homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt insarcinata sau nu..-6

#96 2009-05-20 22:38:19

ilona 76
Membru
Inregistrat: 2009-05-20

Re: sunt insarcinata sau nu..

Buna, fetelor! Am si o intrebare...acum 3 sapt am avut un contact sexual protejat, dar s-a rupt prezervativul; am luat escapelle la 15 ore dupa contact, dar nu am avut sangerari; in schimb am o secretie vaginala ceva mai abundenta de atunci;se mai poate sa fiu insarcinata? mentionez că eram in ziua contactului in ultimele zile ale menstruatiei si ca am mentsruatia regulata, iar anticonceptionale nu am folosit pana acum pt k nu mi-am inceput viata sexuala de mult timp. Nu stiu ce sa fac, sa iau un test de sarcina? menstruatia tbuie sa imi vina zilele astea. Sper ca ma puteti ajuta cu un sfat. Multumesc!

#97 2009-05-21 10:11:48

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Ai luat escapelle. Nu-ti face griji. Asteapta menstra. Insa, trebuie sa stii ca din cauza escapellului s-ar putea sa intarzie menstruatia.

Fericita mamica de Aida Maria!

#98 2009-05-24 12:03:07

ilona 76
Membru
Inregistrat: 2009-05-20

Azi e a doua zi de knd imi intarzie...Si dureri ca pentru menstruatie am de cateva zile. Ar trebui să ma ingrijorez?sa iau un test totusi? escapelle este sigur? astept parerile voastre si multumesc pentru raspuns, andreea_andy2

Ultima oara a fost editat de ilona 76 (2009-05-24 12:04:32)

#99 2009-07-10 10:35:21

aura_auras
New member
Inregistrat: 2009-04-24

Iau ac Karissa de o luna.In ultima zi de pauza,a 7 a,am avut un contact sexual protejat.A doua zi am inceput o noua folie in mod normal iar in zilele cand luam a 3 a ,a 4 , si a 5 a pastiluta am avut alte contacte toate protejate insa in a 3 a zi (ziua in care luam a 3 a pastila din  doua folie) prezervativul a alunecat.Ne-am dat seama si ne-am oprit insa ma tem tare mai ales ca in ultimele zile ma simt un pic ciudat si am un oarecare disconfort in zona abdomenului inferior.E posibil ca ac sa nu-si fi facut efectul,le-am luat o perioada prea scurta?e posibil sa fiu insarcinata?Mentionez ca pastilele le-am luat corect,doar la ultima pastila din ultima folie am intarziat 3-4 ore.Am nevoie de ajutorul si de sfaturile voastre pentru ca sunt tare speriata.Va multumesc anticipat

#100 2009-07-10 10:40:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

De ce mai folositi prezervativul daca iei pastilele corect ? Erai cat se poate de protejata si in pauza si pe durata foliilor

Publicitate

loading...

#101 2009-07-10 20:27:00

aura_auras
New member

Folosim si prezervativul pentru ca am citit depsre tot felul de situatii desprepersoane care au ramas insarcinate in timp ce luau ac.In plus in diferite articole scrie ca ac isi fac cu adevarat efectul abia dupa vreo 3 luni de utilizare.e adevarat?ar trebui sa ma ingrijorez tare ca ultima pastila din prima folie am luat-o cu vreo 3 ore intarziere?Ma tem foarte tare si nu stiu ce altceva as mai putea face

#102 2009-07-10 21:46:31

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

aura_auras a scris:

Folosim si prezervativul pentru ca am citit depsre tot felul de situatii desprepersoane care au ramas insarcinate in timp ce luau ac.In plus in diferite articole scrie ca ac isi fac cu adevarat efectul abia dupa vreo 3 luni de utilizare.e adevarat?ar trebui sa ma ingrijorez tare ca ultima pastila din prima folie am luat-o cu vreo 3 ore intarziere?Ma tem foarte tare si nu stiu ce altceva as mai putea face

Anticonceptionalele isi fac efectul chiar de la prima pastila a primei folii, daca e luata in prima zi de menstra. Cat despre intarzierea de 3 ore, nu e nicio problema, protectia e afectata doar daca intarzii cu 12 ore sa iei pastila.

