homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare sunt Insarcinata ? Inebunesc:((

#1 2009-04-14 12:13:37

EmoCretzik
New member
Inregistrat: 2009-04-14

Oare sunt Insarcinata ? Inebunesc:((

Buna tuturor .... Vreau sa aflu daca sunt insarcinata... sad Ultima oara am facuto pe 6 adica acum o saptamana si o zii... si menstruatia trebuia sami vina pe 9 .... Si mia intarziat 5 zile (azi fiind in 14 sad ) si nu stiu ce sa fac sunt speriata rau grater Va rog ajutatima cu un sfat pentru ca de 5 zile tot incerc sa vb cu cineva si nu am cu cine grater

#2 2009-04-14 12:29:42

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Oare sunt Insarcinata ? Inebunesc:((

emo in primul rand editeaza ultimul mesaj si completeaza a primul ce ai vrut sa zici ca iei warn, citeste regulile.
in al doilea rand, da mai multe detalii, ai facut`o protejat, etc ca sa stim. posibil sa fie si o dereglare, oricum fa untest de sarcina la o saptamana de intarziere a menstrei, dimineata, cu prima urina si vei sti sigur.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-04-14 12:36:24

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

daca pe 9 trebuia sa vina menstra si tu ai avut raport sexual pe 6, cel mai probabil nu erai in perioada fertila, si deci sansele sa fi ramas gravida sunt zero. dar fa un test de sarcina daca nu vine intr-o saptamana.

#4 2009-04-14 12:45:25

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

EmoCretzik ai warn pt mesaje consecutive.

ar trebui sa-ti calculezi perioada fertila, pentru a vedea sigur daca erai sau nu in acele zile. v-ati protejat?
si cum zic fetele. fa un test de sarcina la 7 zile de la intarzierea menstruatiei sau la 3 saptamani de la contact.

#5 2009-04-14 12:57:59

EmoCretzik
New member

Ok sorry ... Sincera sa fiu nu citisem tot regulamentul ... sad sunt ff agitata.... Da am facuto neprotejat.... Dar... Problema este ca burta ma doare... ma doare in partea dreapta... si sanii .... dar nu imi vine...

Publicitate

loading...

#6 2009-04-14 12:58:35

Khristall
Insomniac member

o sa iti vina, daca ai spm.

#7 2009-04-14 13:09:16

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

passenger a scris:

daca pe 9 trebuia sa vina menstra si tu ai avut raport sexual pe 6, cel mai probabil nu erai in perioada fertila, si deci sansele sa fi ramas gravida sunt zero. dar fa un test de sarcina daca nu vine intr-o saptamana.

nu neapart eu cu ciclu regulat de 3 ani m-am pacalit cu perioada fertila ... eu zic sa faci un test peste 2 zile sa nu astepti dupa el sa vina ... ca astepti si poate e cu ochii si dupa cum pui problema nu cred ca vrei un copil acum

#8 2009-04-14 14:50:21

EmoCretzik
New member

miam calculat perioada fertilitatzii si mia iesit intre 21.27 ... Dar exista vreun risc sa ramai gravida daca nu esti in perioda fertilitatii ?

#9 2009-04-14 15:00:10

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

EmoCretzik a scris:

miam calculat perioada fertilitatzii si mia iesit intre 21.27 ... Dar exista vreun risc sa ramai gravida daca nu esti in perioda fertilitatii ?

da exista, indicele de esec este intre 15-40% http://www.anticonceptionale.ro/despre- … eptie.html

#10 2009-04-16 10:28:46

EmoCretzik
New member

Azi mia venit... hjarta (ciclu menstrual) Sunt super happy dar sper sa nu ma bucur prea repede... Mi`a intarziat 6 zile... si azi mia venit.. deci o sa fac testul dupa 3 sapt de la contact... Sper sa nu fiu .... sad Multumesc fetelor

