homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ordin de restrictie

#1 2009-04-06 20:49:45

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ordin de restrictie

O sa va povestesc pe scurt problema si sper sa ma puteti ajuta. o prietena de-a mea a stat acum 3 luni cu un baiat. au fost 2 luni impreuna, iar baiatul ajunsese sa tina la ea foarte mult. ala a renuntat in cls a 12 la cursuri, a plecat afara la furat apoi s-a intors aici, s-a inscris iar la liceu, dar a fost exmatriculat. a avut si un mare necaz, si-a pierdut mama, iar prietena mea a zis sa stea cu el pt a incerca sa-l ajute sa-si revina. dupa 1 luna, prietena mea a aflat din surse sigure ca dragul ei prieten era implicat in afaceri cu droguri, era cautat de niste mafioti sa-l omoare (scenariu de film, nu alta) si a inceput sa se indeparteze de el pana s-au despartit. acum ala o ameninta ca si-a batut joc de el si nu o va lasa in pace, ca o s-o omoare cand o va prinde si chiar era de cateva ori sa-si puna planul in aplicare, noroc ca a fost avertizata la timp de altii. ii este frica sa mai iasa din casa, parintii ei stiu toata situatia dar nu stiu ce sa faca. s-a gandit ca poate sa mearga la politie sa obtina un ordin de restrictie impotriva nebunului, dar nu are dovezi si e ii frica sa nu se agraveze situatia daca vorbeste cu politia. ce ar putea face?

bebe V., soarele si luna

#2 2009-04-06 20:58:45

skumpi
Vizitator

Re: ordin de restrictie

pai n`are n`are dovezi...da macar sa incerce... nu cred ca ii va da nimeni ordin d restrictie asa... da macar ii zice fata...bre vezi k am fost la politie... te mai apropii d mine ? diablo
astia care tot ameninta asa, d obicei e numa gura d ei
ar trb sa`l infrunte...sa`i arate ca nu ii e frica d el... dak ea face pe mieluselu normal k el face in continuare pe boss`u ca are cu cine wink

#3 2009-04-06 20:59:42

april sunset
Insomniac member

nu se poate. e la liceu, parintii ei au amandoi serviciu aici, are si un frate la facultate care trebuie intretinut, deci ideea cu plecatul pica din start. si eu i-am spus ca poate iese mai urat daca apeleaza la politie, dar chiar nu stie ce sa faca. + ca si daca obtine un ordin ala daca o prinde tot o nenoroceste, dar macar ar putea fi arestat apoi. e urata rau situatia si as vrea sa o ajut dar nu stiu cum, de aceea am apelat la forum, poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva sau stiti vreuna din voi pe cineva care lucreaza la politie si ati putea afla daca se poate face ceva...ca eu chiar nu stiu ce ar putea face sad
nu a fost deloc mielusica cu el, skumpi, dimpotriva. odata ala aflat ca ea se va duce la o petrecere si a sunat-o si i-a spus ca o va calca in picioare daca o prinde si ea i-a spus ca nu o intereseaza daca o urmareste sau daca se intalnesc la petrecere, n-are decat sa vina cu tot cu dorinta lui de bataie ca pe ea nu o impresioneaza. asa i-am zis si eu ca astia cu gura mare sunt vai mama lor, dar m-a asigurat ca asta nu e asa.

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-04-06 21:03:11)

bebe V., soarele si luna

#4 2009-04-06 21:01:30

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

ba da sa mearga la politie. tatal prietenei mele lucreaza in politie,chiar o sa intreb.

sora unei bune prietene de ale mele a patit ceva de genul, dar tipul chiar a prins-o si a batut-o, a fost la politie, si-a scos si certificat de ala, proces si s-a ales cu o amenda si nu are voie sa se apropie de ea, nu stiu ce distanta..

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-04-06 21:02:52)

Dragostea nu se stă, se face.

