|
Nu esti logat.
Sange-2#20 2009-04-18 20:41:45
Re: sangemie de exemplu imi curge foarte mult sange din nas si destul de des...si am fost la medic de vreo 2 ori...la Ambulatoriu, la Buc, si mi a zis doctorita k am deviatie de sept (asta stiam si eu) si ca e posibil din kuza asta....dar ca nu e asa accentuata si nu se poate opera, asa ca va trebui sa respect toata viata anumite indicatii : fara acid...ca bulele din acid imi pot face rau, fara baie in cada k de la aburii aia incepe si sangele sa curga, atunci knd imi curge sange sa nu fac prostia aia de se zice, sa stau cu kpul p spate si o mana ridicata, ca ma pot ineca in propriul sange, ci tre sa stai aplecat pana se scurge tot ...si multe altele...e naspa. time is precious..... Offline #21 2009-04-18 22:00:51
Re: sangewai ce aiurea...si eu am stat cu mana ridicata .Cand eram mica aveam si eu venele f subtiri si vara de la caldura pocneau si imi curgea sange,dar de multi ani n-am mai avut probleme.Si am uitat sa ii spun de faza cu sangele la dr asta...doamne uituca mai sunt ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #22 2009-04-18 22:07:17
Re: sangebafta andra la doc... cu siguranta se rezolva Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #23 2009-04-18 22:12:40
Re: sangemultumesc ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #24 2009-04-19 11:07:46
Re: sangeandra mai bine mergi la acea consultatie despre care vorbea doctorita ta. Sigur e vorba de endoskopie, acea investigatie a intestinului dupa care se poate constata exact care este problema pe care o ai la intestinul gros. Nu vei simti nici o durere iar consultatia dureaza doar vreo 20 minute. Endoskopul e dotat cu o minicamera cu ajutorul careia se pot vedea peretii intestinali pe monitor si eventualii polipi, etc. Ultima oara a fost editat de baciu (2009-04-19 11:08:55) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|