homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubitii si garderoba lor-2

#20 2009-04-15 20:27:36

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Iubitii si garderoba lor

rotfl pai cum am scris si dincolo...imi place f mult cum se imbraca,are haine multe sport,dar are si mai elegante
ii place f mult rosul si portocaliul si are aceasta culoare si in tricouri si in pulovere.Poarta tricouri in general mulate si maieuri decoltate,daca poarta pantaloni scurti,ii sta bine,are picioare mai frumoase ca ale mele rotfl ,dar imi place ca se aseamana la gusturi cu mine si imi cere mai nou parerea...
singurul lucru din garderoba lui care nu mi-a placut si nu l-a imbracat niciodata,este un costum pe care si l-a comandat de la neckermann,un costum negru cu dungi albe rotfl ,care ,cand l-am vazut i-am spus ca ii mai trebuie o palarie si zici ca e peste rotfl  si ca eu nu merg cu el daca il imbraca.
M-a intrebat daca chiar atat de aiurea e si i-am spus ca daca se crede Lou Vega...nu are decat rotfl
in rest... tummenupp

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#21 2009-04-15 20:28:40

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

doamne, ce noroc aveti... eu trebuie sa ma rog de iubi sa mearga la cumparaturi. ma enerveaza... intotdeauna se limiteaza la cateva tricouri si blugi. si faza naspa e ca desi are o multitudine de tricouri , nu poarta decat cateva... bluze nu mai zic, ca are unele care nici nu le-a imbracat. el pana si iarna este in tricou pentru ca moare de cald cu ceva pe el, in afara de geaca.
de fiecare data trebuie sa ii propun eu sa mergem la cumparaturi, sa ii spun eu unde sa mergem, ce sa probeze etc etc...
saracu cand vine cu mine la cumparaturi, inttodeauna merge cu mainile in buzunar mai in spatele meu si daca ii cer parerea de multe ori nu prea stie ce sa zica...
si maine trebuie sa mergem sa cumparam costum si rochie pt mine pentru banchet si sa vezi taraboi...mie groaza cand ma gandesc... dar sper sa rezolvam

#22 2009-04-15 20:35:49

wild_wind
Platinum member

aaa si am uitat ceva....singurul lucru care ii lipseste din garderoba....sunt pijamalele...nu are asa ceva si nici nu are de gand sa-si ia vreodata,m-a asigurat,nu folosestedeloc si doarme....gol (indiferent ca e iarna sau vara) rotfl

#23 2009-04-15 20:46:57

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

wild_wind a scris:

singurul lucru care ii lipseste din garderoba....sunt pijamalele...nu are asa ceva si nici nu are de gand sa-si ia vreodata,m-a asigurat,nu foloseste deloc si doarme....gol (indiferent ca e iarna sau vara) rotfl

asa si al meu lol gol cand e acasa si in chiloti cand e la camin
cat despre hainele lui, imi place super mult cum se imbraca. e stilul sport, blugi, trening, tricouri si in toate ii sta foarte bine drool

bebe V., soarele si luna

#24 2009-04-15 20:55:20

skumpi
Vizitator

deya...da ia o prietena cu tine...

Publicitate

loading...

#25 2009-04-15 20:59:52

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

pai skumpi maine merg eu cu el si inca o prietena... nush de ce uraste atat de mult cumparaturile  dumbom  ca eu sunt innebunita dupa ele... doar bani sa am

#26 2009-04-15 21:51:37

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si ubitu meu a inceput sa ma intrebe daca imi place ce urmeaza sa isi cumpere big_smile

expect the worst , hope for the best!

#27 2009-04-15 21:52:56

wild_wind
Platinum member

applause

_yohana_ a scris:

si ubitu meu a inceput sa ma intrebe daca imi place ce urmeaza sa isi cumpere big_smile

applause  tummenupp

#28 2009-04-16 00:58:40

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

wild_wind a scris:

aaa si am uitat ceva....singurul lucru care ii lipseste din garderoba....sunt pijamalele...nu are asa ceva si nici nu are de gand sa-si ia vreodata,m-a asigurat,nu folosestedeloc si doarme....gol (indiferent ca e iarna sau vara) rotfl

Muhaha, al meu a decis ca vrea sa poarte pijama de cand m-am mutat cu el, ca sa pastreze misterul viu rotfl Vineri ne ducem sa alegem una. Ma intreb daca exista pijamale transparente lol

#29 2009-04-16 10:05:33

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Barbati'miu isi gaseste f greu haine care sa ne placa. , pt. ca este f mare in spate si are picioarele f bine formate din cauza sportului. De obicei poarta blugi ceva mai deschisi la culoare, clasici. Are o groaza de tricouri, camasi sport pe care le poarta tot la blugi si vreo 4-5 costume inchise la culoare pe care le poarta la munca.

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#30 2009-04-16 10:10:29

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Iubi isi alege hainele intotdeauna cu mine....mereu cand vrea sa-si cumpere ceva ma ia cu el si imi cere sfatul ...imi zice spune care blugi iti plac sau care bluza....si eu ii zic iubi dar tu o porti tie tb sa-ti placa, nu mie....smile e asa scump cand tre sa-si ia ceva ca parca nu stie ce sa cumpere.....majoritatea hainelor care le are si le-a luat cu mine.
el adopta stilul sport....si e ok....se mai imbraca si casual cand mergem undeva asa mai frumos, dar in general sport....imi place mult in schimb cand se imbraca la costum ii sta f bine.

Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-04-16 10:11:41)

#31 2009-04-16 10:45:48

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

wild_wind a scris:

nici al meu nu suporta pijamalele lol iarna doarme in tricou si chiloti,iar vara doar in chiloti...afurisitul sa ma bage pe mine in boala lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#32 2009-04-16 15:15:54

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu sunt asa tongue referitor la pijamale. pe al meu nu pot sa-l dezvat de ele rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#33 2009-04-16 16:46:05

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Andra123 a scris:

wild_wind a scris:

nici al meu nu suporta pijamalele lol iarna doarme in tricou si chiloti,iar vara doar in chiloti...afurisitul sa ma bage pe mine in boala lol

nici  iubi n are piajamale... vara, iarna, boxeri...
io in schimb am pt fiecare sezon big_smile
si nu intelege, ce mi tb atatea pijamale

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.