homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Riduri?!?

#1 2009-04-09 13:13:44

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Riduri?!?

Fetelor am o problema mare..ce ma macina: cred ca am facut riduri!! Acum 3 zile am fost la peste, am facut alergie solara pe gat...timp de 3 zile..m-am scarpinat si m-am inrosit si m-am umflat..iar ieri am observat la baza gatului niste linii tranversale..ce seamana cu niste cerculete si par riduri... si am mai observat niste linii aproape verticale(sau oblice..) ce pleaca de la baza gatului spre sani. E normal sa am asa ceva la 19 ani? e de la soare?as putea face ceva? sa fie vergeturi? problema e ca daca intind pielea ele tot se vad.. ce sa fac?va rog ajutati-ma!!!

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#2 2009-04-09 13:15:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Riduri?!?

ridurile nu se fac peste noapte... poate din cauza arsurilor solare pielea ta arata asa, o sa se cojeasca si apoi va arata normal... oricum da-ti cu o crema cat mai usoara si naturala, sa hidratezi bine pielea

#3 2009-04-09 14:11:35

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Riduri?!?

pai nu am cojesc..doar m-am iritat de la soare..nici bronzata nu sunt:((
oare sa fie iduri si sa nu le fi observat eu?grater

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.