homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cui ii e frica de cutremur?-11

#191 2009-04-13 20:35:31

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: cui ii e frica de cutremur?

Si eu tot in Targoviste stau si nici eu nu am simtit nimic...

Iubesc si sunt iubita

#192 2009-04-13 20:36:41

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Aha ..

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#193 2009-04-13 20:39:06

skumpi
Vizitator

eu mereu am apa lg mine ...lg pat pt ca noaptea ma trezesc si beau apica big_smile

#194 2009-04-13 20:39:35

skumpi
Vizitator

iar telu care e tot lg mine...pe post de lanterna...deci sunt asigurata tongue

#195 2009-04-13 21:27:44

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

mai nu stiu ce sa zic.....parerea mea e ca chestiile astea cu apa si mancarea tot nu prea isi au rostul in situatia de fata....daca sa zicem ca esti blocat sub daramaturi, eu cred ca esti mult mai preocupat sa strigi dupa ajutor si sa te dai de ceasul mortii ca poate cei dragi nu mai sunt...nu cred ca iti arde de mancat si baut oricat de foame si sete ti s-ar face.....iar legat de bani....daca mi-as vedea casa daramata cu bani in ea cu tot, eu zic ca in primul rand ar trebui sa ii multumesc lu Doamne Doamne ca am scapat cu viata si ca nu sunt si eu acolo sub daramaturi, si mai apoi sa ma preocup ca vezi Doamne mi-au ramas banii in casa......

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#196 2009-04-13 22:07:02

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

banii ca banii, dar actele? noi avem un fel de servieta in care tinem f multe acte... certificate,diplome, etc si p`aia as lua-o prima

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#197 2009-04-13 22:11:24

addicted
Hero member
Inregistrat: 2007-06-12

Omul asta e fenomenal.Initial trebuia sa fie de florii, dupa aia de paste, " in jurul zilei de 20 aprilie " riiight!! si acuma: " Deocamdata nu am data exacta, cand va aparea va fi comunicata pe acest blog. Perioadele posibile producerii cutremurului sunt in jurul Pastelui, Inaltarii si de Craciun. Avand in vedere ca a aparut numarul 20, iar 20apr se afla in perioada Pastelui, mi-am exprimat opinia in legatura cu acest numar.

In acest moment, data de 20 aprilie nu este data cutremurului. ".

Va spun eu cand va fi urmatorul cutremur !! Cand va ramane acest domn in pana de vizitatori, de oameni panicati si de BANI! lol

You can’t live a positive life with a negative mind.

#198 2009-04-14 10:56:42

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

nu mi se par inutili bani, dupa ce trece toata nebunia cu cutremurul ai vrea sa ai ceva bani in buzunar, iar mancarea si apa ... prefer sa nu mor de sete sau de foame (si din cate stiu e o moarte dureroasa) daca ma loveste ceva in cap si mor asta e nu sufar atat de mult, iar cu strigatul nu as tipa decat daca as auzi zgomot langa mine .... de ce sa imi consum energia ? asa doar sa ma trezesc ca atunci cand vor veni ajutoare eu sa nu pot spune nimic ?

#199 2009-04-14 11:30:33

emily02
Full member
Inregistrat: 2008-09-25

Nu-ti poti da seama cum vei reactiona in momentele alea..s-ar putea sa te panichezi foarte tare si sa urli pana-ti dai duhul, s-ar putea sa nu-ti mai pese de nicio persoana draga cu picioarele strivite, taiate, capul spart si toate cele, s-ar putea sa te comporti cu totul altfel fata de cum ti-ai fi planuit in cazuri de genu'..cred ca depinde de fiecare cum reuseste sa-si pastreze calmul..deci, mai bine ne-am pregati cu ceva yoga in asteptarea cutremurului lol

Staring at the sun, thinking it's the moon..

#200 2009-04-14 13:40:37

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

ei si ca sa fie cireasa dupa tort...a mai aparut una aseara...care a zis ca a calculat ea..dupa 10 ani de calcule si o sa fie pe 6 mai pe la 17h si ceva...unul mare de 7,2...apoi pe 16 mai altul de 5,nu stiu cat si pe 10 octombrie altul de 6,ceva..
deci...asteptam acum 6 martie sad

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#201 2009-04-14 14:58:00

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

wild_wind a scris:

ei si ca sa fie cireasa dupa tort...a mai aparut una aseara...care a zis ca a calculat ea..dupa 10 ani de calcule si o sa fie pe 6 mai pe la 17h si ceva...unul mare de 7,2...apoi pe 16 mai altul de 5,nu stiu cat si pe 10 octombrie altul de 6,ceva..
deci...asteptam acum 6 martie sad

ete asteptam 6 martie rotfl m-am saturat de asteptat dk nu vine curremuru de Paste nu mai astept si nu mai iau nimik in seama
Nush de ce da pe nea istrate l-am crezut da pe altcineva nici in ruptul capului nu cred

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#202 2009-04-14 15:24:53

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

eu stau la etajul 8 !
ce fac ? sar pe geam sau ma bag in cada ? lol

#203 2009-04-14 15:29:58

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

carmen_21 a scris:

banii ca banii, dar actele? noi avem un fel de servieta in care tinem f multe acte... certificate,diplome, etc si p`aia as lua-o prima

la orice fel de act se poate scoate duplicat

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#204 2009-04-14 15:52:57

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

daca este sa fie cutremur si sa murim, aia o sa fie, ce sa facem acum, traim cu gandul la drobul cu sare?
si referitor la ce faci in timp de cutremur... eu am prins unul acum cativa ani, cand a fost ceva mai puternic...era 12 noaptea si eram treaza, intai a cazut un dulap in apartamentul de deasupra de s-a zguduit si apartamentul nostru...si apoi a inceput sa se clatine tot...stateam cu sora-mea speriate sub tocul usii, cadea tencuiala de pe pereti...si secundele alea mi s-au parut nesfarsite...ma gandeam numai sa scap cu viata si sa-i mai vad pe cei dragi, nu ma gandeam la bani, acte etc. neutral

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#205 2009-04-14 15:54:59

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Soleil a scris:

daca este sa fie cutremur si sa murim, aia o sa fie, ce sa facem acum, traim cu gandul la drobul cu sare?
si referitor la ce faci in timp de cutremur... eu am prins unul acum cativa ani, cand a fost ceva mai puternic...era 12 noaptea si eram treaza, intai a cazut un dulap in apartamentul de deasupra de s-a zguduit si apartamentul nostru...si apoi a inceput sa se clatine tot...stateam cu sora-mea speriate sub tocul usii, cadea tencuiala de pe pereti...si secundele alea mi s-au parut nesfarsite...ma gandeam numai sa scap cu viata si sa-i mai vad pe cei dragi, nu ma gandeam la bani, acte etc. neutral

right...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#206 2009-04-25 20:23:12

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

fetelor din bucuresti, ati simtit cutremurul?destul de mare :-S

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#207 2009-04-25 20:35:51

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu da..destul de bine. cine a mai simtit? pana la urma tot sambata seara a fost..dar nu de florii sau pasti

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#208 2009-04-25 20:37:42

addicted
Hero member
Inregistrat: 2007-06-12

Se pare ca tocmai a fost unul in Vrancea de 5.3 neutral L-am simtit si noi si inca foarte bine!!!!!!!! Infricosator neutral

You can’t live a positive life with a negative mind.

#209 2009-04-25 20:39:58

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

tocmai a fost un cutremur...iar nu l-am simtit lol

when the pomp lights up,you shoot.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.