|
Nu esti logat.
Rezultate analize#1 2009-04-13 19:55:17
Rezultate analizeBuna tuturor.Tocmai mi-am ridicat azi rezultatele de la analize si aavand in vedere ca vine Pastele si ca voi putea ajunge la medic abia la sfarsitul saptamanii viitoare,poate ma poti ajuta si pe mine Doctoressa cu citirea lor. Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline #2 2009-04-17 12:51:22
Re: Rezultate analizePap-ul si mie tot 2 mi-a iesit si am auzit ca e ok. Iubirile neconsumate nu se uita niciodata... Offline #3 2009-04-17 19:14:18
Re: Rezultate analize
o inflamatie...si o usoara singerare(de ce oare?) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-04-21 14:29:52
Re: Rezultate analizesalutare fetelor. tocmai mi-am luat analiza de cultura de col si mi-au iesit urmatoarele: prezente ureaplasma urealyticum( < 10.000 ufc/proba), escherichia coli, staphilococcus aureus + antibiograma. e grav? multumesc mult. Offline #5 2009-04-21 14:47:05
Re: Rezultate analizenu e vb ca e grav...dar e serios si trebuie facut tratament cu strictete ...sanatate baby Dragos Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-21 20:44:26
Re: Rezultate analize
ai o infectie cu un stafilococ, destul de rezistent la antibiotic din cate stiu eu, stafilococul auriu, trebuie vazut la ce antibiotic cedeaza, de aia ti a dat de facut antibiograma. Tine te de tratament! Sanatate! Offline #7 2009-04-23 18:09:55
Re: Rezultate analizeMultumesc pentru raspuns.Abia azi am intrat.Sangerarea cred ca este din cauza ca ,in aceeasi zi mi-am recoltat si pentru HPV,si asistenta mi-a zis ca am sangerat.Abia dupa a recoltat si pentru celelalte analize.Cel putin eu sper sa fie din cauza asta si nu din alte cauze.Apropos de asta,este normal sa sangerezi cand ti se recolteaza pentru HPV?Am sangerat vreo 5 zile dupa.Asistenta aia oricum mi s-a parut total neprofesionista. Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline #8 2009-04-23 21:29:47
Re: Rezultate analizenu prea e ok atit...adica cel mai adesea nu exista nici un fel de singerare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2009-08-25 11:09:43
Re: Rezultate analizeSumar de urina : Offline #10 2009-08-25 21:17:10
Re: Rezultate analizesi mie mi se pare ca totul e ok Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|