|
Nu esti logat.
Decalarea anticonceptionalelor#1 2009-04-15 09:21:21
Decalarea anticonceptionalelorBuna, Vreau sa stiu daca am procedat bine. Am vrut sa decalez pastiele anticonceptionale cu 2 zile mai tarziu, in mod normal le incepeam martea si am vrut sa le incept joia, ca sa-mi decalez menstruatia cu doua zile. Problema este ca dupa ce am facut aceasta decalare nu m-am protejat in ceea de-a 2 zi. Mentruatia mi-a venit sambata, si pastilele le-am inceput joi. Offline #2 2009-04-15 09:26:48
Re: Decalarea anticonceptionalelorTrebuia sa te protejezi suplimentar in primele 7 zile daca le-ai inceput mai tarziu Offline #3 2009-04-15 09:31:07
Re: Decalarea anticonceptionalelorm-am gandit ca sunt in cele 7 zile de cand mi-a venit si ca oarecum sunt protejata prin metoda "calendarului" Offline #4 2009-04-15 09:33:05
Re: Decalarea anticonceptionalelornu se aplica metoda calendarului cand iei AC Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|