|
Nu esti logat.
Modificare secretie vaginala#1 2009-04-14 15:28:24
modificare secretie vaginalabuna! sunt noua pe forum si am si eu o intrebare. daca aveti sfaturi va rog sa ma scoateti din ceata. de vreo saptamana mi s-a modificat secretia vaginala, in sensul k este foarte putina in comparatie cum era inainte. vaginul nu se mai lubrifiaza atat de bine si contactele sexuale sunt putin dureroase. am citit pe google k starea emotionala,stresul, anticonceptionalele dar si diferite boli pot influenta cantitatea de secretie. initial am crezut k este un inceput de candidoza, insa nu am mancarimi sau scurgeri urate, doar ca sunt mai "uscata". se poate sa se fi modificat ph-ul din vagin si asta sa fie cauza?va pup si astept raspuns dragostea se castiga, respectul se merita Offline #2 2009-04-14 15:58:21
Re: modificare secretie vaginalaeu zic ca mai bien ar fi sa mergi la un medic sa faci si o analiza de secretie ca nu strica. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-04-14 15:58:42
Re: modificare secretie vaginalanu neaparat ph-ul sa se fi modificat kata...poate pur si simplu sa fie o modificare hormonala..daca iei anticonceptionale poate sa fie de la ele, daca nu poate sa fie pur si simplu o modificare hormonala la nivelul organismului tau...pana una alta foloseste un lubrifiant in momentul contactelor sexuale...si ai rabdare...ca daca secretia ta nu are consistenta, culoare, miros modificate atunci nu cred sa fie ceva in neregula baby Dragos Offline #4 2009-04-14 16:09:40
Re: modificare secretie vaginalada,iau anticonceptionale karissa de 8 luni si niciodata pana acum nu s-a modificat secretia. intr-adevar, cand nu le luam eram mult mai "uda" in timpul contactelor sexuale si ma excitam mult mai repede ca acum. ma gandeam k ar putea fi si din cauza k am facut o pauza cu de vreo luna si ceva in care n-am mai avut raporturi sexuale din cauza unor probleme de familie pe care prietenul meu le-a avut dragostea se castiga, respectul se merita Offline #5 2009-04-14 16:12:21
Re: modificare secretie vaginalasa stii ca probabil nivelul de lubrefiere in timpul contactelor sexuale s-ar putea sa fi fost influentat de "pauza" asta de o luna...in rest parerea mea e ca e o treaba hormonala atata vreme cat nu ai alte simptome...bineinteles...poti sa faci o analiza de secretie ca sa fii sigura Ultima oara a fost editat de deliav (2009-04-14 16:13:12) baby Dragos Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-14 16:25:01
Re: modificare secretie vaginalams pt sfat deliav. ma gandeam k pana una alta as putea folosi iaurt vreo 3 zile pt k restabileste ph-ul si implicit influenteaza si secretia. la doctor pot sa merg doar cu programare si acum e in concediu dragostea se castiga, respectul se merita Offline #7 2009-04-14 16:27:04
Re: modificare secretie vaginalaiaurtul n-are cum sa-ti faca rau...sau poti sa-ti mai iei bioclin actigel....e foarte ok si ala..si in rest...in timpul sexului...cu rabdare multa...si lubrefiere suplimentara baby Dragos Offline #8 2009-04-14 17:02:03
Re: modificare secretie vaginaladaca mai aveti si alte sfaturi pt mine le astept cu drag si dragostea se castiga, respectul se merita Offline #9 2009-09-25 20:10:00
Re: modificare secretie vaginalala fel mi s-a schimbat si mie secretia din cauza ac-urilor.in momentul de fata cred ca am candidoza si o sa merg la medic curand insa de cand am inceput sa iau yasmin nu mai am secretia asa abundenta ca inainte si mi-a scazut si libidoul. iaurtul chiar ajuta secretia? Offline #10 2009-09-26 01:28:49
Re: modificare secretie vaginalaiaurtul ajuta refacerea florei vaginale , in mod normal... © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|