homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare, o nelamurie

#1 2009-04-08 17:08:35

stefania 23
New member
Inregistrat: 2008-10-23

o intrebare, o nelamurie

buna ziua fetelor,
am si eu o nelamurire legata de un diagnostic dat de dna mea doctor.in ultima vreme am avut dureri in interiorul vaginului in partea stanga si putin la ovare am fost la medicul meu de familie si mi-a spus ca am METROANEXITA Stanga si mi-a dat ca tratament zanocin, si flamexin.si eventual un control la medicul ginecoloc.nu m-am apucat de tratament inca pt ca am facut niste bai calde la picioare si nu mai am dureri si nu as vrea sa iau pastile asa degeaba.rugamintea mea este sa imi spuneti si mie despre acest diagnostic in sensul ca, de la ce se face, care sunt riscurile daca nu este tratata la timp multumesc

#2 2009-04-08 17:22:48

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

Re: o intrebare, o nelamurie

metroanexita este inflamatia uterului,trompelor si ovarelor.cauzele sunt multiple,de la boli cu transmitere sexuala la expunerea la frig (bluze scurte,spate si abdomen dezvelit),expunere alternanta frig-cald,etc.cea mai frecventa complicatie este infertilitatea,asa ca sfatul meu este sa urmezi tratamentul prescris de medic pana nu se cronicizeaza infectia.stai linistita,nu iei medicamentele degeaba,infectia nu se poate trata doar cu bai calde la picioare.nu este de glumit cu metroanexita,daca nu faci tratament la timp s-ar putea sa fie mai rau in viitor.bafta si sanatate !

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#3 2009-04-08 17:24:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu iti recomand totusi sa mergi la ginecolog si sa faci o ecografie, ca sa stii sigur daca e anexita
cel putin antibiotic sa nu iei degeaba
eu am patit la fel, medicul de familie mi-a spus ca am anexita (mi-a dat doar antiinflamator), iar cand am fost la ginecolog nici vorba de asa ceva

#4 2009-04-08 17:31:17

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

ah,acum am vazut ca ai primit tratament de la medicul de familie.si eu zic ca ar trebui sa merg la ginecolog.

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#5 2009-04-10 10:40:45

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Diagnosticul se stabileste in urma unui control ginecologic si a unei ecografii, deci mergi de urgenta la ginecolog, numai asa poti sa stii cu siguranta despre ce e vorba...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.