|
Nu esti logat.
Pastilele de slabit#1 2009-04-10 22:23:40
Pastilele de slabitCare dintre voi le-a incercat si a fost/nu a fost multumita/nemultumita de ele si ce recomandari a-ti avea? Dar la capitolul laxative? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #2 2009-04-10 22:28:30
Re: Pastilele de slabiteu am facut cura de ceai de urzica , 2 litri pe zi , timp de o luna. nu am salbit nimik Offline #3 2009-04-11 00:18:33
Re: Pastilele de slabitcapsule cu ceai verde o sa incep si eu sa iau de luni sa vedem ...sora mea a slabit cu ele ...ramane de vazut ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #4 2009-04-11 02:16:32
Re: Pastilele de slabitfara sport si dieta nu se slabeste` ... puteti baga toate medicamentele posibile si imposibile si combinatii ... #5 2009-04-11 08:14:05
Re: Pastilele de slabitexact cum zice skumpi,fara sport,nu se poate.de ce sa ne indopam cu tot felul de pastile,care mai de care mai ''miraculoase'',knd putem foarte bine sa mergem pe jos1-2ore,sa facem cateva exerctii acasa,dak nu ne permite timpul pentru mai mult Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|