa nu mai vad ceva pe buletinul de analiza, mai ales ca scria "slab pozitiv".

Publicitate

loading...

#25 2009-04-09 15:19:59

katami
Platinum member

pai la mine mai era o ciudatenie... nici nush daca era greseala de lab sau real... cand am facut ananliza prima data mi-a iesit valoare incadrata in slab poz (eu am facut test la care dadeau rezultatele cu valori.. eu aveam cu puuutin peste normal). buun... eu eram f increzatoare ca scap din prima, ca e slab. fac tratam, astept 3 sapt... fac analiza. valoare dubla sad. depresie. alt tratam... alte 3 sapt... alta analiza. valoare dubla a ultimei. si tot asa....

nu vreau sa sperii pe nimeni, sper ca la voi sa fie altfel... da' eu daca mai vedeam o data poz cred ca o luam razna....

am fugit la munci... sanatate si mai vb.

Ultima oara a fost editat de katami (2009-04-09 15:21:05)

#26 2009-04-29 14:42:00

tasha2007
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-07

Am primit rezultatul la analiza PCR facuta in cele din urma la Synevo,in Iasi,in 10 zile desi ei spun ca dureaza 2 saptamani si este NEGATIV.Deci analiza din secretie a fost gresita.Mi-am luat o piatra de pe inima.Oricum,dupa recoltare,am luat si Sumamed asa cum mi se prescrisese ca sa nu pierd timpul.

#27 2009-04-29 16:25:28

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

felicitari  applause

#28 2010-07-20 08:55:31

mariamanuela
New member
Inregistrat: 2009-07-29

buna!
sunt noua pe aici... am si eu o intrebare, poate stupida,dar as avea nevoie de un raspuns. am tot citit despre chlamydia(cadoul cu care m-am pomenit in urma ultimelor analize), si am inteles ca se transmite prin orice fel de sex... deci se transmite si prin sex oral?sau n-am inteles eu bine?
ast rasp... multumesc anticipat!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.