homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cui ii e frica de cutremur?-14

#248 2009-04-25 21:33:43

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: cui ii e frica de cutremur?

marissa a scris:

pacurari.. tu?

nicolina .
daca nu stai la t-uri,d-uri sau pe popauti e bine big_smile

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#249 2009-04-25 21:35:11

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

pana acum 3 luni am stat si eu in nicolina, ce tare.. eh.. bine ca suntem bine.

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#250 2009-04-25 21:37:13

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

delyuta..5.3 richter in vrancea si 4 grade si ceva tot richter in buc. se pierde din intensitate o data cu distanta.
pitzi...chill. mai bine veneai la mine ca eu nu am simtit nik. si nici al meu smile ps: sa nu te mai pui sub tocul usii smile aseaza-te langa dulap, pat..ceva inalt, voluminos, greu din casa in pozitia fetus. tocul usii daca se darama, cade tavanul de sus peste tine

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#251 2009-04-25 21:37:18

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pitzi papagalul inainte nu a fost agitat? pt ca papagalii si cainii in general simt si fac urat inainte de cutremur
eu cand aveam papagal incepea inainte de cutremur sa se agite si striga de nu stiam ce are pe urma am aflat cae e treaba
cei de la centru de seismologie din Vrancea au papagali...cand am fost acum cativa ani acolo erau papagali si l-am intrebat pe omul ala dc asa si mi-a explicat

#252 2009-04-25 21:37:57

pitzipoank
Insomniac member

marissa a scris:

pana acum 3 luni am stat si eu in nicolina, ce tare.. eh.. bine ca suntem bine.

offtopic  wow  daca stiam ne dadeam intalneala big_smile

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

Publicitate

loading...

#253 2009-04-25 21:38:44

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

"Analiza energetica a ultimului seism se incadreaza in profilul normal. La http://www.fotonsas.ro/infoirsa/mag_map.html se poate vedea incadrarea in tendinda pe termen scurt. Pe termen lung (din 2004) nu apar abateri fata de normal. "Linistea" anuntata anterior a ascuns un seism de 4,8 R. Perturbatia anterioara a campului magnetic din Bisoca, infrasunetele din Istrita si Naruja continua. Acesta este efectul seismului recent. Localizarea lui este in apropierea seismului din 2009/04/12."
si au pus semaforul pe portocaliu.....astia cu prognoza sunt vai de capul lor! pana sa fie cutremurul semaforul il lasase pe verde si spuneau ca e liniste totala drept pentru care s-au miscat placile mai bine de 10 minute sad

iar cainii mei au dormit si in timpul cutremurului  rotfl  toti 15! nici o baza nu am in ei si mai sunt si husky, exact de aia de au si cei de la seismologie aplicata si cica ii folosesc pentru avertizare rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#254 2009-04-25 21:40:15

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

deli:*puss
ms green puss m'au zapacit astia cu gradelel lor lol am fcaut la geogra sigur da cine a fost atent la ore lol

vai da ce rau ii de cei de la etaje superioare.. mamaia sta la 4 si nush ce naibii a facut telefonuilui ala k nu raspundex(

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#255 2009-04-25 21:40:54

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

green_fairy a scris:

delyuta..5.3 richter in vrancea si 4 grade si ceva tot richter in buc. se pierde din intensitate o data cu distanta.
pitzi...chill. mai bine veneai la mine ca eu nu am simtit nik. si nici al meu smile ps: sa nu te mai pui sub tocul usii smile aseaza-te langa dulap, pat..ceva inalt, voluminos, greu din casa in pozitia fetus. tocul usii daca se darama, cade tavanul de sus peste tine

te referi la triunghiul vietii....cel mai bine este exact jos , langa marginea patului....langa dulap poate fi periculos ca se poate darama dulapul si sa pice peste tine, asa daca pica tavanul se creaza un triunghi intre tavanul picat, pat si podea, unde ar fi corpul smile

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#256 2009-04-25 21:41:42

pitzipoank
Insomniac member

green_fairy a scris:

eu de cand ma stiu toata lumea imi zice sub tocul usii...
n-am nik mai greu in casa. tot e ff usor..
eu stau in bloc pe cadre.stalpii si grinzile sunt elemente de rezistenta. asa ca nu cred ca nu as fi in siguranta sub tocul usii... care, btw, e si grinda

#257 2009-04-25 21:43:00

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

si totusi pitzi a reactionat papagalul tau?

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#258 2009-04-25 21:44:58

pitzipoank
Insomniac member

lucia05 a scris:

green_fairy a scris:

te referi la triunghiul vietii....cel mai bine este exact jos , langa marginea patului....langa dulap poate fi periculos ca se poate darama dulapul si sa pice peste tine, asa daca pica tavanul se creaza un triunghi intre tavanul picat, pat si podea, unde ar fi corpul smile

nu inteleg nustiu

#259 2009-04-25 21:45:49

pitzipoank
Insomniac member

delyutza* a scris:

si totusi pitzi a reactionat papagalul tau?

nu. asta nu reactionat deloc. nu are un an e puiut...
ala care l-am avut mereu se zbatea in cusca de ziceam k a innebunit.
in schimb latrau toti cainii afara

#260 2009-04-25 21:47:19

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu nu am simtit nimic...faceam baie..
in fond a fost un cutremur normal ...ma enerveaxa astia de la televiziuni care fac atata caz

#261 2009-04-25 21:51:10

pitzipoank
Insomniac member

daca il simteai cum ai fi reactionat?

#262 2009-04-25 21:51:24

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

si eu vreau sa simt un cutremuur big_smile la noi nu a fost niciodata.. tongue..sau cel putin asa stiu eu..

Ultima oara a fost editat de b_oana (2009-04-25 21:51:37)

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#263 2009-04-25 21:55:49

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu ma oftic ca n-am simtit nimic....nici nu-mi mai aduc aminte cand am simtit ultima oara un cutremur...vroiam sa ma zdruncine putin si nu mi-ar fi fost frica ca eram la iubi si daca se zgaltaia tare imediat ieseam in curte smile
mama l-a simtit bine la bloc si stam la etajul 1 si tot s-a simtit....s-a speriat putin mai ales ca ea e o fire care imediat se panicheaza.
euacum vreo 3 zile am visat ceva de cutremur big_smile trebuia sa ma apuc si eu sa fac cum face nea Istrate

Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-04-25 21:56:32)

#264 2009-04-25 21:59:23

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

am mai simtit cutremure da nu ma sperii imediat ca s-a miscat bibeloul sau cine stie ce ...astea-s chestii normale ,pamantul trebuie sa se elibereze de energie

#265 2009-04-25 22:02:54

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

eu eram in mall, la ultimul etaj... am simtit ca si cum sunt la metrou, langa intrare, la suprafata, si trece metroul pe dedesubt. 
lumea s-a panicat f nasol, ma uitam cu toti se imbulzeau ca furnicile pe scarile alea rulante sa coboare....   
mama cae era acasa, stand la parter l-a simtit nasol...   a zis ca s-a miscat lustra, niste cristale s-au zgaltait si niste cd-uri au cazut si ele :

asta in bucuresti.

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#266 2009-04-25 22:03:35

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

In Targoviste s-a simtit destul sad Eu stau la parter si mi se misca biroul si paharul de apa! Nu mai pot, ce sperietura am tras! Mai eram si singura acasa

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.