#5 2009-04-06 21:08:21

april sunset
Insomniac member

chiar te rog din suflet deuzza daca poti afla ceva ti-as fi foarte recunoscatoare.
am fost eu cam idioata si i-am spus "hai mai! te prinde, te bate, te duci la politie si nu se va mai apropia dupa aia de tine" dar si ea mi-a zis "dar de ce sa ma bata? cu ce drept? ca are impresia ca mi-am batut joc de el? daca are probleme sa se interneze, nu sa isi verse nervii pe mine" si asta cam asa e...
+ ca ea a mai avut o problema mai demult cu un nemernic :f?rbannad: respectivul a fost arestat 8 ani si acum a iesit si a cautat-o. a mers cu ai ei la politie si aia au spus ca nu pot face nimic decat daca ala "calca stramb"...deci idiotul e liber sa o ameninte, s-o termine nervos si politia nu poate face nimic

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-04-06 21:12:21)

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#6 2009-04-06 21:10:30

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Bineinteles ca sa mearga la politie..
Dar o inregistrare telefonica nu are cu el?in care el o ameninta?asta ar putea fi o dovada buna...

#7 2009-04-06 21:10:37

skumpi
Vizitator

hai frate k doar nu` i tampit si ala sa mearga politia la el la usa si el sa o omore ... asta`i sf lol tocmai k se va speria si nu`i va face nik...si nici asa nu o sa`i faca...numa gura ii d el... dak ar fi vrut sa o faca cu adevarat nu o "avertiza"

da cel mai bine ar fi de vb cu un avocat

da parintii ei ? ei ce fac ? stau cu mainile in san... pai dc nu merge taica`so sa`i spuna vreo 2 ? cine`i si pustiu asta ? ceva luptator de si parintilor le e frica d el hmm

#8 2009-04-06 21:13:34

Zeyna
Platinum member

Katalyna2311 a scris:

politia va merge la el, el va afla ca ea a fost la politie si chiar ca o omoara. eu zic ca e mai grav daca ii pune politia pe cap. sa vb cu un avocat ceva si sa ii dea un sfat.
Deuzza dar respectiva macar avea un certificat la mana, avea o proba.....

pai si trebuie sa astepte sa pateasca ceva ca sa mearga la politie?

cum zice si skumpi,parintii ei ce pazesc? sa discute cu parintii lui.

#9 2009-04-06 21:16:43

april sunset
Insomniac member

skumpi a scris:

hai frate k doar nu` i tampit si ala sa mearga politia la el la usa si el sa o omore ...

poi asta e problema, ca nu va merge politia la el la usa decat daca o s-o bata si ea va reclama, altfel cica nu au ce sa-i faca. si nu-i pasa de urmari, daca i-ar fi pasat s-ar mai fi ocupat de droguri, s-ar fi inhaitat cu unii din cei mai periculosi nemernici din oras? crede-ma skumpi ca daca ar fi sf nici prin gand nu mi-ar fi trecut sa deschid un topic pe situatia asta..
parintii ei....asta e alta problema...la noi in oras nu te baga nici dracu in seama daca nu esti cineva si ai ei sunt niste oameni simpli, modesti. nici sa ai relatii la politie nu mai e suficient, trebuie sa ai peste tot si la cei "buni" si la cei " rai" ca sa poti iesi linistit pe strada...am ajuns sa ne vanam unii pe altii...lumea minunata in care traim...

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-04-06 21:22:08)

bebe V., soarele si luna

#10 2009-04-06 21:19:07

Zeyna
Platinum member

Katalyna2311 a scris:

Deuzza politia nu isi mai face datoria neutral mi-ar fi teama sa fac acest pas si politia sa nu ia masuri

ai fost cumva in vreo situatie in care politia te-ar fi putut ajuta si nu s-a intamplat?
se vbeste la general ca politia nu  isi face datoria , ca politia in sus ca politia in jos, dar nu e chiar asa.

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-04-06 21:19:26)

#11 2009-04-06 21:21:44

ryanna22
Hero member

april ai citit intrebarea mea de mai sus?

#12 2009-04-06 21:23:13

skumpi
Vizitator

atunci hai sa stai sa vezi dak politia isi face datoria sau nu neutral
dak chiar se intampla ceva... politia cu ce ar fi d vina ? k pe ei nu i`au anuntat nimeni

eu zic sa mearga parintii fetei sa vb cu el...dak tot nu se potoleste sa mearga fata cu parintii la politie`
eventual sa`l inregistreze...dak merg sa vb cu el wink

asa ca offtopic neutral in ce lume traim....inconjurati d astfel d specimene... habar n`ai cine`i omu d lg tine in ziua d azi neutral

#13 2009-04-06 21:25:00

april sunset
Insomniac member

ryanna22 a scris:

am citit, ry. inregistrare nu are, dar din cate stiu eu si i-am si spus, astia de la telefonia mobila inregistreaza toate convorbirile noastre. i-am zis ca ar putea merge la reprezentanta sa intrebe daca se poate face ceva

bebe V., soarele si luna

#14 2009-04-06 21:25:16

Zeyna
Platinum member

parintii ei sa vbeasca cu parintii lui.

sau parintii ei habar nu au ce se intampla??

