homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sange-2

#20 2009-04-18 20:41:45

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

Re: sange

mie de exemplu imi curge foarte mult sange din nas si destul de des...si am fost la medic de vreo 2 ori...la Ambulatoriu, la Buc, si mi a zis doctorita k am deviatie de sept (asta stiam si eu) si ca e posibil din kuza asta....dar ca nu e asa accentuata si nu se poate opera, asa ca va trebui sa respect toata viata anumite indicatii : fara acid...ca bulele din acid imi pot face rau, fara baie in cada k de la aburii aia incepe si sangele sa curga, atunci knd imi curge sange sa nu fac prostia aia de se zice, sa stau cu kpul p spate si o mana ridicata, ca ma pot ineca in propriul sange, ci tre sa stai aplecat pana se scurge tot ...si multe altele...e naspa.

time is precious.....

#21 2009-04-18 22:00:51

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

wai ce aiurea...si eu am stat cu mana ridicata roll .Cand eram mica aveam si eu venele f subtiri si vara de la caldura pocneau si imi curgea sange,dar de multi ani n-am mai avut probleme.Si am uitat sa ii spun de faza cu sangele la dr asta...doamne uituca mai sunt neutral

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#22 2009-04-18 22:07:17

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

bafta andra la doc... cu siguranta se rezolva

oo eu am antecedente cu sangele din nas, cand eram mai micuta nu era sapt in care sa nu imi curga, la mine mai ales de la efort incepea, niciodata nu am stiut ce mana sa ridic, le ridicam pe amandoua, vara-mea si acu la 24 de ani are probleme, mergeam cu ea prin oras, si imi zice, vezi ca imi curge sange pe nas.... deci n-am stiut incotro sa o apuc...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#23 2009-04-18 22:12:40

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

multumesc smile
mana dreapta se ridica.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#24 2009-04-19 11:07:46

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

andra mai bine mergi la acea consultatie despre care vorbea doctorita ta. Sigur e vorba de endoskopie, acea investigatie a intestinului dupa care se poate constata exact care este problema pe care o ai la intestinul gros. Nu vei simti nici o durere iar consultatia dureaza doar vreo 20 minute. Endoskopul e dotat cu o minicamera cu ajutorul careia se pot vedea peretii intestinali pe monitor si eventualii polipi, etc.

Din cate stiu eu acea pastila minune este foarte scumpa, chiar extrem de scumpa.

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-04-19 11:08:55)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.