|
Nu esti logat.
La cat pauza?#1 2009-04-14 19:20:16
la cat pauza?buna!am si eu o nelamurire..iau anticoncep marvelon de 1 an si stiu ca va trebui sa fac o pauza..este obligatorie?mai trebuie sa folosesc alta metoda contraceptiva in pauza?si cat e normal sa facem pauza? Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #2 2009-04-14 19:23:40
Re: la cat pauza?nu e nevoie sa faci pauza. Offline #3 2009-04-14 19:27:37
Re: la cat pauza?
nu stiu ce sa spun..eu asa auzisem ca la 6 luni,1 an va trebui sa fac o pauza..ms oricum pt rasp,dar mai astept pareri Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #5 2009-04-14 19:32:37
Re: la cat pauza?si eu stiu de la doctora mea ca atat timp cat totul merge bine si analizele ies bune nu ai motiv sa faci pauza. le opresti daca vrei sa renunti definitiv sau vrei un bebe. daca nu ti-ai facut analizele la 6 luni, fa-ti-le acum si daca totul e ok si tu te simti bine cu ele nu ai de ce face pauza Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-04-14 19:33:31) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-14 19:34:16
Re: la cat pauza?ce fel de analize?eu mi-am facut in noiembrie anul trecut un papanicolau si o analiza la secretie..si mi-au iesit perfect! ce altcva as mai putea sa fac? Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #8 2009-04-14 19:47:16
Re: la cat pauza?cel mai bine vorbesti cu medicul tau de planing...mie imi da lipemia, colesterolul si trigliceridele, parca pe langa PAP si cito I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|