homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help

#1 2009-04-15 08:19:38

nefertiti0005
New member
Inregistrat: 2009-02-23

Help

As vrea sa stiu si eu cat de grav e un diagnostic cu nodul subseros de marimea unei boabe de porumb...este vorba despre un fibrom nu? sau exista vreo diferenta intre ele?
  Cum se poate interveni intr-o asemenea situatie..e de operatie?? si cat afecteaza o eventuala sarcina in situatia in care nu ai nici o sarcina la activ...nici avorturi, nici chiuretaje.

#2 2009-04-16 11:12:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Help

e fibrom, da
e foarte mic, deci cred ca nu e de operat(sfatuieste-te si cu ginecologul tau totusi)
si nu cred nici ca iti afecteaza o eventuala sarcina la dimensiunea asta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-04-16 13:28:04

nefertiti0005
New member
Inregistrat: 2009-02-23

Re: Help

multumesc pentru raspuns Doctoressa...m-am mai linistit...am programare iar, pe 24 aprilie si atunci vin rezultatele si de la testul Pap si tot atunci o sa fac si o ecografie transvaginala sa aflam mai multe.... Dar pana atunci nu mai am rabdare..cand mi-a spus ca e un nodul nu am stiu ce implica si nu mi-a trecut prin cap sa intreb daca prin tratament sau ceva se poate retrage. [ m-am cam speriat de am citit pe net...si am hotarat sa nu mai citesc si sa compar cazurile cand eu nu sunt pregatita in domeniu asta pt ca altfel devin si paranoica si ipohondra...de-asta am scris aici ca sa primesc un raspuns strict pe problema mea ]

Ce parere ai..sunt sanse sa se retraga sau...?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.