|
Nu esti logat.
Lentile-2#20 2009-04-13 09:09:15
Re: lentile
si mie imi sar in ochi fetele care poarta lentile...faza cu ochii pusi... Nu e niciodata prea tarziu sa fii ceea ce ai fi putut fi. Offline #21 2009-04-14 00:52:14
Re: lentiledin cate stiu eu lentile de 24 de ore (adica cu care poti si sa dormi) sunt doar de vedere. sunt oxigenate si tratate cu nu stiu ce chestie. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #22 2009-04-14 00:58:26
Re: lentileEu am Air Optix, nici eu nu le simt, dar nici nu se văd că le am. Ok, cine ştie că am le poate observa uit?ndu-se atent de foarte aproape, dar in rest nu se observă. Oricum se simte c?nd cad, şi eu mai ales "văd" că nu o am că de fapt nu mai văd nimic Goodnight moon Offline #23 2009-04-14 01:00:55
Re: lentileam si eu lentile albastre dar nu le suport deloc ....mi se inrosesc ochii rau de tot si imi lacrimeaza la greu ....n-am apucat sa le port niciodata...in schimb fratele meu si le-a pus ff lejer si n-a avut nimik ....le-a suportat ..be the best ...fuck the rest )) Offline #24 2009-04-14 01:02:16
Re: lentilefinesse, eu am doar cosmetice....deci vad si cu si fara ele. si cum pe ochi nu le simt...mai sunt paranoia catedodata....ma gandesc ca nu o fi tocmai frumos sa mergi pe strada cu un ochi negru si sltul albastru. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2009-04-14 01:04:54) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#25 2009-04-14 01:05:31
Re: lentileAh Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-04-14 01:07:11) Goodnight moon Offline #26 2009-04-14 01:10:34
Re: lentileoicum lentilele cosmetice difera de cele de vedere. din cate am inteles de la prietenele mele care au lentile de vedere cica sunt destul de grosute, sau in fine, mai tari. de ex imi povestea o prietena ca si-a pus o data lentina de vedere invers (adica pe dos) si o deranja atat de tare incat ii venea sa isi scoata ochiul numai sa scape mai repede de ea. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2009-04-14 01:15:51) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #27 2009-04-14 01:16:44
Re: lentileDa ?ntradevăr, la lentilele de vedere trebuie să ai grijă c?nd ţi le pui, pentru că au faţă şi dos cum ar veni Pe faţă cum trebuie puse, au maeginile ca a unui bol de sup de ex, cu marginea ?n sus, pe c?nd, pe dos sunt ca o farfurie normală de supă marginile, orientate spre exterior. cam asta ar fi explicaţia. Nu deranjează at?t de tare luată ?nvers, dar nu e indicat. Mai dureros e atunci c?nd ?ţi intră sub lentilă o scamă milimetrică şi te ?nţeapă al naibii. Nu mai zic dacă mai eşti şi pe stradă fără soluţia la tine şi loc unde să ţi-o scoţi Goodnight moon Offline #28 2009-04-14 01:18:00
Re: lentilepai da nu e normal ...bine k eu am si ochii mai sensibili ..ma ustura si la vant ...ar trebui intai un consult si apoi sa-mi recomande ce e bun pt mine ...asa cred Ultima oara a fost editat de valy_creata2000 (2009-04-14 01:18:35) ..be the best ...fuck the rest )) Offline #29 2009-04-14 01:21:34
Re: lentilepana acum nu am patit sa-mi intre nici o scama pe sub lentile, dar am auzit ca e dureros. in schimb la nunta lu' vara-mea am fost nevoita sa stau mai multe ore cu lentilele....si mai era si fum de tigara...mi se inrosisera putin si simteam ochii obositi. noroc ca aveam lacrimi artificiale la mine, ma tot duceam la baie si-i mai hidratam putin. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #30 2009-04-14 01:22:43
Re: lentileapoi la lentile nu prea e pe recomandate, căci sunt cam la fel, diferă doar preţul. ?n plus fiecare oftalmologie ?şi alege cu care producător de lentile să lucreze, nu ă să găşeşti aceaşi marcă chiar peste tot. ori le suporţi ori nu. din păcate, căci mie mi-au făcut minuni la moral Goodnight moon Offline #31 2009-04-14 01:29:36
Re: lentilee bine sa te duci la oftalmolog intai sa vezi daca nu ai probleme la ochi de care nu stii. eventual daca iti poate masura exact si diametrul si raza de curbura (parca asa se numeste la lentile). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #32 2009-04-14 01:32:11
Re: lentilecum adik lacrimi artificiale ..be the best ...fuck the rest )) Offline #33 2009-04-14 01:36:23
Re: lentilese gasesc la farmacie. visine, natural tears...sunt mai multe firme. se recomanda celor care au ochii uscati, cand esti obosita, dar sunt bune si pt lentile...mai revigoreaza ochii... Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2009-04-14 01:37:23) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #34 2009-04-14 01:51:23
Re: lentileaaa...da stiu acum ...visine am folosit si eu de multe ori ...dar nuj k le zice lacrimi artificiale ..be the best ...fuck the rest )) Offline #35 2009-11-30 17:05:33
Re: lentileFetelor, si pe mine m-ar incanta o pereche de lentile albastre Din cate am citit pe aici, trebuie sa merg la un control. Asa-i? Si pt cele care ati facut acest control am o intrebare... Ati fost la un medic oftalmolog sau la optica (acolo unde se probeaza lentile,tipuri de ochelari etc)? Offline #36 2009-11-30 18:33:25
Re: lentiledin cate stiu eu poti sa ti iei de la optica si este acolo medic care sa-ti dea sfaturile necesare. dar o prietena de-a mea si-a luat o pereche de lentile albastre dintr-un magazin din paris (nu conteaza asta) ea nu a consultat pe mineni, nici nu a avut probleme. bafta I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #37 2009-12-01 10:36:50
Re: lentileAm inteles, Monya... Cred ca am sa incerc la magzinele astea sa vedem... Mersi pt informatii! Offline #38 2009-12-12 09:12:52
Re: lentileAaaa, pentru fetele care folosesc lentile.... Am fost azi la farmacie si mi-am luat Visine, dar am citit pe prospect ca pentru persoanele care poarta lentile se recomanda sa le dea jos inainte de a pune picaturile.... Nu mai inteleg nimic! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|