homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt insarcinata sau nu..-2

#20 2009-04-17 20:08:58

daniela75
Full member
De la: Rosiori de Vede
Inregistrat: 2007-06-14

Re: sunt insarcinata sau nu..

s-a rezolvat aseara... mi-a venittt

#21 2009-04-17 20:18:31

Anca12
Full member
Inregistrat: 2009-02-02

smile  te-ai linistit smile

#22 2009-04-22 12:52:11

Andutza20
Membru
De la: Brasov
Inregistrat: 2009-04-22

buna ziua... am si eu o nelamurire..cesafac
in ultimele 4 luni ciclul mi`a venit regulat la 27 de zile... nu am avut probleme cu el. luna trecuta pot spune k m`a tinut mai mult k de obicei(de obicei ma tine 4 zile, acu m`a tinut 6). contact sexual neprotejat nu am facut, pilule nu iau, nu folosim decat prezervativ. Menstruatia trebuia sa`mi vina pe 20 calculata la 27 zile... pe 21 la 28 zile. nu mi`a mai intarziat niciodata pana acum... de o saptamana ma dor sanii, ieri si alaltaieri m`a durut burta ingrozitor, deci semnele venirii le am.... doar k nu vine... azi dimineata mi`a venit.. dar foarte putin... si apoi gata... s`a oprit... sanii inca ma dor... burta cand si cum... Am motive de ingrijorare..? k incep sa plang doar knd ma gandesc k s`ar putea intampla ceva... desi nu vad cum, k ne`am protejat mereu:(( obisnuim sa nu ne rezumam doar la o singura partida, ci la 2, de ce nu 3, dar de fiecare data dupa ce ii vine merge si se spala si la urmatorul contact pune prezervativ... poate fii ceva in legatura cu asta? apelez la voi, pentru k daca incep sa ma documentez de pe google la cate chestii gasesc imi vin ganduri sinucigase...

#23 2009-04-22 22:15:18

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Incearca sa te linistesti.
Poate ai racit... un test de sarcina ai facut? Eu una, nu cred ca esti insarcinata.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#24 2009-04-23 10:49:33

Andutza20
Membru

Nu, nu am  facut... m`am gandit k e prematur sa fac inca... acu mi`a disparut si durerea de burta.. doar sanii ma mai dor... si tot nu a venit  grater

Publicitate

loading...

#25 2009-04-23 11:26:05

sunshine16
Banat
Site

Stai linistita, se mai intampla sa iti intarzie menstruatia.
Mie mi-a intarziat aproape 2 saptamani vara trecuta. Si a fost pt prima oara in viata mea cand mi-a intarziat... deci... se intampla.
Eu zic totusi, pt linistea ta... daca trebuia sa iti vina menstruatia pe 20... un test de sarcina ar arata acum daca esti sau nu insarcinata.
Si cel mai important: chiar daca scrie pe cutie ca poati fi folosit in orice moment al zilei... fa-l de dimineata cu prima urina.
Bafta multa si tine-ne la curent!  kram

#26 2009-04-24 11:10:21

aura_auras
New member
Inregistrat: 2009-04-24

As avea si eu o intrebare.Ultima menstruatie am avut-o in data de 25 martie.Am un ciclu in general de 38-40 zile.In data de 9 aprilie am avut un contact sexual in timpul caruia prezervativul a alunecat (dar a ramas in mine).Cam in 12-13 ore de la incident am luat prima pastila de postinor 2 iar pe a doua la 12 ore diferenta.N-am avut nici un simptom dupa ce am luat pasitilele,nici greata,nici dureri,nici sangerari.De cateva zile am observat ca mi s-au marit sanii,sunt durerosi ,am si un fel de crampe si ma simt balonata.Pe 22 aprilie am facut un test de sarcina si a iesit negativ.E posibil sa fiu insarcinata,ca pastila sa nu isi fi facut efectul?Va rog sa nu imi ocoliti intrebarea si va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat

#27 2009-04-24 11:35:24

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

poate te simti rau ca trebuie sa iti vina.postinorul l-ai luat corect,deci nu sunt sanse sa ai bebe

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#28 2009-04-24 18:27:46

persifona
Vizitator

Repeta testul la 3 saptamani de la contact, desi nu cred sa fie probleme.

