Dragostea chiar dispare?-4
- Joy'n'Happiness
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
Re: Dragostea chiar dispare?
din pacate da..in unele cazuri dragostea dispare...la inceput sunt acei fluturasi in stomac, entuziasm nemasurat, insa pe masura ce cunoasti acea persoana,odata c ajungi sa-i cunosti si defectele si ajungi la concluzia ca nu se potriveste prea mult cu ceea ce-ti doresti u, in cazul asta usor, usor dragostea dispare..
Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
off,din pacate asa este...dragostea dispare din punctul meu de vedere,cu timpul ,fluturasii din stomac dispar,ptr ca intervin multe probleme intr-un cuplu si lipsa de timp isi spune cuvantul...apar copii,stresul,faptul ca nu mai e timp ptr tandreturi,ptr sex,se intampla,serviciul care ne omoara,etc..eu am trecut printr-o casnicie si timpul si-a spus cuvantul,de vina pot fi amandoi sau unul singur..este deajuns. insa....chiar daca nu mai este iubirea aia mare,dragostea,daca exista respectul reciproc,ce e fost cladit intre doua persoane,ramane. si eu credeam ca dragostea se manaca pe paine,ca nu ai nevoie de nimic,dar nu este asa...voi santeti inca tinere si credeti asta..poate....cu timpul,veti vedea ca nu e chiar asa... un alt factor care intervine este faptul ca te-ai obisnuit dupa un timp cu partenerul si intervine rutina...nu mai stai cu el decat ptr ca iti este bine ,ca exista copiii sau ca iti asigura traiul decent si siguranta....dar atunci nu mai vorbim de dragoste.Intrebati-va parintii daca dupa atatia ani de casnicie ei se mai iubesc..si veti vedea cati au curajul sa spuna ca...mai exista dragoste.... poate totusi mai sant si exceptii dar...cate???? ne mintim acum...si ne mintim frumos
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- andreeat
- New member
- Inregistrat: 2007-08-02
capcaun a scris:din pct meu de vedere dragostea poate fi comparata cu parfumul, are note de top cand suntem topiti unul dupa altul si zburda fluturasii in stomac, note de mijloc cand fluturasii isi iau zborul si incepem sa ne cunoastem mult mai bine calitati/defecte si notele de baza care contin o cantitate ft mare de respect, intelegere si comunicare
Cat de frumos ai zis...
- emmerich
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-27
Intr-adevar wild sunt si mici exceptii.... De exemplu, mama lui iubi e plecata din tara iar taicasu e aici.....si cand e maica sa plecata sta suparat, abia mananca cate ceva, nu prea vorbeste iar cand vine maica sa se schimba la 180 de grade....ii vesel, canta prin casa, face curatenie, spala, sterge....sta numai cu ea...pleaca colo, dincolo.Se vede de la o posta ca inca o iubeste....in conditiile in care sunt casatoriti de 20 si ceva de ani...
- Andreea86
- Hero member
- De la: Focsani
- Inregistrat: 2006-10-20
si eu sunt de acord cu wild. Dragostea se transforma...la inceput sunt fluturasii, de abia astepti sa-l vezi, sa-l cunosti mai bine, sa-l saruti, ai sta non-stop cu el. Apoi dispar fluturasii si devine o dragoste mai matura...cum ati zis si voi. Dar din pacate de multe ori...mai intervine rutina, problemele, servicul, lipsa timpului liber, copiii...la un moment dat nu mai realizezi daca e dragoste sau doar obisnuita. Daca totusi exista respectul, comunicarea...totul poate fi ok. Dar din pacate in multe cucpluri nici asta nu mai ramane...din cauza asta sunt atatea divorturi. Poate exista dragostea vesnica...mi-s atat de dragi batraneii care merg prin parc de mana. As vrea sa ajung si eu asa...chiar daca ce simt ei e dragoste, sau doar respect si afectiune...dar sunt inca inpreuna si asta e tot ce conteaza. Dar din pacate sunt din ce in ce mai rare cazurile astea...la multi dragostea dispare...si nu mai ramane nici respectul...iar atunci unul din parteneri cauta altceva (sau pe altcineva).
If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
wild_wind a scris:off,din pacate asa este...dragostea dispare din punctul meu de vedere,cu timpul ,fluturasii din stomac dispar,ptr ca intervin multe probleme intr-un cuplu si lipsa de timp isi spune cuvantul...apar copii,stresul,faptul ca nu mai e timp ptr tandreturi,ptr sex,se intampla,serviciul care ne omoara,etc..eu am trecut printr-o casnicie si timpul si-a spus cuvantul,de vina pot fi amandoi sau unul singur..este deajuns. insa....chiar daca nu mai este iubirea aia mare,dragostea,daca exista respectul reciproc,ce e fost cladit intre doua persoane,ramane. si eu credeam ca dragostea se manaca pe paine,ca nu ai nevoie de nimic,dar nu este asa...voi santeti inca tinere si credeti asta..poate....cu timpul,veti vedea ca nu e chiar asa... un alt factor care intervine este faptul ca te-ai obisnuit dupa un timp cu partenerul si intervine rutina...nu mai stai cu el decat ptr ca iti este bine ,ca exista copiii sau ca iti asigura traiul decent si siguranta....dar atunci nu mai vorbim de dragoste.Intrebati-va parintii daca dupa atatia ani de casnicie ei se mai iubesc..si veti vedea cati au curajul sa spuna ca...mai exista dragoste.... poate totusi mai sant si exceptii dar...cate???? ne mintim acum...si ne mintim frumos
eu as zice ca nu are rost sa generalizam. Sigur exista multe persoane care traiesc cum ai descris tu mai sus insa e alegerea lor si asta nu inseamna ca acesta e modelul dupa care traieste majoritatea.