#103 2009-07-12 15:00:56

Dorina S
New member
Inregistrat: 2009-07-12

Buna!
Am si eu o problema.
Incepe asa: pe 2 aprilie s-a rupt prezervativul. A doua zi am luat postinor. Pe 21 mi-a venit menstruatia cu 2 zile mai devreme. Pe 15 mai iar mi-a venit la diferenta de 26 de zile. A venit si pe 10 iunie. A fost normala, a durat cam 5 zile, mai abundenta in primele doua. Trebuia sa vina acum la 28 de zile pe 8 iulie, dar eu o asteptam la 26 pe 6. E 12 si inca nu a venit. Am avut contacte cu partenerul dar ne-am protejat. Am facut un test dar a iesit negativ. De ieri ma doare spatele ca inainte de ciclu dar inca nu a aparut nimic. Maine vreau sa-mi fac o programare la doctor ca sa ma asigur ca e totul ok. Am fost si stresata in ultima vreme, am luat calciu si am facut un tratament cu Meclon pentru o vulvovaginita.
Eu am cam intrat in panica. Un sfat m-ar ajuta.
Va multumesc!

#104 2009-07-12 16:01:51

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca ai avut menstre normale de la acel incident si un test negativ nu e sarcina...mai degraba o dereglare...si din ce spui s-ar putea sa apara in orice moment menstra...

happy with him...inlove with him...puss

#105 2009-07-12 19:01:23

laviniutsa
Banat
Inregistrat: 2009-07-07

buna . am si eu o intrebare. daca intrerupi anticonceptionalele este normal sa-ti intarzie ciclul? am avut contact sexual cu prietenul meu si dupa ce a ejaculat(afara)a bagat-o foarte putin...iar eu in perioada aia am intrerupt anticonceptionalele. si mi-am facut un test la 2 sapt de la incident si mi-a iesit negativ. trebuia sa-mi vina ciclul pe 9 si suntem in 12 si nu da nici un semn ca ar veni. e din cauza anticon sau am ramas?cesafac

#106 2009-07-12 20:24:22

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

laviniutsa a scris:

buna . am si eu o intrebare. daca intrerupi anticonceptionalele este normal sa-ti intarzie ciclul? am avut contact sexual cu prietenul meu si dupa ce a ejaculat(afara)a bagat-o foarte putin...iar eu in perioada aia am intrerupt anticonceptionalele. si mi-am facut un test la 2 sapt de la incident si mi-a iesit negativ. trebuia sa-mi vina ciclul pe 9 si suntem in 12 si nu da nici un semn ca ar veni. e din cauza anticon sau am ramas?cesafac

Pt a fi concludent, testul se face la 3 sapt de la contactul cu risc. Daca au trecut acele 3 sapt, cel mai bine ar fi sa repeti testul.

#107 2009-07-12 21:21:24

laviniutsa
Banat
Inregistrat: 2009-07-07

imi raspunde si mie careva?sad

#108 2009-07-12 21:21:51

vanilla
Membru
Inregistrat: 2009-06-13

merci mult:*

#109 2009-07-13 10:07:26

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

laviniutsa a scris:

imi raspunde si mie careva?sad

mai asteapta... este posibil mai ales daca inainte de a lua AC nu aveai un ciclu regulat... eu zic sa mai astepti putin poate apare iar daca nu, fa-ti un nou test dupa 7 zile de la intarzierea ciclului menstrual

#110 2009-07-13 10:51:38

aura_auras
New member

Va deranjez din nou pentru ca durerea din zona abdomenului inferior persista,sanii sunt si ei mariti si durerori si urinez mult mai des.Chiar sunt ingrozita de ideea ca as fi putut ramane insarcinata cu toate precautiile luate.Credeti ca se poate sau e posibil sa fi racit la burta?Va multumesc pentru ajutor si intelegere

#111 2009-07-13 11:00:25

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

pot fi doar pareri doar sa ti se para....fa un  test si vezi ce e....sau mai ast menstra

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#112 2009-07-13 13:00:03

Dorina S
New member

Multumesc pentru raspuns. Ce sa spun, am sunat si mi-am facut o programare. Ma doare spatele, salele cum s-ar spune, si am si alte duperi specifice menstruatiei dar  nimic. Nu mi-a intarziat niciodata o saptamana si vreau sa ma duc mine sa aflu ce e in neregula cu mine.

#113 2009-07-13 14:10:50

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

inainte de a te duce la doc fa un test de sarcina cu prima urina de dim

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#114 2009-07-13 16:07:25

Dorina S
New member

Mai fac un test, nu e asta o problema dar am facut cred ca 3 pana acum, ultimul acum cateva zile.
Mutumesc ptr raspuns!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.