|
Nu esti logat.
Cadou de casa noua-3#39 2010-04-24 16:43:31
Re: cadou de casa nouaajutor reciproc Offline #41 2010-04-24 18:31:23
Re: cadou de casa nouanu uit, numai că va dura mai mult pt că i-am zis că nu mă grăbesc Offline #42 2010-04-24 20:28:27
Re: cadou de casa nouaeu le-as lua o vaza,sau un bol de cristal,o fructiera,o icoana....cam la astea m-as gandi Offline #43 2012-04-21 14:22:42
Re: cadou de casa nouaO cunostinta si-a cumparat de curand un apartament, e si casatorita cam de un an. M-a invitat pe la ea si ma gandeam ca ar fi potrivit sa ma duc cu un cadou, nu? Dar nu prea stiu ce, din ce mi-a zis are cumparate multe lucruri, plus ce a mai primit de la ai ei. Daca o intreb, sigur n-o sa-mi zica direct ce vrea? Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline Publicitateloading...
#44 2012-04-21 14:41:31
Re: cadou de casa nouaiconita nu stiu cat de potrivita e, mai ales ca nu stii ce parere au despre credinta & stuff.. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #45 2012-04-21 16:04:15
Re: cadou de casa nouaEu n-as lua chestii de pus in casa nimanui, mai ales daca nu stiu cum e decorat sa stiu daca se potriveste sau nu. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #46 2012-04-21 19:45:52
Re: cadou de casa nouaPai la iconita m-am gandit pt ca stiu ca e mai credincioasa, dar depinde ce mai vad prin magazine. Ramane vaza atunci, sa vad ce modele gasesc. Si mi se pare interesanta si ideea cu setul de prosoape. Am fost candva prietene mai bune, acum nu prea mai tinem legatura. Oricum, e prima oara cand iau cadou de casa nou. Sper sa n-o dau chiar atat de rau in bara. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #47 2012-04-21 20:25:45
Re: cadou de casa nouasi eu sustin ce a zis kathryn! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|