homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme medicale

#1 2009-04-11 16:15:59

anya_amg
Membru
Inregistrat: 2009-04-11

probleme medicale

buna sunt noua pe acest forum. am o secretie albicioasa si purulenta, am fost la medic si mi s-a luat secretie, la rezultat mi-a iesit candida, trichomonas si altele absente, doar o infectie nespecifica. medicu mi-a dat tratament cu poligimax ovule si spalaturi vaginale dar nu mi-a trecut. apoi mi-a dat canesten, iar apoi poligimax si canesten, dar tot nu mi-a trecut. dupa tratament la cateva zile mi-a reaparut acea secretie. ce pot sa iau sa-mi treaca. a luat si parteneru tratament cu unguent si niste pastile dar tot degeaba. eu am mai repetat tratamentul la interval de 3-4 luni cu macmiron apoi cu poligimax si apoi cu canesten gin 3 dar tot degeaba. grater  ce pot sa mai fac. desi ori de cate ori mi-am luat secretie mi-a iesit candida si toate celelalte ABSENTE. sunt disperata ca nu mai scap. va rog sa  ma ajutati

#2 2009-04-11 16:29:10

anya_amg
Membru
Inregistrat: 2009-04-11

Re: probleme medicale

va rog imi puteti raspunde cat mai repede pls

#3 2009-04-11 17:10:01

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: probleme medicale

mai mergi si la alt medic...
pe forum nu-ti va spune nimeni ce medicamente sa iei...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.