|
Nu esti logat.
Bubita in zona genitala .. nedumerire.#1 2009-04-10 22:28:01
Bubita in zona genitala .. nedumerire.Astazi am descoperit o chestie ciudata .. Ultima oara a fost editat de pc_cutsa (2009-04-10 22:29:47) Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #2 2009-04-11 11:26:00
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.din pacate pc_cutsa eu nu am nicio idee...si preventiv nu prea ai ce face...in cel mai bun caz sa nu porti lenjerie stramta si din sintetic... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-05-25 22:15:11
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.cred ca si eu am acesi problema..cu bubita aia..intre timp nu s a facut mai mare? Offline #4 2009-05-26 00:21:59
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.Intre timp a disparut Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #5 2009-05-27 19:31:23
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.am si eu o bubita si ma cam sperie.Mi-a aparut pe lateral,pe muschiul interior al piciorului cum ar venii,o zona f tare,daca o strang in mana zici ca am o bobitza de cafea mai mare acolo,ma doare daca o apas,dar atat.Am mai avut una putin mai jos si aia mi-a trecut....ce sa fie? Ultima oara a fost editat de Chick (2009-05-27 19:32:41) Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-27 19:33:10
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.
sincer cred caw un dermatolog, dupa ce te consulta ar putea emite o parere pertinenta... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2009-05-27 19:41:29
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.evident ca nu vroiam un tratament,sunt constienta ca doar daca ma vede un doctor o sa-mi spuna exact ce am.Pana una alta,sper sa treaca.multumesc ptr raspuns! Offline #8 2009-06-27 11:52:52
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.Eu am facut o maaare prostie - am vazut ca am un fir de par crescut sub piele, undeva la un strat mai adanc si am inceput sa-l scormonesc cu un ac steril. Desigur ca nu l-am gasit, pentru ca am inceput sa sangerez din intepatura si nu mai vedeam nimic, asa ca m-am ales cu ditamai rana, care de la caldura, transpiratie etc. s-a infectat. Acum am o galma cat un bob de mazare, care e purulenta, insa numai daca apas pe ea... Ce sa-i fac? E ok daca pun pansamente cu Baneocin crema? Offline #9 2009-06-27 12:02:49
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.n-ai ce sa faci decat sa dezinfectezi bubitza cu spirt,dai cu crema cu antibiotic si cam atat...o sa-ti treaca Offline #10 2009-06-27 12:17:05
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.Ms Chick Cu mana mea mi-am facut-o, sper sa nu ramana semn... Offline #11 2009-06-27 12:21:42
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.Din pacate .. ramane si mie mi-a ramas dar .. e bine ca a trecut ..eu am folosit crema cu hidrocortizon data de doctorul de familie .. multi sunt de parere ca hidrocortizonul nu e bun ..insa in 2 zile n-am mai avut nimic .. poti sa folosesti si fuicidin .. sau acele creme pentru iritatiile copiilor .. si app . incearca sa n-o mai zgarmani .. stiu ca e greu .. Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #12 2009-06-27 13:39:14
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.Multumesc pentru sfat O sa incerc sa nu mai umblu la el, si sa tin zona dezinfectata. Plus ca o sa am mai multa grija la exfoliere, ca sa scad numarul firelor de sub piele.. Offline #13 2009-07-21 17:59:36
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.
acum nu stiu daca spun prostii dar iti impartasesc experienta unei prietene> a avut exact aceeasi chestie, intre labii, in interiorul vaginului, care s-a dovedit a fi bartholinita adica o inflamatie a glandelor bartholine. sper c-am scris corect. nu e nimic nasol, a mers la bucuresti si le-a scos respectivele glande si cam atat. ea spune ca ajunsese in ultimul hal de umflata glanda respectiva , se facuse de marimea unei portocale mai mici, ca nu mai putea merge... doamne fereste nu vvreau sa te sperii, poate zic numai idiotenii, dar am scris numai ca sa stii ce fel se simptome au avut altii. mai departe numai doctorii stiu ce-i de facut! cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!! Offline #14 2009-07-21 18:29:07
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.se poate si asta, ioana... si eu ma speriasem la un moment dat, dar era doar un fir de par crescut pe sub piele Offline #15 2010-01-12 14:44:50
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.Cred ca am un fir de par crescut sub piele ( cel putin asta banuiesc ) pe una din labii - e o bubita cam de marimea unei boabe de cafea, dar mai mica, totusi - si as incerca sa fac ceva, o .. exfoliere, sau ceva de genul asta, dar nu stiu ce si cum sa fac sa nu mi se faca o rana pe acolo ... Vreo sugestie in sensul asta ? Multumesc. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #16 2010-01-12 17:48:39
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.Ok, so ... nicio parere ? Daca ma uit bine, cred ca se vede un fir de par efectiv in interiorul acelei .. umflaturi, cred ca s-a inflamat. Sau cel putin asta sper ca e ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #17 2010-01-12 17:49:55
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.eu am dat cu baneocin, ca asta aveam... pana la urma si-a revenit de la sine Offline #18 2010-01-12 18:00:31
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.Ok, o sa incerc si cu asta. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #19 2010-01-12 18:07:19
Re: Bubita in zona genitala .. nedumerire.eu zic ca nu poate sa fie, dupa descrierea ta e clar un fir de par crescut sub piele... stai calma Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|