homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastilele de slabit

#1 2009-04-10 22:23:40

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Pastilele de slabit

Care dintre voi le-a incercat si a fost/nu a fost multumita/nemultumita de ele si ce recomandari a-ti avea? Dar la capitolul laxative?
Incep eu....

Zantrex 3 - bun pentru un surplus de energie dar nu si pentru slabit,nu am slabit de la ele
Hoodia Gordonii - cica ar trebuii sa iti reduca apetitul de dulciuri dar eu nu am vazut nici o  diferenta... punish

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#2 2009-04-10 22:28:30

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Re: Pastilele de slabit

eu am facut cura de ceai de urzica , 2 litri pe zi , timp de o luna. nu am salbit nimik grater
apoi capsule de ceai verde, de 3 ori cate 2 capsule pe zi , timp de o luna.... tot fara rezultat grater

#3 2009-04-11 00:18:33

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

capsule cu ceai verde o sa incep si eu sa iau de luni sa vedem ...sora mea a slabit cu ele ...ramane de vazut ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#4 2009-04-11 02:16:32

skumpi
Vizitator

fara sport si dieta nu se slabeste` ... puteti baga toate medicamentele posibile si imposibile si combinatii ...
sau chiar dak au efect pe moment...dupa ce le lasati reveniti la forma initiala smile

#5 2009-04-11 08:14:05

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

exact cum zice skumpi,fara sport,nu se poate.de ce sa ne indopam cu tot felul de pastile,care mai de care mai ''miraculoase'',knd putem foarte bine sa mergem pe jos1-2ore,sa facem cateva exerctii acasa,dak nu ne permite timpul pentru mai mult

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.