homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dupa chiuretaj

#1 2009-04-08 20:36:45

maria 2020
New member
Inregistrat: 2008-11-21

dupa chiuretaj

sa va povestesc ce mi s-a intamplat, pe 28 martie mi-a venit menstruatia, dupa vreo 5 zile am crezut k se termina, dar pe 4 aprilie am inceput sa sangerez tot mai mult, plus k erau si multe cheaguri de sange, pe 6, adica luni am fost la urgente, la maternitatea din brasov, acolo aveam o cunostinta, eram foarte speriata, m-a dus tipa respectiva la un doctor, m-a controlat, dupa a ceea m-au internat cateva ore in maternitate, mi s-a facut chiuretaj, ca diagnostic mi s-a pus avort ovular, am intrebat daca am fost sau nu insarcinata si mi s-a spus k nu se stie, ca dupa 3 sapt vin rezultatele analizelor si ca atunci trebuie sa merg iar la control, eu nu cred k am fost insarcinata pt k mi-am facut teste de sarcina si au iesit negative, ma intreb oare ce a fost???plus k mi-au facut chiuretajul pe viu, degeaba mi-a facut o injectie cu morfina inainte, la mine nu a avut nici un efect, nici macar nu m-a ametit, a fost ingrozitor de dureros. acum k au trecut 3 zile ma tot intreb oare a fost bine ce mi s-a facut?? nu mi-au facut nici o ecografie nimic, plus k nu mi s-a explicat clar ce am; cred k a fost si greseala mea, pt k am acceptat tot ce mi s-a facut, eram foarte speriata, mai fusesem o sg data la ginecolog in plus am avut incredere in tipa cu care am fost, ea fiind asistenta acolo. am tot sangerat cate putin zilele astea, am inteles k e normal, dar azi m-a durut si burta k la menstruatie, e posibil sa-mi vina iar asa repede??? mi-e foarte frica.....a fost bine ce mi-au facut sau nu?voi cele care ati trecut prin asa ceva ce spuneti?? desi durerile fizice aproape au trecut, psihic nu pot sa imi revin, am cosmaruri noaptea, plang mai mereu, nu stiu ce sa fac...va rog sa ma ajutati

viata e frumoasa,  deci sa ne bucuram de ea :-*

#2 2009-04-08 21:05:55

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: dupa chiuretaj

nu cred ca iti vine asa de repede.
nu stiu exact ce puteai sa ai, sincer,
eu zic sa te linistesti si cauta`ti un ginecolog care sa fie bun si la care sa mergi periodic si care sa te informeze ce ai si ce nu ai... mi se pare aiurea ca au facut chiuretaj la ceva ce nu stiu

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-04-09 09:07:47

cristina elena
New member
Inregistrat: 2009-03-11

Re: dupa chiuretaj

Salut Maria! Ceea ce ai patit tu am patit si eu de 2 ori. Medicii au actionat corect, avortul spontan fiind o urgenta chirurgicala. Este normal sa ai sangerare dupa chiuretaj. Se comporta exact ca o menstruatie dar nu este menstra.
Nu este nevoie de echografie pentru ca in situatii de genul acesta avortul este vizibil, colul fiind deschis. Injectia care ti-a fost administrata nu este morfina ci anestezie cu xilina care nu cred ca prinde la cineva.
Totul va trece, fii linistita, nu mai plange ca nu are rost, lucrurile trecute oricum nu le mai intorci. Morala: mai multa atentie pe viitor, sa nu mai ajungi in asa situatie care pe buna dreptate este neplacuta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.