|
Nu esti logat.
O intrebare, o nelamurie#1 2009-04-08 17:08:35
o intrebare, o nelamuriebuna ziua fetelor, Offline #2 2009-04-08 17:22:48
Re: o intrebare, o nelamuriemetroanexita este inflamatia uterului,trompelor si ovarelor.cauzele sunt multiple,de la boli cu transmitere sexuala la expunerea la frig (bluze scurte,spate si abdomen dezvelit),expunere alternanta frig-cald,etc.cea mai frecventa complicatie este infertilitatea,asa ca sfatul meu este sa urmezi tratamentul prescris de medic pana nu se cronicizeaza infectia.stai linistita,nu iei medicamentele degeaba,infectia nu se poate trata doar cu bai calde la picioare.nu este de glumit cu metroanexita,daca nu faci tratament la timp s-ar putea sa fie mai rau in viitor.bafta si sanatate ! Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #3 2009-04-08 17:24:29
Re: o intrebare, o nelamurieeu iti recomand totusi sa mergi la ginecolog si sa faci o ecografie, ca sa stii sigur daca e anexita Offline #4 2009-04-08 17:31:17
Re: o intrebare, o nelamurieah,acum am vazut ca ai primit tratament de la medicul de familie.si eu zic ca ar trebui sa merg la ginecolog. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #5 2009-04-10 10:40:45
Re: o intrebare, o nelamurieDiagnosticul se stabileste in urma unui control ginecologic si a unei ecografii, deci mergi de urgenta la ginecolog, numai asa poti sa stii cu siguranta despre ce e vorba... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|