homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubitii si...garderoba noastra-4

#58 2009-04-13 17:41:34

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Iubitii si...garderoba noastra

mie mi-a zis ca i-ar placea sa ma vada imbracata mai sexy..si un pic mai eleganta! dar nici eu nu am e gand sa imi schimb felul de a ma imbraca doar sa ii fac lui pe plac smile  ma imbrac cum ma simt eu bine smile

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#59 2009-04-13 17:45:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

dar in niciun caz nu e in natura mea sa dau din gene si din solduri si el zice ca eu mi-am inhibat aceste tendinte naturale intentionat... si tot asa

si eu tot leu is... of, ce-as vrea sa-i vad pe ei mergand pe tocuri sau curgandu-le rimelu-n ochi
sa vada si ei cum e...

oriucm... eu prefer sa raman anormala big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#60 2009-04-13 17:48:52

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Pe unde i-aţi găsit pe băieţii ăştia de vă vor sexy?? Eu şi ?n casă trebuie să stau cuminte ?mbrăcată nu cumva să ma vadă cineva pe geam sau sa vină cineva la noi pe neaşteptate. Şi musai ?mbrăcată bine să nu răcesc. ?nnebunesc. Şi-mi bagă mereu bluza ?n pantalon, să nu stau cu şalele goale lol

Goodnight moon

#61 2009-04-13 17:50:31

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pai eu cred ca astia care au iubie care se imbraca mai sexy nu le convine ca se uita si altii la ele si cei care au iubite care adopta un stil mai sport, mai cumintel vor sa se imbrace mai provocator.

#62 2009-04-13 17:57:18

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

pai tocmai asta e,ca el vrea sa se ,,mandreasca,, cu mine ca un trofeu ce il are....,,vedeti ce tare e romanca mea??,, ceva de genul...oricum eu ma imbrac cum imi e mie bine...nu cum vrea el,daca as putea,eu nu as iesi din adidasi si blugi...sau ciocate si blugi

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#63 2009-04-13 18:14:34

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

dar voi ce parere aveti de garderoba lor? big_smile nu comentati?
pe mine de exemplu ma enerveaza ca nu si ia haine mai colorate...  le mai asorteaza el, gen liniuta de la sapca, dunga de la adidasi si se da mare expert in moda lol
da in general "are ce-are" cu alb, negru, albastru, bleu si din cand in cand verde/rosu

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#64 2009-04-13 18:19:43

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Nu suport coloratul la bărbaţi. Alb, gri, bleumarin, maro, c?te un vişiniu sau verde şi ici colo o culoare pastel ajunge. Acuma depinde şi de v?rsta lui, cercul de persoane cu care umblă c?t şi serviciul. Căci hainele cred trebuie luate astfel, ?nc?t să acopere aceste arii, unifor, nu ţinute separate, de ex. ?mi iau 3 costume pentru la lucru, 3 perechi de trening că de obicei aşa ies prietenii mei, şi ?n rest haine vintage şi second hand că e stilu reverse-snob. Ce cumpără să meargă pentru toate ocaziile şi bine?nţeles să fie ?n stil cu ale mele tongue

Goodnight moon

#65 2009-04-13 18:35:47

skumpi
Vizitator

mie`mi plac hainele lui ca 80% din ele le`a ales cu mine...mai mult eu lol
are de toate culorile...mai ales cele de vara sunt f colorate big_smile tricouri rosii,albastru,verde,ngeru,alb...pant scurti iar f colorati...camasi de toate culorile...blugi indigo-negri...
pai dak nici acu la 23 d ani nu poatrta culori mai vi...la 30 de ani ii clar lol
cand l`am cunoscut eu avea numa haine inchise la culoare hmm apoi m`am bagat eu in dulapu lui diablo

#66 2009-04-13 18:55:47

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

El nu suporta si nu inghite mov. Eu nu ma dau in vant..dar mai vad vreo bluza/ chestie/treaba si incepe crize.. "ce e culoarea aia iubita? pai nu se poate e MOVVVVV" . Mai era o vreme cand eu munceam altundeva si aveam dress-code... adica nu tu blugi si alte alea. Cand venea sa ma ia de la munca se smiorcaia "pe tine a cazut sifonieru...si eu sunt ca un boschetar imbracat, cu pantaloni scurti si slapi!! Ce nu m-ai anuntat cum esti imbracata? " si lalalalalalala roll In rest nu comenteaza...viseaza el mai fuste scurte/decolteuri & Co., dar dupa se gandeste ca sari bagabontii pe strada si nu mai vrea rotfl  rotfl

Failure teaches Success!