#15 2009-04-06 21:26:57

skumpi
Vizitator

fara sa supar dar si fata are o parte din vina... adika e clar k nu a fost tipu model d baiat... dak a vazut ca atat il duce capu... k si`a lasat liceu , k a plecat nush`unde...k a fost exmatriculat ce mai cauta lg el ? neutral

#16 2009-04-06 21:28:22

april sunset
Insomniac member

am spus la inceput ca mama lui a murit deci n-ar avea cu cine sa vorbeasca si chiar daca ar avea, cum sa dea de ai lui?
parintii ei stiu toate situatia, dar nici ei nu stiu ce sa faca, mai ales ca am si spus putin mai sus ca au mai avut o problema, au apelat la politie si nu s-au ales cu nimic...

bebe V., soarele si luna

#17 2009-04-06 21:30:38

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

april sunset a scris:

+ ca ea a mai avut o problema mai demult cu un nemernic :f?rbannad: respectivul a fost arestat 8 ani si acum a iesit si a cautat-o. a mers cu ai ei la politie si aia au spus ca nu pot face nimic decat daca ala "calca stramb"...deci idiotul e liber sa o ameninte, s-o termine nervos si politia nu poate face nimic

Nu vreau sa fiu rea, dar prietena ta e atrasa de tipii rai se pare. Adica in locul parintilor ei, dupa un incident de genul as fi tinut-o din scurt rau de tot  punish . Si am 19 ani, ca sa nu crezi ca sunt batrana si zic asa ca nu stiu ce si cum cu generatiile, dar poate sunt eu mai paranoica.

A, si da, cred ca optiunea cu politia e cea mai buna.

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-04-06 21:33:01)

#18 2009-04-06 21:31:00

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

si eu am avut o problema cu un tigan cand eram mai tanara (pe la 18 ani) care ma ameninta k ma rapeste, k ma duce nu stiu unde...niste smecherasi d-astia de cartier...a durat ceva timp faza pana mi-am dat seama k ma urmarea cu o masina...la politie nu m-am dus dar le-am zis parintilor...cand a auzit tata sa faca infarct, putea sa fie mafiotul mafiotilor tiganu ala, cand a luat tata ditamai bata si s-a dus cu niste barbati de la servici peste tigani dracii i-au luat, le-au spart geamurile la masini, pe tiganu ala tare in gura l-au casapit bine...bineinteles k au sarit toti tiganii, dar te poti pune cu niste barbati in toata firea care lucreaza cu sute de kg de fiare la munca...
poate cazul meu a fost mai usor, pt k erau din cartier, niste tigani oarecare, nu stiu daca aveau legaturi cu droguri sau mai stiu eu ce...daca politia nu face nimic, spuneti parintilor (nu zic sa faca ce-a facut tata, el este mai impulsiv si a facut singur dreptate) dar asa cum spun fetele sa incerce sa vorbeasca tatal ei cu baiatul sau cu parintii lui...dar probabil daca a luat-o pe un drum gresit nici parintii lui nu se mai inteleg cu el si degeaba incearca...ar fi de preferat ca politia sa-si faca datoria...

#19 2009-04-06 21:32:37

ryanna22
Hero member

april sunset a scris:

ryanna22 a scris:

am citit, ry. inregistrare nu are, dar din cate stiu eu si i-am si spus, astia de la telefonia mobila inregistreaza toate convorbirile noastre. i-am zis ca ar putea merge la reprezentanta sa intrebe daca se poate face ceva

dap asa e,stiu ca suntem inregistrati(6 luni parka),chiar si ce scriem acum pe forum e inregistrat,dar au zis ca o sa foloseasca inregistarile pt cazuri  mai grave.orikum ar fi bine sa inregistreze ea o convorbire cand mai vb cu el.... applause  applause  fiindca esti o prietena adevarata! wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.