homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Milligest si Uro-Vaxom

#1 2009-04-14 22:51:38

IoanaM
New member
Inregistrat: 2008-06-03

Milligest si Uro-Vaxom

Buna seara,

As vrea sa stiu si eu daca Uro-Vaxom interactioneaza cu anticonceptionalele (folosesc de 5 zile Milligest). Am citit tot de pe forum legat de Uro-Vaxom (si sunt numai pareri bune despre el) si toata lumea zice ca nu interactioneaza.

As vrea totusi sa confirm, pentru ca mai am de luat inca o luna asa ceva.

Inca o intrebare : am citit tot pe forum cum ca Milligest-ul este recomandat femeilor de peste 39 de ani. Poate am inteles eu gresit. Nu este asa, nu ? Eu am 26 de ani. Sper sa nu fie asa, pentru ca atunci nu vad de ce mi l-a prescris medicul meu.

Si ultima intrebare : a ajutat pe cineva Milligestul in cresterea volumului de mestruatie ? Eu inainte luam Yasmin si mi s-a cam dus mestra de tot (maxim 2 zile cu volum foarte mic, fata de 5 zile inainte de a lua AC cu volum mediu).

Sper ca n-am batut campii in ce am zis mai sus.
Multumesc anticipat pentru orice raspuns ,
si numai sanatate.

#2 2009-04-14 23:15:42

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Milligest si Uro-Vaxom

nu cred ca uro-vaxom interactioneaza.
miligest poti sa iei si tu, nu cred ca doar pt femeile de dupa 39 ani.
atata timp cat iei ac, sa nu te miri daca scade cantitatea de menstruatie, este NORMAL. menstra scade calitativ si cantitativ din cauza ac. eu zic sa nu te impacientezi si sa te bucuri ca esti cat mai putin in "zilele rosii"

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-04-15 14:47:29

IoanaM
New member
Inregistrat: 2008-06-03

Multumesc pentru raspuns.
O zi buna.

#4 2009-04-15 16:11:18

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cu placere.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.