|
Nu esti logat.
Candida spp#1 2009-04-15 09:59:00
candida sppce este candida spp, am facut o analiza de secretie pt fungi si bacterii, si mi-a iesit doar candida spp, nimic altceva. Pt aceasta candida spp se poate face antifungigrama? Eu am cerut si antifungigrama dar nu mi s-a facut! Offline #2 2009-04-15 10:11:45
Re: candida sppDa, se poate face antifungigrama penmtru candida, e o ciupercuta care traieste in mod normal in organism si in anumite conditii se inmulteste excesiv. Offline #3 2009-04-15 10:22:14
Re: candida sppAm obosit sa dau numai peste dr incompetenti, am cerut clar antifungigrama si nu stiu in ce motiv nu mi s-a facut. Am sunat-o pe dr care mi-a recomandat aceste analize in speranta ca ma va putea ajuta ea, in afara de aceste analize la secretie mai am de facut analize hormonale care se intind pe o perioada de o luna. Isterizata ca am deranjat-o desi ea mi-a dat nr ei de tel, specificandu-mi ca o pot suna oricand, imi spune acum printre urlete ca pe ea nu o intereseaza ce mi-a iesit pe buletinul de analize si nici de ce nu mi-a facut antifungigrama si sa vin cu toate analizele cand le am pe toate! M-am saturat de toti dr astia incompetenti Offline #4 2009-04-15 11:54:23
Re: candida sppmergi la un laborator si fa acolo ce vrei, sa`ti recolteze acolo si schimba si medicul, pt ca nu e chiar ok. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2009-04-15 13:10:50
Re: candida sppla o clinica particulara am fost, dr in mod sigur o schimb Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-15 16:12:04
Re: candida sppasa e cel mai bine. dai un ban, dar sa fii tratata omeneste. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|