homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ai face cu 8 mil euro?-2

#20 2009-04-14 23:25:42

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

Re: Ce ai face cu 8 mil euro?

o afacere, o casa+masina, excursii

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#21 2009-04-14 23:26:45

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

l-as ajuta pe varul meu sa isi termine casa si sa nu mai aiba datorii
le-as cumpara alor mei o masina si le-as da bani sa renoveze casa lu bunica
i-a da si fratelui meu bani
mi-as cumpara un apartament si o masina
as dona mai multor fundatii
as investi

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#22 2009-04-14 23:31:50

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

wra, inseamna ca ti iubesti mult socrii... daca le ai da un milion de euro big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#23 2009-04-14 23:33:01

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Eu una nu stiu ce as face dar stiu ce se intampla in realitate cu cei care castiga sume extrem de mari. Am un prieten care a castigat o astfel de suma si primul lucru care s-a intamplat a fost ca a venit o limuzina sa il ia de acasa. Apoi s-a intilnit cu o armata de contabili, business advisers, psihologi ..L-au sfatuit sa mearga intr-o excursie cu toata familia lui unde isi doreste si sa se gandeasca acolo ce sa faca cu banii... in felul asta a fost m-ai usor.. pt ca efectiv iti pierzi mintile smile
A venit dupa o saptamana inapoi si a dat o petrecere mare .. in care si-a chemat toti prietenii si toate rudele.. le-a spus ca asta este singurul lucru care il face pt ei si sa nu vina la el sa ceara bani pt ca nu va da.
A cumparat o casa pt parintii lui... De fapt i-a intrebat ce casa si-ar dorii .. indiferent de bani el o sa cumpere .. si parintii au cumparat casa vecina lol adica la 4 case diferenta de ei .. pt ca le-a placut mereu casa si mai ales gradina lol
Si-a deschis cateva afaceri dar in rest nu face mare lucru .. e asigurat pe viata smile
I-a dat la fratele lui o suma foarte mare de bani si a cheltuit-o intr-un an pe nimicuri .. i-a spus ca aia e singura lui sansa si alti banii nu o sa mai vada .. nu l-a ascultat ...

#24 2009-04-14 23:35:58

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

O parte as investi, le-as da parintilor mei o parte ca sa faca ce vor cu ei si de restul as trai cu iubitul fara sa muncesc o zi in viata. As cumpara o droiae de apartamente si le-am inchiria si as trai din banii de chirie si eu si copiii mei lol

In timpul liber as face voluntariat si in restul de timp liber numai prostioare. A si evident ca as arunca anticonceptionalele la cos si as afce o gradinita intreaga lol

Publicitate

loading...

#25 2009-04-14 23:38:08

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

carmen_21 a scris:

wra, inseamna ca ti iubesti mult socrii... daca le ai da un milion de euro big_smile

pai eu cu iubi punem amandoi un bilet si d-asta am zic ca daca eu le dau alor mei 1 mil sa le dau si lor...daca as pune singura biletul si as castiga nu le-as da nik... diablo

#26 2009-04-14 23:38:22

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

SoareleMeu a scris:

Eu una nu stiu ce as face dar stiu ce se intampla in realitate cu cei care castiga sume extrem de mari. Am un prieten care a castigat o astfel de suma si primul lucru care s-a intamplat a fost ca a venit o limuzina sa il ia de acasa. Apoi s-a intilnit cu o armata de contabili, business advisers, psihologi ..L-au sfatuit sa mearga intr-o excursie cu toata familia lui unde isi doreste si sa se gandeasca acolo ce sa faca cu banii... in felul asta a fost m-ai usor.. pt ca efectiv iti pierzi mintile smile
A venit dupa o saptamana inapoi si a dat o petrecere mare .. in care si-a chemat toti prietenii si toate rudele.. le-a spus ca asta este singurul lucru care il face pt ei si sa nu vina la el sa ceara bani pt ca nu va da.
A cumparat o casa pt parintii lui... De fapt i-a intrebat ce casa si-ar dorii .. indiferent de bani el o sa cumpere .. si parintii au cumparat casa vecina lol adica la 4 case diferenta de ei .. pt ca le-a placut mereu casa si mai ales gradina lol
Si-a deschis cateva afaceri dar in rest nu face mare lucru .. e asigurat pe viata smile
I-a dat la fratele lui o suma foarte mare de bani si a cheltuit-o intr-un an pe nimicuri .. i-a spus ca aia e singura lui sansa si alti banii nu o sa mai vada .. nu l-a ascultat ...

wow
tare faza cu petrecerea lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#27 2009-04-14 23:39:07

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

wra_blu a scris:

carmen_21 a scris:

pai eu cu iubi punem amandoi un bilet si d-asta am zic ca daca eu le dau alor mei 1 mil sa le dau si lor...daca as pune singura biletul si as castiga nu le-as da nik... diablo

asa te vreau wra ... lol

..be the best ...fuck the rest smile))

#28 2009-04-14 23:39:50

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Teoretic, avem 2 milioanare. Practic...

