homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibioticele vinovate pt.gardnerella??ajutor!!

#1 2009-04-13 10:47:38

nicolle anne
Membru
Inregistrat: 2009-04-13

Antibioticele vinovate pt.gardnerella??ajutor!!

Buna, fetelor....va rog ajutat-ma cu un sfat!acum vreo 2 luni de zile am facut o analiza la secretie si mi-a iesit gardnerella iar doctora mi-a dat tratament cu macmiror ovule , doxiciclina 1 la 12 ore timp de 5 zile si sapalaturi cu Tantum!am terminat trat . cu succes iar acum o sapt . am racit f. tare si am luat antibiotic tot 5 zile,iar dupa ce le-am terminat a aparut un disconfort vaginal exact la fel cum l-am avut la gardnerella!dureri la contact si mancarimi dar nu f, puternice,fara nici un fel de secretie...deocamdata....e totul f. uscat.Sa fie de la antibiotice sau pt. ca am facut spalaturi in interior 2 zile la rand?!am inceput acelasi tratament de data trecuta!Am vazut aici ca mai sunt recomandate si ovulele cu betadine...sa incerc?multumesc

#2 2009-04-13 10:51:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Antibioticele vinovate pt.gardnerella??ajutor!!

Mergi la medic si fa un examen de secretie, nu lua nimic de capul tau, daca ai luat antibiotic e mai probabil sa fie vorba de candida...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.