|
Nu esti logat.
DISPLAZIE MODERATA va rog mult ajutati-ma cu un sfat, f imp pt fam meaPagini: 1
#1 2009-04-15 15:55:31
DISPLAZIE MODERATA va rog mult ajutati-ma cu un sfat, f imp pt fam meaBuna ziua, Offline #2 2009-04-15 17:53:35
Re: DISPLAZIE MODERATA va rog mult ajutati-ma cu un sfat, f imp pt fam meaadela.bb ii las link doctoressei. Offline #3 2009-04-15 19:34:18
Re: DISPLAZIE MODERATA va rog mult ajutati-ma cu un sfat, f imp pt fam meaAdela H-SIL nu este tocmai bine, "H" vine de la high-risk. Parerea mea este ca ar trebui sa faci conizatia. Poti foarte bine sa faci copilul dupa conizatie, eventual cu cerclaj in timpul sarcinii. Dupa conizatie, tesutul scos se va analiza. Daca este ok, poti sa faci copilul dupa cateva luni. Daca, Doamne fereste, nu iese bine, eu zic sa nu mai astepti inainte de a face un tratament radical. Sincer, nu vreau sa te sperii, dar cred ca ai auzit la TV povestea tipei din Anglia...Dar, pe baza a celor ce ai spus tu, eu zic ca se va rezolva cu conizatie, iar apoi vei avea bebele pe care ti-l doresti. Offline #4 2009-04-16 10:53:43
Re: DISPLAZIE MODERATA va rog mult ajutati-ma cu un sfat, f imp pt fam mea
adela, trateaza problemele de col uterin si vezi dupa aceea de facutul copilului... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-04-16 10:58:06
Re: DISPLAZIE MODERATA va rog mult ajutati-ma cu un sfat, f imp pt fam meaRose, iti multumesc mult pentru raspuns, speranta mea este ca totul sa se opreasca la conizatie.Doamne ajuta! Nu stiu ce a patit tipa din Anglia, poate imi spui daca ai timp.Ceea ce nu stiu este daca ar trebui sa mai fac ceva analize sau nu, acel virus HPV il am, am inteles ca poti aveam displazia asta nenorocita si totusi sa nu fi infectata cu HPV? Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-16 11:08:39
Re: DISPLAZIE MODERATA va rog mult ajutati-ma cu un sfat, f imp pt fam meal-ai primit deja, adela... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2009-04-16 11:25:10
Re: DISPLAZIE MODERATA va rog mult ajutati-ma cu un sfat, f imp pt fam meamultumesc din suflet doctoressei pentru raspuns,aveti dreptate.Speram totusi sa nu fie atat de grav incat sa fie posibil sa cresca copilul fara mama. Pur si simplu nu stiu cauzele care au dus la aparitia acestei displazii, de cat timp o am, daca este posibil sa fie infectat si sotul meu...multe nu stiu. multumesc oricum fetelor pentru ajutor in luarea deciziei corecte. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|