homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Operatia de amigdale

#1 2009-04-10 14:00:22

maryna
Full member
Inregistrat: 2006-02-09

operatia de amigdale

nu stiu daca e cel mai bun loc in care voi posta subiectul pe care am de gand sa-l deschid. acum 3 saptamani am fost operata de amigdale. inainte eram fumatoare acum nu am mai fumat pt ca mi-am imaginat ca nu era bine. dar abia ma mai pot abtine. a fumat cineva dupa operatia asta? la cat timp? care sunt riscurile ce mi se poate intampla??? astept un raspuns de la voi pt ca in alta parte nu am gasit nici un forum cu un medic pe care sa-l pot intreba

#2 2009-04-10 15:45:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: operatia de amigdale

stiu ca nu e chiar raspunsul pe care il astepti, dar daca te-ai lasa de fumat ar fi mult mai bine pe mai multe planuri, nu doar in privinta operatiei. iar asta e un moment ft bun, daca deja te-ai abtinut un timp. fumatul nu-ti aduce nimic bun. daca te lasi de el in schimb, o sa ai numai de castigat si iti vei multumi mai tarziu.
inteleg ca e greu si ca tentatia e mare, dar incearca de fiecare data cand ai pofta de o tigara sa faci altceva (bineinteles nu te apuca de mancat sau rontait prostii). ia-o ca pe un joc, gaseste de fiecare data o "scuza" ca sa nu fumezi. du gunoiul, fa curat, citeste dintr-o carte, fa orice altceva. iti va prinde bine.
exista si un topic pt cei care vor sa se lase de fumat (stiu, nu e ceea ce cauti tu), dar poate gasesti acolo trick-uri utile. "vreau sa ma las" parca se numeste.

Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-04-10 15:46:03)

#3 2009-04-10 17:29:50

maryna
Full member
Inregistrat: 2006-02-09

Re: operatia de amigdale

multumesc mult. stiu ca e mai bine sa ma las de fumat dar nu stiu daca u stii cat e de greu. si tocmai de asta am intrebat ca nu as vrea sa "stric" operatia exact acum. si voiam sa aflu parerea celor care stiu ce riscuri am. iti multumesc oricum pt incurajari

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.