|
Nu esti logat.
Examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigrama-2#20 2009-04-10 19:50:08
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramabuna, Offline #21 2009-04-10 23:23:08
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramasa-nteleg ca niciunul din medicii care au vazut rezultatul la papanicolau nu au fost in stare sa vada ca e incorect interporetat? Chair azi am fost la o dr si l-a vazut si a zis ca nu e nimic grav si ca daca am facut trat pt gardnerrela nu e nicio problema Offline #22 2009-04-11 01:23:04
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigrama
doar atat scrie pe buletinul de analiza? 6 cuvinte? happy with him...inlove with him... Offline #23 2009-04-11 09:54:43
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramape buletinul de analize scrie: Ultima oara a fost editat de essa (2009-04-11 10:05:05) Offline #24 2009-04-11 11:19:42
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramade la pisica de obicei...dar sunt cam ciudat prezentate rezultatele...banuiesc ca ai primit un tratament... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2009-04-11 11:27:50
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramaimposibil sa fi luat ureaplasma de la un animal. Offline #26 2009-07-29 16:50:35
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramabuna fetelor! sunt si eu foarte confuza cu examenele astea de secretie. anul trecut am facut candidoza de la anticonceptionale concentrate pentru tratament impotriva acneei. am inceput sa fac congestie la sani de la ei si am schimbat concentratia. pt candidoza am luat un tratament simplu cu ovule, a trecut. nu am mai avut simptome dar am inceput sa am continuu o secretie abundenta albicioasa. am luat diferite tratamente fara sa fac vreun examen de secretie sau ceva. acum ma chinuie iar. si am probleme si cu cistita de la inceputul anului. toate recidiveaza. sunt disperata deja. saptamana viitoare vreau sa lamuresc odata pentru todeauna ce am si de ce. si nu stiu ce sa cer? imi e frica de la candidoza sa am poate si alte boli fara sa stiu. devin paranoica deja. ce sa cer pentru inceput ca sa aflu ce boala am defapt? examen de secretie si abia apoi antibiograma sau antifungigrama? in orasul meu e aceeasi problema cu laboratorul, iar medicii nu te iau in serios, deci merg in alt oras pentru consultatie sper sa fie mai bine. pot sa le cer pe toate deodata sa nu fiu nevoita sa tot revin pentru antifungigrama sau antibio in urma rezultatelor? nu ma prea pricep, va rog sa ma ajutati Offline #27 2009-07-29 17:25:10
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramaAnalize de secretie sunt multe (pt gonoree, clamydia, Mycoplasma hominis si Ureaplasma spp etc)dar cel mai bine pt inceput e sa ceri examen microscopic pe frotiu + cultura din secretii vaginale + antibiograma si antifungigrama dupa caz, adica doar daca iti descopera ceva.Din pacate,unele laboratoare iti cer sa achiti dinainte si pt antibiograma si antifungigrama ceea ce e cam costisitor. Intreaba care e procedura laboraturului unde mergi tu si daca accepta plata numai daca iti efectuaeaza o antibiograma sau antifungi. Offline #28 2009-07-29 22:13:57
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramaexamen microscopic pe frotiu? aia ce mai e? poi in general o antifungi e in jur de 25 d ron maxim...platesc oricat numai sa scap de infectiile astea...cred ca daca ar fi sa ma vad vindecata trec pe abtinenta totala numai sa nu ma mai infectez iar Offline #29 2009-07-29 23:12:10
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramafrotiul este un examen microscopic de ansamblu iti spune daca ai o infectie,dar nu o identifica neaparat.... costa in jur de 10 lei. cultura e mai complexa si de obicei iti spune exact daca si ce problema ai (cu anumite limite evident). pentru ce ai tu nevoie este foarte buna. si de obicei se cer amandoua: frotiu + culturi. Ultima oara a fost editat de kzkazuia93 (2009-07-29 23:15:49) Offline #30 2009-07-31 10:48:54
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramaeu merg la un cabinet privat..ultima data cand am fost mam uitat fugitiv la preturi si era ceva testu papa nico 20 d lei sau mai mult si ceva cu lama 24 numi mai amintesc...nici nui sigur daca mam uitat unde trebuie. argh am programare abia marti sapt viitoare:( o iau razna cu mancarimile astea...plus cistita =dubla mancarime..nebunesc deja miau aparut si ceva bubite mici cu puroi presupun ca sunt galbene...mam scarpinat recunosc nam mai rezistat in timpul noptii...nu mai reusesc sa adorm Offline #31 2009-07-31 11:43:26
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramaimi imaginez ca e groznic... poate poti ajunge la un alt cabinet privat 'de urgenta' sa te vada un medic si eventual sa ti recolteze....pana marti e mult intr adevar... Offline #32 2009-08-10 17:36:54
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramaBuna ziua, si bine v-am gasit. Offline #33 2009-08-11 15:20:12
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramaBuna, Offline #34 2009-08-12 10:57:29
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramaar trebui sa scrie in prospect... Offline #35 2009-08-12 12:44:35
Re: examen secretie vaginala/ antibiograma /antifungigramanu stiu daca e bine sa te tratezi singura de candida , si oricum cervugidul nu e tratamentul de electie pt candida Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|