homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Colpita micotica

#1 2009-04-15 12:17:40

alinush89
New member
Inregistrat: 2009-02-22

colpita micotica

salut...am citit ce s-a scris despre subiectul colpita micotica.am si eu si am primit tratament cu 2 pastile de Flucovim si doua ovule Lomexim...dar prietenului meu nu i-a dat nimic...ar trebui sa ia si el ceva?sau e deajuns doar daca fac eu tratamentul?

#2 2009-04-15 12:24:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: colpita micotica

sa ia si el Flucovim la fel ca tine ar fi mai bine

#3 2009-04-15 12:36:00

alinush89
New member

si cat sa ia?tot asa doua tablete?cum mi le-a prescris mie?

#4 2009-04-15 12:37:30

alinush89
New member

adica una la inceputul tratamentului si una dupa o saptamana?ca mie asa mi-a prescris....

#5 2009-04-15 12:43:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, la fel ca tine
ce concentratie are Flucovimul ? daca e de 150 mg e suficienta o pastila pentru el

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-04-15 12:43:59)

Publicitate

loading...

#6 2009-04-15 12:43:54

alinush89
New member

ms mult

#7 2009-04-15 14:38:58

deea creatza
New member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2008-10-24

salut....am fost diagnosticata cu colpita mixta acu o luna ....mi s-a dat tratament cu ovule lomexin, flucovim si tinizol sau cv de genu ...a trebuit sa astept sa imi vina menstruatia dupa care sa urmez tratamentul.am facut tratamentul la inceputul lunii aprilie si dupa ce l-am terminat inca simteam secretia la fel ca inainte ...adica nici o schimbare majora...am evitat contactul sexual in timpul tratamentului.prietenul meu nu a facut nici un tratament deoarece doctoru a zis ca daca nu are simptome nu trebuie si am folosit si ca metoda contraceptiva numai prezervativ...acuma iar nu ma simt bn jos si zona dintre vagin si anus o simt crapata si parca supra intinsa si ustura putin da numa cand am contact sexual si dupa in jur de o zi. simptomele astea le aveam si inaintea tratamentului si dupa tratament fara sa fi avut imediat dupa tratament contact sexual. nu inteleg e posibil sa nu imi fi trecut dupa tratament infectia? eu acuma nu pot sa ajung la medicul care ma consulta de obicei numai dupa vacanta de paste. ce sa fac? scap oare de infectia asta ?

#8 2009-04-15 16:06:32

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu zic sa mergi din nou la medic dupa sarbatori, faci o analiza de secretie si in functie de ce iese fa antibiograma sau antifungigrama., posibil ca tratamentul sa nu fi dat roade, infectia ta poate sa fie mai incapatanata.
daca te simti naspa dinspre anus spre vagin, si ai crapaturi, poti incerca cu ceai de musetel, galbenele niste comprese si cu crema de galbenele.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#9 2009-04-18 10:32:54

buburuza_galbena
Membru
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-04-18

Am cautat boala care o am si am dat de voi...asa ca m am inscris pe forum.Poate aflu ceva nou sau se confirma ceea ce stiu deja...mult mai bine.Sa fiu sigura.
Acum ceva vrema( cam noiembrie 2008) am mers la gine cu simptomele:macarimi,durerei ca de arsura si durerei in timpul actului sexual.Totodata am fost sa verific daca pot lua anticonceptionale.Gine mi a zis ca am candida si mi a prescris polygynax si mi a zis sa fac si analizele papanicolau + cele de sange.La sange era totul ok,dar la papanicolau au descoperit ca am cervicita II cu inflamatie.Intre timp luasem polygynax.
M am dus la un alt gine ca sa mi prescrie medicamente.M a consultat si m a diagnosticat cu colpita nespecifica+ chist lateral vaginal cu diametru de 3 cm.Mi a prescris fluomizin si  fluconazol.Am luat atunci flucovim 2 pastile interval de 1 sapt.,canesten gyn3 3 zile una dupa alta,fluomizin 6 zile si zmeur (naturist) pt chist.
Nu mi a trecut asa ca m am dus iar la gine si a zis ca am colpita micotica acum(evident).Aratandu-i ce pastile am luat mi a prescris omicral si lomexin.
M a costat enorm,dar macar sa fiu bine.Iau acum omicral 2 la 12 ore dupa ce manac timp de 15 zile si lomexin 10 pastile, 1 la 3 zile timp de 1 luna.
Cantitatea e imensa.Este oare normal?Si imi va trece?Am auzit ca sunt foarte puternice medicamentele.

#10 2009-04-18 11:58:45

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

un examen de secretie ai facut?? papanicolaul nu e de ajuns pt a afla exact ce ai in secretie. el mai mult e pt depistarea de cancer de col uterin, intr`un cuvant starea colului tau.

eu zic sa mergi la ginecolog sau la un laborator, sa faci un examen de secretie si in functie de ce iti iese o antibiograma sau antifungigrama ca sa mergi la sigur cu tratamentul. medicii cand ti`au pus diagnosticul au facut`o dupa o analiza sau doar dupa consult?

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#11 2009-04-19 11:44:04

buburuza_galbena
Membru

In primul rand:Hristos a inviat!tongue
Singura analiza a fost Papanicolau.Si cele de sange care nu sunt relevante in situatia data.Restul numai consult.Inteleg ca trebuie sa fac examen de secretie,dar pt cervicita descoperita la papanicolau ce trebuie sa iau?Am observat si cum au reactionat gine cand au vazut secretia mea...nu prea incantati.De acolo probabil si diagnosticul...
Ma gandesc ca ei stiu ce fac.Ca doar au parte zilnic de astfel de cazuri.sad

#12 2009-04-19 15:50:53

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Adevarat a inviat!

daca la pap e iesit candida inseamna ca asta ai si probabil inflamatia se datoreaza ei. in legatura cu tratamentul nu vreau sa ma pronunt deoarece nu sunt medic insa te sfatuiesc sa faci o analiza de secretie dupa tratament sa vezi daca a trecut

#13 2009-04-19 19:05:41

buburuza_galbena
Membru

Am fost la gine dupa fiecare tratament care l am terminat.In loc sa se amelioreze parca merge mai rau.Din colpita nespecifica a dat in micotica.
Ciuperca e,dar din toate tratamentele care le am urmat chiar nici una sa nu ma faca bine?!sad

#14 2009-05-30 17:27:12

nightwish_k
New member
Inregistrat: 2008-01-04

Salut,

Am si eu o mica problema daca map poate ajuta cineva cu un raspuns. Acum cateva zile am fost diagnosticata cu colpita micotica. Doctorita mi-a prescrisc fluconazol 150mg,macmirror crema si ovule. Mi-a spus sa fac tratament 6 zile si apoi 14 pauza, asta de 3 ori. Nu stiu daca am inteles bine cum ar tb sa iau medicamentele. Pe reteta mi-a dat fluconazol 2 pastile dar nu imi mai amintesc daca una era pt mine si cealalta era pt partenerul meu ...sau sunt pt mine 2. Cat despre ovule am vazut cu o cutie contine 12,din cate am inteles eu tb sa-mi pun 1 in fiecare seara timp de 6 zile dupa care pauza. Ma interesa daca si partenerul tb sa ia o data cu mine fluconazol si daca tb sa intrerupt ovulele dupa 6 zile.

Multumesc

#15 2009-05-30 17:58:02

nightwish_k
New member
Inregistrat: 2008-01-04

Am uitat sa precizez ca partenerul meu nu are simptome si nici nu am avut contact sexual neprotejat. El este alergic la augmentin, este vreo problema daca ia fluconazol?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.