#29 2009-04-25 10:32:36

mereuta alexandra
Membru
Inregistrat: 2009-04-25

Am o mare problema .....la inceputul lunii am avut sinuzita si bronsita cronica fapt pentru care evident am luat antibiotice.Eu iau si anticonceptionale orale mai exact mercilon.Problema ar fi ca am intretinut relatii sexuale neprotejate in perioada in care luam antibiotice peste anticonceptionale si dupa ce am terminat tratamentul.Asta nu ar fi nimik daca mi-ar fi venit si menstruatia luna asta.Am facut pauza de 7 zile in care ar fi trebuit sa-mi vina si din pacate menstruatia nu a aparut.Am fost la farmacie mi-am luat urmatoarea folie pe care de altfel am inceput-o ieri si totodata am luat si un test de sarcina.L-am facut si mi-a iesit negativ insa stiu sigur ca testul da rezultate daca e folosit la 3 sapt dupa contactul sexual cu pricina,avand in vedere ca au fost mai multe nu as putea sa stiu exact daca au trecut sau nu cele 3 saptamani cert este ca sapt care vine la sfarsit mai fac unul ca atunci stiu sigur ca s-au facut 3 sapt.Farmacista a dorit sa ma linisteasca spunandu-mi ca poate fi o dereglare in organism din cauza antibioticelor insa mie nu mi-a venit deloc si sincer nici nu da semne.Intrebarea mea este sunt sigur insarcinata sau exista si posibilitatea asta cu dereglarea?

#30 2009-04-25 10:41:30

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Testul de sarcina este concludent la trei saptamani de la contact sau la sapte zile de intarziere a menstrei. Acum ... ce sa zic. Risc de sarcina exista, si inca unul destul de mare. Parerea mea este sa repeti testul de sarcina.

Fericita mamica de Aida Maria!

#31 2009-04-26 14:02:16

Andutza20
Membru

mi`a venit ieri... se pare k e o raceala la ovare.. multumesc love_t. ai avut dreptate!

#32 2009-04-27 00:39:54

sunshine16
Banat
Site

Andutza20 a scris:

mi`a venit ieri... se pare k e o raceala la ovare.. multumesc love_t. ai avut dreptate!

Ma bucur ca te-am putut ajuta. Ai vazut ca te-ai speriat degeaba?  kram

#33 2009-05-03 18:53:47

mereuta alexandra
Membru

deci cat e gluma e tom si jerry dar nuj ce sa mai cred ....am facut testul a iesit negativ ....dar mie inca nu mi-a venit sunt la jumatatea celei de-a doua folii .raceala nu cred nu ma doare nimic dezechilibru in organism nici atat iau anticonceptionale de un an si nu am patit niciodata sa nu imi vina o luna .......sunt putin in dilema help ...macar cu o parere smile

#34 2009-05-03 19:04:56

camysh
Moderator

se poate uneori sa nu apara in pauza de 7 zile. daca nu apare nici in pauza urmatoare mergi la planning. probabil trebuie schimbate.

#35 2009-05-03 19:14:54

mereuta alexandra
Membru

multumesc

#36 2009-05-03 19:33:31

camysh
Moderator

cu placere

#37 2009-05-05 15:30:42

aadryanaa
New member
De la: Italia
Inregistrat: 2009-05-05
Site

Mie mi s-a mai intamplat sa intarzie menstruatia si cateva zile si 2 saptamani.. si cred ca a fost din cauza stresului. Am fost convinsa ca luand anticonceptionale se regleaza mai bine si nu o sa mai am probleme dar se mai intampla sa fiu foarte stresata sau nervoasa si sa intarzie o zi sau doua, dar simptomele dinainte de menstruatie inca le simt.

#38 2009-05-05 18:00:26

irineeu21
New member
Inregistrat: 2009-05-05

buna ziua...am si eu o mare problema, mai degraba spus sunt un pic cam disperata. In ianuarie am luat ac timp de 10 zile, dupa care le-am intrerupt deoarece am avut o dereglare hormonala si mi se triplase nivelul de hormoni din cauza ac. Dupa ce le-am intrerupt am avut 2 CM in aceeasi luna. Incepand cu martie, am avut simptome clare de femeie insarcinata si am inceput sa imi fac griji. Am inceput sa fac teste de sarcina, asa incat cam intr-o luna am facut aproape 10 teste de sarcina, toate clar negative. Cu toate astea, am continuat sa am simptome si mi-am facut pe 5 aprilie testul de sange beta Hcg care a iesit 0,21 deci negativ. Inainte de a ma speria ca as putea fi gravida foloseam metoda clasica coitus interruptus. dupa beta hcg nu m-am convins si am facut iarasi o gramada de teste, toate negative. am fost la egografie acum vreo 3 saptamani pt probleme la rinichi si s-a uitat si la abdomen si n-a vazut nimic. Eu una banuiesc ca as fi insarcinata in 2 luni jumatate 3. Sfarcurile mele sunt ffff rosii si iritate si sanii mi-au crescut, m-am ingrasat destul de mult si mi-a crescut un pic burtica, nu stiu daca de la mancare sau de la o posibila sarcina. am uneori crampe f ciudate abdominale si dureri in zona inghinala cat si sangerari nazale. Ar exista cumva posibilitatea sa fiu insarcinata daca am avut in jur de 14 teste de sarcina clar negative si un test de sange beta HCG cu valoare 0,21? Astept un raspuns cu nerabdare. VA multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.