|
Nu esti logat.
Riduri?!?#1 2009-04-09 13:13:44
Riduri?!?Fetelor am o problema mare..ce ma macina: cred ca am facut riduri!! Acum 3 zile am fost la peste, am facut alergie solara pe gat...timp de 3 zile..m-am scarpinat si m-am inrosit si m-am umflat..iar ieri am observat la baza gatului niste linii tranversale..ce seamana cu niste cerculete si par riduri... si am mai observat niste linii aproape verticale(sau oblice..) ce pleaca de la baza gatului spre sani. E normal sa am asa ceva la 19 ani? e de la soare?as putea face ceva? sa fie vergeturi? problema e ca daca intind pielea ele tot se vad.. ce sa fac?va rog ajutati-ma!!! www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #2 2009-04-09 13:15:54
Re: Riduri?!?ridurile nu se fac peste noapte... poate din cauza arsurilor solare pielea ta arata asa, o sa se cojeasca si apoi va arata normal... oricum da-ti cu o crema cat mai usoara si naturala, sa hidratezi bine pielea Offline #3 2009-04-09 14:11:35
Re: Riduri?!?pai nu am cojesc..doar m-am iritat de la soare..nici bronzata nu sunt:(( www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|