homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru Doctoressa

#1 2009-04-12 17:05:40

aurora26
Membru
Inregistrat: 2009-04-12

Pentru Doctoressa

Buna!!! De 10 luni iau Yazmin, cam de 8 luni secretia vaginala a devenit galbuie, am incercat iaurtul, dar nu a disparut, in februarie am fost la medic, la cultura a iesit E.coli, frotiu intens inflamator, cocobacili (in perioada in care sa facut cultura am avut si herpes- nu stiu daca modifica frotiul sau nu, examen virusologic nu s-a facut). Pe baza antibiogramei am primit Ciprofloxacin,  2x 500mg/ 10zile, spalaturi cu ceai de coada soricelului 2x/zi 10 zile si ovule Fluomizin- pe care numai 6 zile am luat in loc de 10 pentu ca am vazut ca nu are nici un efect am inlocuit cu spalaturi cu rivanol (1x/zi  4zile)si Cervugid 3zile( farmacista m a sfatuit). Secretia sa redus cantitativ, cateva zile a fost transparenta (cred ca de la cervugid), acuma sunt dupa ciclu si am constatat ca e tot  galbuie. Ce sa fac mai departe??? Antibiotice nu mai vrea sa iau din nou, si nu mai vreau nici spalaturi - eu nu cred ca e sanatos! As vrea ceva tratament local...  nu am si nici inainte de tratament nu am avut alte simptome numai secretia galbuie  Se zice ca e saprofit... Sa incerc din nou cu iaurt??? Sau sa mai iau Cervugid (de la cervugid am avut mici dureri la ovare, care imediat au disparut la intreruperea administrarii). La medic nu mai vreau sa ma duc, sunt studenta si costa f mult o noua consultatie+ ecografie + analize + medicam + contol+ din nou analize. Va rog sa ma ajutati cu un sfat si ceva tratament ca sa ma vindec! Multumesc anticipat!

#2 2009-04-12 19:16:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Pentru Doctoressa

in primul rand trebuie refacuta analiza...daca iese din nou e coli nu ai de ales si trebuie sa repeti cu antibioticul...concluzia e ca fara mers la medic si analize nu rezolvi nimic...te poti trata singura dar ori e apa de ploaie ori faci doar mai rau...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-04-12 20:08:17

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Pentru Doctoressa

aurora26 a scris:

Buna!!! De 10 luni iau Yazmin, cam de 8 luni secretia vaginala a devenit galbuie, am incercat iaurtul, dar nu a disparut, in februarie am fost la medic, la cultura a iesit E.coli, frotiu intens inflamator, cocobacili (in perioada in care sa facut cultura am avut si herpes- nu stiu daca modifica frotiul sau nu, examen virusologic nu s-a facut). Pe baza antibiogramei am primit Ciprofloxacin,  2x 500mg/ 10zile, spalaturi cu ceai de coada soricelului 2x/zi 10 zile si ovule Fluomizin- pe care numai 6 zile am luat in loc de 10 pentu ca am vazut ca nu are nici un efect am inlocuit cu spalaturi cu rivanol (1x/zi  4zile)si Cervugid 3zile( farmacista m a sfatuit). Secretia sa redus cantitativ, cateva zile a fost transparenta (cred ca de la cervugid), acuma sunt dupa ciclu si am constatat ca e tot  galbuie. Ce sa fac mai departe??? Antibiotice nu mai vrea sa iau din nou, si nu mai vreau nici spalaturi - eu nu cred ca e sanatos! As vrea ceva tratament local...  nu am si nici inainte de tratament nu am avut alte simptome numai secretia galbuie  Se zice ca e saprofit... Sa incerc din nou cu iaurt??? Sau sa mai iau Cervugid (de la cervugid am avut mici dureri la ovare, care imediat au disparut la intreruperea administrarii). La medic nu mai vreau sa ma duc, sunt studenta si costa f mult o noua consultatie+ ecografie + analize + medicam + contol+ din nou analize. Va rog sa ma ajutati cu un sfat si ceva tratament ca sa ma vindec! Multumesc anticipat!

nu vad nici un motiv pentru care sa faci echografie
E.Coli nu e saprofit, e parazit de-a binelea
Mergi si fa analiza de secretie, cultura col cu antibiograma si repeta tratamentul pina rezolvi problema....asa e corect
imi pare rau ca e costisitor, insa trebuie sa intelegi ca e nevoie sa investim in sanatatea noastra...
si nu te poti trata dupa ureche si sincer nici dupa sfatul farmacistei asta daca vrei sa iti rezolvi problemele

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.