|
Nu esti logat.
Adevarata iubire#1 2009-04-11 00:02:40
Adevarata iubireOare exista asa ceva sau este doar aceea iubire la inceput dupa care devine "obisnuinta"? Cum poti sa iti dai seama daca ai dat peste iubirea adevarata sau cum poti sa mergi lumea asta si sa o cauti,si cum o cauti sau mai ales cum o poti gasi in persoana potrivita? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #2 2009-04-11 00:25:51
Re: Adevarata iubirecred ca toti simtim asta la un moment dat Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #3 2009-04-11 00:42:06
Re: Adevarata iubireimagineaza-ti o zi din viata ta alaturi de el peste 10-20 de ani.. Offline #4 2009-04-11 00:59:33
Re: Adevarata iubireasta e,parca simt ca este "ceva" sau "cineva" acolo "afara" care este exact ceea ce imi doresc si care imi va oferi exact ceea ce simt eu...este greu sa dai ceea ce ai in mana pentru ceva necunoscut dar eu zic ca merita sa risti cateodata... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #5 2009-04-11 01:00:59
Re: Adevarata iubire
eu am riscat asa.. dar nu pot sa spun inca daca am pierdut sau am castigat.. eu sunt mereu in cautarea fericirii aleia absolute si risc destul de multe pt ea... Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-11 01:46:13
Re: Adevarata iubireCred că obişnuinţa va interveni orice ar fi, fie alături de...el marea dragoste, fie nu. Ideea e să nu laşi să se ajungă la obişnuinţa ?n care te ?ndoieşti p?nă şi de el, the one. Nu ştiu c?t merită riscat. Eu nu aş lăsa din m?nă ceva bun şi sigur, vis?nd aiurea. Aş alege să las relaţia să meargă de la sine p?nă atunci c?nd chiar simţi că ceva nu merge, sau ai ?nt?lnit pe altcineva. Şi de ce să nu ?l faci pe cel de l?ngă tine mai bun, aşa cum ?l vrei? Nu trebuie să ?l schimbi. Ci doar să ?l faci să ?şi dea seama că ţii la el foarte mult şi că ţi-l doreşti mai bun. ?n dragoste, cred că fiecare din noi ?ncercăm să arătăm celuilalt ce e mai bun din noi, pentru că persoana iubită e cea care ne dă energie să atingem un maxim. Goodnight moon Offline #7 2009-04-11 11:40:34
Re: Adevarata iubirenu sunt de acord cu o chestie: sa stai cu actualul (chiar daca tu speri la the one si simti ca nu e el) doar ca sa nu fii singura ca nu ai gasit persoana aia. e o mare prostie. eu una nu as mai lali asa o relatie. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #8 2009-04-11 15:37:06
Re: Adevarata iubirePur si simplu simti ca el este alesul tau, jumatatea ta, simti ca vrei si ca vei fi alaturi de persoana iubita toata viata, nu tb sa stai sa te gandesti prea mult.....eu cel putin asa simt cu iubi si el simte la fel ca mine. Offline #9 2009-04-23 19:39:49
Re: Adevarata iubireSi pe mine tot dupa 2 ani m-a cerut in casatorie...Atunci nu locuiam impreuna si ne vedeam numai la 2 saptamani. Si pe 8 martie 2006 a venit la mine cu inelul. Am acceptat; dar ca si tine nu stiam dak el va fi sau nu alesul si nici nu prea ma tenta gandul sa ma casatoresc atunci....Mai ales k parintii nostri nu erau de acord cu relatia noastra...nici ai lui nu prea ma vroiau si nici ai mei nu-l prea indrageau pe el... Ultima oara a fost editat de minatgv (2009-04-23 19:42:07) Iubesc si sunt iubita Offline #10 2009-04-23 20:55:53
dak e sa o iei asa nu`ti garanteaza nimeni si nik nici macar ziua de maine...dapoi 2 ani ...sau ar putea f bine sa treaca cei 2 ani si peste 2 ani juma sa va despartiti... #11 2009-04-23 21:42:51
imi suna cunoscut Offline #12 2009-07-08 00:04:38
Re: Adevarata iubiredap...eu am deschis subiectul acesta eu cred ca-l voi si inchide...intradevar mi-am dat seama ce greseala era sa fac si sa imi "distrug" viata langa un om fara aspiratii,mult prea simplu pentru mine.nu imi pare rau de ceea ce am facut,bun sau rau...am fost "high" dar am "atins" si fundul marii pentru a ajunge unde am ajuns akum.dar stiu ca undeva "acolo" cineva ma asteapta si toti norii negrii vor disparea si doar soarele va fi in calea mea... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #13 2009-07-08 00:28:51
eu iti doresc succes...am citit si sfaturile pe care le'ai primit si oricum cel mai bne este sa facy cum simti dar sa nu ranesty pe nimeni pentru ca atunci knd cineva sufera din cauza ta, tu cu siguranta vei suferi mai mult...si ink un lucru am invatzat eu sa pretuiesti iubirea care iti este oferita neconditionat decat una pe care trebuie sa o cuceresti...succes! Offline #14 2009-07-08 00:52:49
Re: Adevarata iubiredc a fost princesss banata? Offline #15 2009-07-08 12:30:15
Re: Adevarata iubireAnk-Su-Namun aceleasi intreb mi le pun si eu d ceva vreme .............. la mine e cam asa: el a venit intr.o per knd aveam nev l.am iubit si m.am atasat repede d el insa azi obisnuita si rutina ma innebuneste ..... nu imi mai e dor d el nu am chef sa.l mai vad knd ne vedem ma gandesc k d abia astept sa plec acasa sa ma vad cu fetele sunt zile in care nu ii rasp la tel decat seara dar cu toate astea inainte sa pun capul p perna ma gandesc la el ........nu stiu daca mai e iubire sau nu .cum imi dau seama? Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #16 2009-07-08 12:32:27
si eu am trecut prin chestii de genu asta...numai k mereu imi dadeam seama k il iubesc in clipa cand eram pe pct de al pierde.....dak rutina te innebuneste de ce nu aduci u cv nou relatiei?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #17 2009-07-08 14:07:50
Re: Adevarata iubirenu stiu ce sa zic orice nou este bine venit am trecut in ultima vreme prin niste clipe f grele si el in tot acest timp m .a iubit si a fost langa mine......... nu stiu ce sa fac nou in relatie...am sa ma gandesc serios Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #18 2009-07-08 15:07:49
Daca in clipele cand ti a fost greu el a fost alaturi de tine inseamna ca te iubeste,problema e ca tu te ai pliktisit si a intervenit rutina,monotonia,poate si tu mai ai ceva akolo pt el in adancul sufletului dar nu ti dai seama...ia ti o perioada de respiro,k sa ti dai seama daca ti e mai bine cu el sau fara el. Offline #19 2009-07-08 16:21:18
ai dreptate intotdeauna mi.au placut baietii kre m.au pus p jar el e genul calculat cuminte responsabil pt toate actele sale Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|