|
Nu esti logat.
Lenjerie intima#1 2006-10-20 12:11:11
lenjerie intimace lenjerie intima folositi in mod frecvent? din bumbac sau sintetica? Offline #2 2006-10-20 12:17:16
Re: lenjerie intimahmm si eu tot sintetica..si nu prea e bine.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #3 2006-10-20 12:33:15
Re: lenjerie intimace este ala pantiliners?va rog nu am auzit de asa ceva Offline #4 2006-10-20 13:29:35
Re: lenjerie intimasi eu folosesc de 5 ani panty-uri! Nu pot fara ele! Si asa, nu mai conteaza ce fel de lenjerie port! Offline #5 2006-10-20 13:35:58
Re: lenjerie intimacum le suporti?eu am impresia k sunt la cm cand am d`alea..e bine ca le tolerezi Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-20 14:16:33
Re: lenjerie intimaeu am aproape in exclusivitate bumbac. o singura pereche de chilotzei este din lycra 100%. si vreo 2 in combinatie lycra+bbc. Nobody home Offline #7 2006-10-20 14:24:36
Re: lenjerie intimaeu am si de bumbac si sintetic. in general port bumbac http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #8 2006-10-20 14:30:23
Re: lenjerie intimapai eu...sincera sa fiu nu prea ma uit din ce is facuti...eu port doar bikini si cand is pe stop si in rest....nu stiu daca is din bumbac sau din lycra sau din altceva...va pot spune doar k am aproape toate culorile Offline #9 2006-10-20 14:35:22
Re: lenjerie intimaeu nu suport sa dorm cu bikini noaptea si folosesc chilotul normal din bumbac, iar in timpul zilei folosesc tanga din material sintetic, dar in interior au o chestie de bumbac. cred ca asa sunt majoritatea. #10 2006-10-20 16:06:46
Re: lenjerie intimaeu cel mai bine ma simt fara... dar pt noaptile cand am cm folosesc o pereche de boxeri din bbc,si in restul nu port nimic. ziua la serv merg cu bikini (combin de bbc+lycra si/sau dantela) si in rest am chilotzei de bbc ca's mai confortabili "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #11 2006-10-20 22:40:34
Re: lenjerie intimaNoh..eu ador lenjeria intima din microfibra..nu renuntz la ea neam Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today... Offline #12 2006-10-20 23:05:49
Re: lenjerie intimaEu prefer bumbac... Dar am lenjerie si din sintetic sau din microfibra. Carpe diem! Offline #13 2006-10-20 23:10:02
Re: lenjerie intimaam inteles de la medic ca nu e bine sa folosim panty ca nu stiu ce - si eu una folosesc cam in fiecare zi Offline #14 2006-10-21 10:07:50
Re: lenjerie intimanu e bine sa folosesti panty in cazul in care il uiti acolo pt ca favorizeaza dezvoltarea microorganismelor.. el trebuie schimbat frecvent.. eu de exemplu daca simt ca s-a umezit il schimb, nu trebuie sa stea acolo umed! Dar nu vad care e diferenta intre panty si o pereche de chiloti care se umezeste si pe aia mai greu o schimbi, mai ales daca esti in deplasare! In fine... ankuzza, sa stii ca sunt asa de subtiri...eu nu le simt! Eu folosesc panty de la libresse (de 5 ani) ! Sunt 50 in cutie la un pret de 55 mii! Mi se par mai mult decat ieftine si raportul calitate/pretz este foarte mare!!!!!!!!!! Offline #15 2006-10-22 17:12:23
Re: lenjerie intimalenjeria din microfibra este intr-adevar geniala. insa, trebuie sa recunosc ca e cam costisitoare. eu una n-ash putea sa port non-stop "pampershi"(protej-slip). mi-e de ajuns ca trebuie sa port tampoane pe perioada cm. vara, nu prea port nimic...... iar in rest, bumbac. a, shi am renuntzat la tanga. oricum, mi s-a pus pata sa-mi iau shi eu un compleu, ceva, mai sexy, dar toate sunt scumpeeee. Offline #16 2006-10-22 23:30:38
Re: lenjerie intimaeu port bumbac si lycra.o sa-mi iau mai multa lenjerie din bumbac ca vd ca ma simt excelent.folosesc boxeri in special,mi se par mai confortabili.si pe perioada menstruatiei tot boxeri.tanga cnd am un pantalon din raiat sau eu stiu fusta cva..eu am folosit panty-uri din alea discret de la always cand am avut spotting si a fost super ok. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #17 2006-10-22 23:41:37
Re: lenjerie intimate cred alexia..insa eu am incercat si de la libresse..si pt tanga..pt k eu sunt dependenta de tanga..si ba se dezlipeau..nush mi se par incomfortabile Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #18 2006-12-18 19:57:44
Re: lenjerie intimaVreti sa spuneti ca voi nu purtati mereu tanga in timpul zilei? Hmm...eu in afara de perioada cu probleme in care port niste pantalonasi (boxeri ), port numai tanga... nu-i suport pe cei normali. Iarna port mai mult bumbac pt ca sunt mai grosuti si mai comozi. Vara numai sintetici... sunt si mai mici si ma simt f bine cu ei... Ultima oara a fost editat de LoliPop (2006-12-18 20:00:30) Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #19 2006-12-18 20:07:52
Re: lenjerie intimanumai bumbac port de ceva timp...si ma simt atre bine.am lasat dantela pt ca ma iritam. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|