#67 2009-04-13 18:59:28

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

nu are nici o obiectie referitor la hainele mele...

#68 2009-04-13 19:18:17

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

La haine nu are obiectii, in general, doar o data a fost deranjat ca e o bluza a mea f transparenta ( nu e decat putin dar pentru el..) insa la incaltamintea pe care as vrea sa mi=o cumpar are mereu ceva de zis  skitarg ba ca balerinii sunt naspha, ba ca sunt pantofi de pitzipoanca ba nuj ce ba nuj ce... va  va  va  disperat daca as putea sa stau toata viata in adidasi ar fi cel mai fericit rotfl

#69 2009-04-13 20:56:21

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Al meu nu zice nimic. In general ma imbrac casal, dar cand iesim in oras, rochita scurta sau fusta cu pantofi cu toc. Si nu ma imbrac asa pt el, dar ma simt bine asa ca de ce nu?

Nu a zis niciodata nimic de cum sunt imbracata pt ca atunci cand sunt mai indecent asa, stie ca nici macar nu m-as uita la altul, si pentru tinutele casual isi scoate parleala cand dau iama pe la magazinele de lenjerie lol

#70 2009-04-13 23:00:50

persifona
Vizitator

Nici al meu n-are de comentat de cum ma imbrac eu, absolut deloc.

Eu despre el.. trag o gura mare de aer si revin rotfl

#71 2009-04-14 09:58:21

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

iubi nu zice nimic de obicei.. mai ales ca de obicei merg cu mama la cumparat haine pt ca ea e obiectiva... cu iubi nu se poate, daca as merge cu el mi-as lua campii... doar cand schimb total stilul remarca si iubi.. si imi zice ca sunt frumoasa si ca ma imbrac asa pt el...

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#72 2009-04-14 13:49:03

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

apropo de ce ziceau fetele mai sus...
al meu se imbraca sport si tineresc...are culori f misto,poarta tricouri colorate si ii sta f bine,are f multe rosii si portocalii,plovere la fel,geci la fel..nu suporta negrul,a zis ca ce e mos?? poarta tricouri si mulate,maieuri la fel,ii sta si bine ce-i drept,nu are burta..iar daca isi ia blugi scurti vara...are picioarele mai misto ca ale mele rotfl
bine macar ca are gusturi la haine.. lol

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#73 2009-04-14 13:50:57

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

al meu imi zice doar"iuby ia-ti pe tine blugii aia care imi plac mie mult"(aka. aia care sunt stramti pe mine de mi se vad ff clar fese si bulanele)si sa mai port tocuri ca fac piciorul frumos.si fuste ca sa vada bulanasele.are el ceva cu picioarele mele yikes

#74 2009-04-14 15:20:37

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

comenteaza ca nu port fuste scurte. asta e, nu port tongue

#75 2009-04-14 19:25:31

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

carmen_21 a scris:

dar voi ce parere aveti de garderoba lor? big_smile nu comentati?

oh, BA DA! as deschide un topic separat pt asta. ma enerveaza ca are bagate in cap niste idei fixe... prea clasice. desi in ultimul timp l-am mai dat pe brazda... si i-am mai luat eu haine lol asa ca n-are ce face, se imbraca si cum imi place mie... big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#76 2009-04-15 00:29:46

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

mie imi mai zice cu asta iti sta bine. restul nu comenteaza. nici macar la lenjerie intima lol

in fine ma imbrac cum vreau si cat vreau lol

daca mai se intampla sa ma duc cu el la shopping at ne mai bagam nasul in treburile celuilalt da atat tongue

zilele trecute insa a fst dragut ... a venit pan la me sa il ajut la un proiect :> si dupa yo a tr sa plec si ma schimb : pant negrii, maiou porocaliu decoltat si deasupar un hanorac cu anchior f adanc sa mi se vada decolteul alb. plecam noi in directii opuse dupa si la un minut ma suna si imi zice k a uitat sa imi zica k imi sta f bine asa big_smile

i'ar placea lui sa port mai mult tocuri da is prea comoda big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.