#11 2009-04-16 12:48:35

Esme
New member
Inregistrat: 2009-04-16

Buna ... sunt noua pe aici si am gasit topicul asta si am zis sa nu mai deschid altul pentru ca am o problema asemanatoare smile
Sa va dau niste detalii: pe 6 martie am avut un accident cu prezervativul, a picat si el a ejaculat in zona mea genitala dar in afara, nu eram siguri daca si inauntru pentru ca abia dupa ce a ejaculat am gasit prezervativu pe pat. Am luat a doua zi, pe 7 martie, Postinor2 dupa indicatiile din prospect. Trebuia sa imi vina pe 9 martie, dar mi-a intarziat si mi-a venit pe 13 martie. Nu am avut alte probleme. Pe 4 aprilie am facut sex de 2 ori, prima data cu prezervativ, a doua oara fara, dar la un interval de cateva ore si el a urinat inainte si nu a ejaculat deloc. Asta se intampla, dupa calculele mele, cu 10 zile inainte sa imi vina. Pe 11 aprilie am facut-o iar fara prezervativ si el a ejaculat in afara mea insa cativa stropi au ajuns si pe mine putin mai sus de zona vaginului. Pe 13 aprilie ar fi trebuit sa imi vina, dar nu mi-a venit nici azi.
Acum intrebarea mea este urmatoarea: este o dereglare din cauza Postinorului luat luna trecuta sau este posibil sa fiu insarcinata? sad

#12 2009-04-16 12:54:07

Khristall
Insomniac member

esme, in primul rand, cred ca stii ca nu e prea bine sa faci neprotejat daca nu vrei un copil. nu conteaza daca a ejaculat sau nu silichidul de dinainte poate ocntine spermatozoizi. nu stiu ce sa te sfatuiesc. sa faci un test de sarcina la 1 saptamana de la intarziere sau la 3 saptamani de la contactul cu risc ca sa fii tu sigura

#13 2009-04-16 12:54:32

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

calculeaza-ti perioada fertila
dar ceea ce nu inteleg eu este ca, daca te-ai ars o data si ai luat postinor, tu de ce continui sa faci sex neprotejat?

#14 2009-04-16 13:06:45

Esme
New member

Prima data, cand am luat Postinorul, nu facusem sex neprotejat, a alunecat prezervativul.
Mi-am calculat perioada fertila, eu am menstra cam la aceeasi data in fiecare luna sau cu o zi inainte/dupa data la care mi-a venit in luna precedenta. Cand am facut-o neprotejat am fost in ambele dati in perioada nefertila, teoretic.
Daca nu imi vine pana atunci, duminica asta ar fi o sapatamana de cand mi-a intarziat, si am sa fac un test, sau luni dimineata ... desi nu stiu daca o sa am rabdare pana atunci.
Sincer i-am zis prietenului meu ca, daca trec si data asta fara sa fiu insarcinata, pana nu trec pe pilule anticonceptionale nu mai pune mana pe mine...dar pana atunci fapta e facuta si imi vine sa ma iau la bataie dar nu mai pot face nimic ca sa dau timpul inapoi.
Totusi, in prospectul de la postinor zice de intarzieri ale menstrei in luna respectiva, cand este administrat...dar este posibil sa intarzie si in lunile urmatoare, adica sa fie o dereglare?

#15 2009-04-16 13:31:16

Khristall
Insomniac member

posibil sa fie si o dereglare. postinorul nu e o bomboana, iti dai seama ca are multi hormoni si te`o dat peste cap.

#16 2009-04-16 14:16:21

Esme
New member

Multumesc enorm fetelor pt raspunsuri, nici nu stiti cata nevoie aveam sa aud parerea cuiva ... Credeti-ma ca la cat stres ducem zilele astea si eu, si prietenul meu, nu ne mai trebuie sex neprotejat de-acum inainte. Stiu ca nu e de joaca cu pastilele astea, mai ales cu Postinorul, care din cate am vazut, contine o cantitate de hormorni egala cu cantitatea ingerata in cateva luni de administrare a pilulelor contraceptive. Si deja vad efectele asupra organismului, eu cand am dezechilibre hormonale am probleme cu parul, incepe sa imi cada, si acum imi cade de nu stiu ce sa mai fac cu el. Trebuie sa astept sa treaca efectul pastilelor, sa revina la normal cantitatea de hormoni...
Numai de-ar da Dumnezeu sa nu fie bebe si sa vina, ca imediat trec pe pastilute :-<

#17 2009-04-16 14:26:59

Khristall
Insomniac member

bafta esme si mai bine treci pe pastilute, macar iti tace capul si nu te mai stresezi si poate sa ejaculeze unde vrea iubi tau fara sa stai cu morcov.

#18 2009-04-17 09:16:20

Esme
New member

Hello again ... am intrat aici doar sa va anunt ca mi-a venit in dimineata asta big_smile Deci am scapat de stres (si voi trece pe pastilutze). Multumesc pt sfaturi wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.