homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tricomoniaza si sarcina

#1 2009-04-07 21:26:43

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

tricomoniaza si sarcina

imi cer scuze ca am postat un subiect nou dar am nevoie urgent de un raspuns si sper sa fie mai vizibil

o prietena tocmai a fost diagnosticata cu tricomoniaza si in aceeasi zi a aflat si ca e insarcinata.persoana care i-a facut recoltarea ( nu stiu daca era medic) i-a recomandat tratament cu tinidazol, cervucid si tantum rosa spalaturi la exterior.

dat fiind ca inca nu are un doctor si nici nu stie cand o sa obtina o programare, ma puteti ajuta cu niste sfaturi? tratamentul e daunator in sarcina? infectia afecteaza sarcina?

multumesc!

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-04-07 22:39:32)

#2 2009-04-07 22:28:14

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: tricomoniaza si sarcina

am sa las link doctoressei

#3 2009-04-07 22:33:32

gargarita
Moderator

multumesc lady

#4 2009-04-08 16:52:01

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

gargarita a scris:

imi cer scuze ca am postat un subiect nou dar am nevoie urgent de un raspuns si sper sa fie mai vizibil

o prietena tocmai a fost diagnosticata cu tricomoniaza si in aceeasi zi a aflat si ca e insarcinata.persoana care i-a facut recoltarea ( nu stiu daca era medic) i-a recomandat tratament cu tinidazol, cervucid si tantum rosa spalaturi la exterior.

dat fiind ca inca nu are un doctor si nici nu stie cand o sa obtina o programare, ma puteti ajuta cu niste sfaturi? tratamentul e daunator in sarcina? infectia afecteaza sarcina?

multumesc!

nici macar medic de familie nu are?
da un prospect de la tinizol ar putea citi?
da, infectia poate dauna sarcinii
da, tratamentul e contraindicat in primul trimestru de sarcina(e vorba de tinizol)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2009-04-08 16:58:20

gargarita
Moderator

multumesc pentru raspuns

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.