|
Nu esti logat.
Insarcinata desi ati luat anticonceptionale?#1 2009-04-14 18:26:15Insarcinata desi ati luat anticonceptionale?Stiu ca sunt destul de sigure daca sunt luate corect, si au procent mai mare chiar decat prezervativele impotriva sarcinii, dar tot sunt curioasa daca cineva a ramas insarcinata desi lua corect anticonceptionalele? Offline #2 2009-04-14 19:04:34
Re: Insarcinata desi ati luat anticonceptionale?Pill de ce nu dai o cautare?sunt o groaza de subiecte pe tema asta... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2009-04-14 19:47:19Re: Insarcinata desi ati luat anticonceptionale?Am gasit in teme despre avort, si despre chestii de genu, dar ar trebui sa citesc cateva zile. Motivul pt care am intrebat asta e ca persoanele care au patit-o si sigur au luat cum trebuie sa spuna, ca sa pot numara. Offline #4 2009-04-14 21:24:50
Re: Insarcinata desi ati luat anticonceptionale?nu cu antib ci cu pastila de a doua zi luata corect am ramas eu Offline #5 2009-04-14 21:31:11Re: Insarcinata desi ati luat anticonceptionale?da, de aia am auzit destule patanii. Chiar sunt curioasa daca nu merg anticonceptionalele sau pastila de a doua zi, e recomandat sa pasrezi copilul? adica iese un copil frumos si normal, sau sunt riscuri? Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-14 21:35:12
Re: Insarcinata desi ati luat anticonceptionale?sincer eu nu am pastrat sarcina aceea (oricum eu am ramas pt ca mi-au esuat 2 metode de contarceptie, prezervativ si pastila de a 2 zi) dar stiu ca a mai fost o fata care tot asa a patit nu si-a facut efectul p2zi a pastrat sarcina si nu are nimic copilul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|