|
Nu esti logat.
Ciclu neregulat sau....#1 2009-04-14 15:46:54
Ciclu neregulat sau....Buna.De doua luni ma confrunt cu o preblema.Mi-a venit la timp,nu mai iau anticonceptionale de 6 luni,dar in ultimele doua luni se manifesta destul de ciudat.Cu dureri de burta ca atunci cand eram mica,imi curge doua zile,apoi se opreste o zi sau jumatate de zi curge iar 2 zile si se termina.Asta s-a intamplat luna trecuta,luna asta s-a oprit si acum m-am hotarat sa va scriu.Sunt curioasa ce se va intampla maine.E posibil sa fiu insarcinata?Am avut contact sexual si protejat,dar si neprotejat.Cel neprotejat pe o durata mai mica,nu pana la finalizare. As dori sa stiu mai multe despre sarcina si ciclul in timpul sarcinii,daca se poate. Oricum voi face si un test de sarcina si sper sa fie negativ. Va multumesc si astept un raspuns concret daca se poate. Si daca ma poate lamuri si pe mine cineva cu perioada fertila. Offline #2 2009-04-14 16:05:56
Re: Ciclu neregulat sau....irinuka, cand iei anticonceptionale, durerile sunt mai mici la menstra, aproape inexistente si cantitatea, calitatea menstrei la fel. e normal ca odata ce intrerupi sa iti apara din nou durerile si restul. eu zic ca nu prea e motiv de ingrijorare, dar totusi fa un test ca sa fii tu sigura la 1 sapt d ela intarziere sau la 3 sapt d ela contactul cu risc. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-04-14 18:44:20
Re: Ciclu neregulat sau....Multumesc Danae.Momentan nu am timp sa merg la doctor la un consult deoarece sunt ocupata cu un curs care imi maninca timpul.Oricum ideea era ca nici nu prea m-am simtit extraordinar de bine,calduri,ameteli.Inteleg si lipsa de calciu in perioada asta dar...nici chiar asa.Noutate, acum a inceput sa curga din nou,teoretic n-ar trebui sa fie nici o sarcina pentru ca nu mi-a intarziat,neavand un ciclu regulat nu se pune problema de intarziere, 1 zi sau 2 nu-i prob. Mi-a venit la timp si normal. Mai mult de asta eram ingrijorata daca ar fi sau nu o sarcina.O sa imi fac si testul cand voi ajunge acasa in weekend. Multumesc inca odata pt sfaturi si raspuns. Ultima oara a fost editat de Irinuka (2009-04-15 12:33:46) Offline #4 2009-04-14 23:20:17
Re: Ciclu neregulat sau....cu multa placere. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|