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#29 2009-04-14 23:45:19

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

pai, as deschide un spital, o clinica de ginecologie cu medici competenti, numai nu din orasul meu ca is varza. as dona la un azil de batrani, la casa de copii. mi`as face o vila, masina faina, ma marit, ca in povesti mi`as face o nunta. mi`as lua haine la greu, as da si la rudele mele mai sarace cate ceva, mi`as aduce parintii inapoi acasa. si i`as da lu cumnata`mea la nunta ca are indata, un apartament, masina si tot ce ii trebe. si nu mai stiu ce as face... o afacere cred si restul, ma mai gandesc:)))

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#30 2009-04-15 00:27:51

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

In primul rand as dona o suma de bani unei biserici,manastiri. smile dupa le'as da parintilor mei sa'si plateasca datoriile,sa ne facem asigurari medicale.As cheltui mult pt ca parintii mei sa se faca inapoi sanatosi si sa nu le lipseasca nimic.Apoi i'as lua si l'as lua si pe iubi cu noi sa mergem sa calatorim toata lumea hjarta As investi banii intr'o afacere profitabila ca pana la urma sacu'nu e fara fund lol Mi'as lua masina,asta cand voi implini 18 ani lol o casuta a mea,multe multe hainee rodnar Mi'as ajuta bunicii si rudele care stiu eu ca trebuie ajutate si multe multe altele..nu'mi mai vine nimic in cap acum wink)

hjarta hjarta

#31 2009-04-15 00:35:08

mya_mya
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-03-18

mi-as ajuta familia,le-as lua case la toti si le-as da si bani
mi-as lua o casa,masina tot ce trebuie pt mine si partener
as deschide un centru pt mamele singure,as dona bani copiilor bolnavi
as face un bebe neaparat
as mai adopta un bebe
restul banilor afeceri,,,si la saltea! big_smile

"Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece
Ci eu in lumea mea ma simt       
Nemuritor si rece"

#32 2009-04-15 09:30:18

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

hmmm...e tentanta ideea si nu neg ca m-am last si eu prinsa de euforia asta uneori. Insa mi-ar fi foarte teama sa castig atatia bani nemunciti. Este foarte greu sa ramai normal in fata unei asemenea sume picate din cer. Mai degraba as prefera sa castig doua-trei sute de mii de euro, sa am o baza asigurata "pentru zile negre"... in rest, sa muncesc ca de obicei, dar de placere, nu de grija zilei de maine.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#33 2009-04-15 10:36:48

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

nu ma gandesc ca n am sa castig oricum....big_smile
de la atatia bani cred ca as ajunge sa vb singura...lol

one day we're gonna get somehow...rodnar

#34 2009-04-15 11:15:39

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

Mi-as face un spa cu de toate si un adapost pentru catei...  tongue

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

#35 2009-04-15 12:03:57

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Soleil a scris:

hmmm...e tentanta ideea si nu neg ca m-am last si eu prinsa de euforia asta uneori. Insa mi-ar fi foarte teama sa castig atatia bani nemunciti. Este foarte greu sa ramai normal in fata unei asemenea sume picate din cer. Mai degraba as prefera sa castig doua-trei sute de mii de euro, sa am o baza asigurata "pentru zile negre"... in rest, sa muncesc ca de obicei, dar de placere, nu de grija zilei de maine.

exact asa gandesc si eu
mi-ar fi frica de/cu atatia bani disperat

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#36 2009-04-15 14:50:14

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

tot citind topicu asta ma faceti sa pun la loto...
inca o dorinta: as face o ferma sa am multe animale:X

#37 2009-04-15 15:40:49

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Cu o parte m-as duce la o universitate mai buna din strainatate sa studiez si restul pana la terminarea studiilor i-as tine in conturi.

Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2009-04-15 15:41:21)

#38 2009-04-15 15:48:04

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

majestik a scris:

as folosi din bani pana in stadiul de a fi casatorita tongue adica terminarea casei, mobilarea ei, si nunta q chietuieli q tot.
ne-am lua 2 masini, k asta intentionam si restu' nustiu

cred ca mi-as face si o mica  liposuctie tongue
rotfl

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.