|
Nu esti logat.
Ordin de restrictie#1 2009-04-06 20:49:45
ordin de restrictieO sa va povestesc pe scurt problema si sper sa ma puteti ajuta. o prietena de-a mea a stat acum 3 luni cu un baiat. au fost 2 luni impreuna, iar baiatul ajunsese sa tina la ea foarte mult. ala a renuntat in cls a 12 la cursuri, a plecat afara la furat apoi s-a intors aici, s-a inscris iar la liceu, dar a fost exmatriculat. a avut si un mare necaz, si-a pierdut mama, iar prietena mea a zis sa stea cu el pt a incerca sa-l ajute sa-si revina. dupa 1 luna, prietena mea a aflat din surse sigure ca dragul ei prieten era implicat in afaceri cu droguri, era cautat de niste mafioti sa-l omoare (scenariu de film, nu alta) si a inceput sa se indeparteze de el pana s-au despartit. acum ala o ameninta ca si-a batut joc de el si nu o va lasa in pace, ca o s-o omoare cand o va prinde si chiar era de cateva ori sa-si puna planul in aplicare, noroc ca a fost avertizata la timp de altii. ii este frica sa mai iasa din casa, parintii ei stiu toata situatia dar nu stiu ce sa faca. s-a gandit ca poate sa mearga la politie sa obtina un ordin de restrictie impotriva nebunului, dar nu are dovezi si e ii frica sa nu se agraveze situatia daca vorbeste cu politia. ce ar putea face? V., soarele si luna Offline #2 2009-04-06 20:58:45
Re: ordin de restrictiepai n`are n`are dovezi...da macar sa incerce... nu cred ca ii va da nimeni ordin d restrictie asa... da macar ii zice fata...bre vezi k am fost la politie... te mai apropii d mine ? #3 2009-04-06 20:59:42
Re: ordin de restrictienu se poate. e la liceu, parintii ei au amandoi serviciu aici, are si un frate la facultate care trebuie intretinut, deci ideea cu plecatul pica din start. si eu i-am spus ca poate iese mai urat daca apeleaza la politie, dar chiar nu stie ce sa faca. + ca si daca obtine un ordin ala daca o prinde tot o nenoroceste, dar macar ar putea fi arestat apoi. e urata rau situatia si as vrea sa o ajut dar nu stiu cum, de aceea am apelat la forum, poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva sau stiti vreuna din voi pe cineva care lucreaza la politie si ati putea afla daca se poate face ceva...ca eu chiar nu stiu ce ar putea face Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-04-06 21:03:11) V., soarele si luna Offline #4 2009-04-06 21:01:30
Re: ordin de restrictieba da sa mearga la politie. tatal prietenei mele lucreaza in politie,chiar o sa intreb. Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-04-06 21:02:52) Dragostea nu se stă, se face. Offline #5 2009-04-06 21:08:21
Re: ordin de restrictiechiar te rog din suflet deuzza daca poti afla ceva ti-as fi foarte recunoscatoare. Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-04-06 21:12:21) V., soarele si luna Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-06 21:10:30
Re: ordin de restrictieBineinteles ca sa mearga la politie.. Offline #7 2009-04-06 21:10:37
Re: ordin de restrictiehai frate k doar nu` i tampit si ala sa mearga politia la el la usa si el sa o omore ... asta`i sf tocmai k se va speria si nu`i va face nik...si nici asa nu o sa`i faca...numa gura ii d el... dak ar fi vrut sa o faca cu adevarat nu o "avertiza" #8 2009-04-06 21:13:34
Re: ordin de restrictie
pai si trebuie sa astepte sa pateasca ceva ca sa mearga la politie? Dragostea nu se stă, se face. Offline #9 2009-04-06 21:16:43
poi asta e problema, ca nu va merge politia la el la usa decat daca o s-o bata si ea va reclama, altfel cica nu au ce sa-i faca. si nu-i pasa de urmari, daca i-ar fi pasat s-ar mai fi ocupat de droguri, s-ar fi inhaitat cu unii din cei mai periculosi nemernici din oras? crede-ma skumpi ca daca ar fi sf nici prin gand nu mi-ar fi trecut sa deschid un topic pe situatia asta.. Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-04-06 21:22:08) V., soarele si luna Offline #10 2009-04-06 21:19:07
ai fost cumva in vreo situatie in care politia te-ar fi putut ajuta si nu s-a intamplat? Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-04-06 21:19:26) Dragostea nu se stă, se face. Offline #11 2009-04-06 21:21:44
Re: ordin de restrictieapril ai citit intrebarea mea de mai sus? Offline #12 2009-04-06 21:23:13
Re: ordin de restrictieatunci hai sa stai sa vezi dak politia isi face datoria sau nu #13 2009-04-06 21:25:00
am citit, ry. inregistrare nu are, dar din cate stiu eu si i-am si spus, astia de la telefonia mobila inregistreaza toate convorbirile noastre. i-am zis ca ar putea merge la reprezentanta sa intrebe daca se poate face ceva V., soarele si luna Offline #14 2009-04-06 21:25:16
Re: ordin de restrictieparintii ei sa vbeasca cu parintii lui. Dragostea nu se stă, se face. Offline #15 2009-04-06 21:26:57
Re: ordin de restrictiefara sa supar dar si fata are o parte din vina... adika e clar k nu a fost tipu model d baiat... dak a vazut ca atat il duce capu... k si`a lasat liceu , k a plecat nush`unde...k a fost exmatriculat ce mai cauta lg el ? #16 2009-04-06 21:28:22
Re: ordin de restrictieam spus la inceput ca mama lui a murit deci n-ar avea cu cine sa vorbeasca si chiar daca ar avea, cum sa dea de ai lui? V., soarele si luna Offline #17 2009-04-06 21:30:38Re: ordin de restrictie
Nu vreau sa fiu rea, dar prietena ta e atrasa de tipii rai se pare. Adica in locul parintilor ei, dupa un incident de genul as fi tinut-o din scurt rau de tot . Si am 19 ani, ca sa nu crezi ca sunt batrana si zic asa ca nu stiu ce si cum cu generatiile, dar poate sunt eu mai paranoica. Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-04-06 21:33:01) Offline #18 2009-04-06 21:31:00
Re: ordin de restrictiesi eu am avut o problema cu un tigan cand eram mai tanara (pe la 18 ani) care ma ameninta k ma rapeste, k ma duce nu stiu unde...niste smecherasi d-astia de cartier...a durat ceva timp faza pana mi-am dat seama k ma urmarea cu o masina...la politie nu m-am dus dar le-am zis parintilor...cand a auzit tata sa faca infarct, putea sa fie mafiotul mafiotilor tiganu ala, cand a luat tata ditamai bata si s-a dus cu niste barbati de la servici peste tigani dracii i-au luat, le-au spart geamurile la masini, pe tiganu ala tare in gura l-au casapit bine...bineinteles k au sarit toti tiganii, dar te poti pune cu niste barbati in toata firea care lucreaza cu sute de kg de fiare la munca... Offline #19 2009-04-06 21:32:37
dap asa e,stiu ca suntem inregistrati(6 luni parka),chiar si ce scriem acum pe forum e inregistrat,dar au zis ca o sa foloseasca inregistarile pt cazuri mai grave.orikum ar fi bine sa inregistreze ea o convorbire cand mai vb cu el.... fiindca esti o prietena adevarata! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|