homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alergie

#1 2009-04-07 22:11:43

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

alergie

sunt alergica la praf si la polen...am descoperit asta anul trecut si am urmat tratament atunci cu septilin...ar trebui sa incep din nou tratamentul dar nu mai stiu exact cum se iau pastilele...stie careva?

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#2 2009-04-07 23:26:53

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Re: alergie

ai intrebat la o farmacie? poate vor sti...oricum cel mai bine e sa te duci doctor, ca si anul trecut. stii si tu ca nu e de glumit atunci cand e vorba de alergii...

Ultima oara a fost editat de majestik (2009-04-07 23:27:59)

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#3 2009-04-21 14:26:14

diana13_87
Full member
Inregistrat: 2008-01-19

buna fetele ..nu am mai intrat de mult aici.....asa de ieri ma mananca pielea intr una nu stiu ce sa mai fac azi am fost la farmacie si mi au dat  Aerius ,eau thermale Avene , si calciu absorbabil cu vitamina D... acum ma mai lasat mancarimea ...dar nu pot sa inteleg cum de am asa ceva.
e posibil sa faci alergie pe baza de stres? de exemplu am fost la solar acum 2 saptamnai mi am luat 10 min si am ieshit afara dupa 5 minute si joi am fost iar dar nici nu am putut intra pt k ma apucat o spaima si a inceput sa ma manance pielea intr una ....inainte sa mg la solar vorbisem cu cineva si mi a sp k cineva din Arad a ars si acum cred k sunt ff stresata ...sau nu stiu ce e cu mine:Ociudat

#4 2009-04-21 16:30:01

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

daca ti-a aparut alergia in urma solarului e posibil sa fi facut de la solar....se poate face si pe stres alergie....
cel mai bine ar fi sa mergi la medic daca nu-ti trece.

#5 2009-04-21 18:03:51

skumpi
Vizitator

pai mai degraba somatizezi decat alergie.... te`ai speriat f tare si organismul tau a reactionat in consecinta`

dak era alergie de la solar, de care nu am mai auzit , iti iesea mancarimea atunci sau la cateva ore... nu dupa cateva zile...

Publicitate

loading...

#6 2009-04-21 18:25:43

diana13_87
Full member
Inregistrat: 2008-01-19

multumesc pt raspunsuri)smile

#7 2009-04-21 20:53:50

odamaria
New member
Inregistrat: 2009-04-20

Iti scriu pentru ca si eu sufar de alergii, de toate felurile. Deci te inteleg, mai ales cu mancarimile de piele care sunt groaznice. Parerea mea este ca: ti s a iritat pielea de la solar (ceea ce e mai putin posibil, deoarece nu ai stat decat 10 minute) sau, ceea ce este foarte foarte plauzibil, te ai intoxicat de la un aliment. Gandeste te ce ai mancat cu o zi inainte de a incepe mancarimile de piele (ciocolata, cacao, peste, oua, un condiment ceva, conserve, portocale, piersici sau cu gust de piersici...). Nu ai altceva de facut decat sa eviti alimentele care ti provoaca alergii, sau, daca deja te mananca pielea, ia un calciu lactic sau daca suporti, clorocalcin. E mai ieftin si mai eficient decat eau Thermale de la avene (din cate stiu eu asta e un produs cosmetic). Sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.