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
si eu cred ca generalizarile nu isi au rostul pt ca fiecare are propria poveste de dragoste... nu cred ca exista un tipar de asta care se aplica mereu de genul "la inceput sunt fluturasi, apoi e dragoste mai matura si apoi respect"... In cazul meu, dragostea nu dispare pt ca am grija sa o pastrez vie.
- princesss
- Banat
- De la: plaja
- Inregistrat: 2008-08-11
andreeat a scris:capcaun a scris:din pct meu de vedere dragostea poate fi comparata cu parfumul, are note de top cand suntem topiti unul dupa altul si zburda fluturasii in stomac, note de mijloc cand fluturasii isi iau zborul si incepem sa ne cunoastem mult mai bine calitati/defecte si notele de baza care contin o cantitate ft mare de respect, intelegere si comunicare
Cat de frumos ai zis...
....de aia e mai bun unu de firma k e mai intens
- wild_wind
- Platinum member
Andra123 a scris:wild...dar sa stii ca daca ai nimerit tu asa si nu a mers nu inseamna neaprat ca nu exista dragoste de durata.Orice persoana care a fost dezamagita o data crede ca gata,nu exista iubire,nu exista barbati buni,nu exista fericire si asa mai departe.Poate pur si simplu n-ai nimerit tu pe cine trebuia.In plus fluturasii aia este f normal sa dispara,aia sunt mai mult tipici adolescentei.Si sotul tau din cate am inteles a fost plecat ani de zile in strainatate...cum sa mearga daca tu esti singura cu copilul si el la in alta tara.Probabil nici nu era asa atasat de faimilie ca daca era nu putea el sa plece si sa te lase singura cu copilul,nu rezista departe de voi. Eu am niste vecini care au fata de 23-24 de ani si inca sunt indragostiti ca niste pustani.Stau pe terasa,palavragesc,se saruta,fac treaba impreuna...deci se poate.
nici nu am spus asa ceva Andra... baciu..nu generalizez....a fost pur parerea mea...insa mi-as dori sa cred asa ceva... din pacate,eu am 36 ani,voi sunteti mult mai tinere, repet si eu credeam exact ca voi....din pacate anii trec pe langa noi si noi,ca suntem femei sau barbati ,nu stim sa pastram ce avem din N motive...aceasta dragoste exista cativa ani,intr-un cuplu,dupa care intervine rutina si ma puteti contrazice cat vreti,ptr ca sunteti tinere...asa este.. eu nu incerc sa va conving ca am dreptate,ci peste niste ani,daca puteti,sa va aduceti aminte ce v-a zis o fata pe forum...si sa vedeti daca am avut dreptate sau nu. discutam cu o prietena de suflet,pe care o am de 20 de ani,suntem de aceeasi varsta,s-a casatorit dupa mine,cu un prieten comun,dragoste mare ca intre mine si al meu ex,eram toti prieteni.. ea este casatorita de 13 ani,are un copil..am intrebat-o si pe ea zilele trecute,cum e cu chestia asta,care o dezbatem noi aici...a raspuns ca asa este...dragostea s-a dus dupa 2 -3 ani si la ea..au intervenit alte prioritati,exista respectul si obisnuinta,faptul ca se inteleg bine,dar doar atat,,ce fluturasi,gabi??,,m-a intrebat...,,de aia vorbim atunci cand intalnesti iubirea,la inceput,apoi..paa pe parcurs,,
andra...nu l-am avut doar pe sotul meu..am intalnit apoi inca o dragoste,pe austriac..de care m-am indragostit la 33 de ani...simteam ca nu pot respira fara el,insa,viata la fel,m-a readus cu picioarele pe pamant..fluturasii au disparut,iar eu nu pot spune cu certitudine daca mai exista iubire..insa am un mare respect ptr el si el ptr mine,ne intelegem relativ bine si ne e bine unul cu altul,insa...nu mai e ce a fost la inceput..exista un altfel de perceptie a ,,dragostei,,la varsta noastra...stau si eu cu al meu pe terasa,ne tinem de mana cand mergem in oras,ne sarutam,palavragim,ne ,,iubim,,cu pasiune...dar asta nu inseamna ca suntem indragostiti,ci ca ne e bine unul cu altul.
si inca ceva-sa nu uitam de cuplurile care in exterior par perfecte si te uiti cu respect si,,invidie,,insa in viata de cuplu,traiesc o drama,poate
nu vreau sa ma percepeti eronat...asa ma exprim eu,sunt cat se poate de directa si corecta in viata de zi cu zi..
Ultima oara a fost editat de wild_wind (2009-04-25 10:44:05)
- wild_wind
- Platinum member
iti doresc sa tina iubirea voastra...cat mai mult...bafta
- ryanna22
- Hero member
- Inregistrat: 2008-10-08
wild_wind a scris:si inca ceva-sa nu uitam de cuplurile care in exterior par perfecte si te uiti cu respect si,,invidie,,insa in viata de cuplu,traiesc o drama,poate
Foarte adevarat!
- puffball
- Sr. member
- De la: wonderland
- Inregistrat: 2009-04-23
- anda23
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-09-12
puffball...foarte adevarat. vin si eu cu un exemplu. am o prietena care e cu prietenul de 11 ani si anul asta se casatoresc. si nu au zis nici macar o data ce se despart.. si se iubesc extraordinar de mult.. ca in primii ani. imi place sa ii vad impreuna ... imi da speranta
- puffball
- Sr. member
- De la: wonderland
- Inregistrat: 2009-04-23
anda23 a scris:puffball...foarte adevarat. vin si eu cu un exemplu. am o prietena care e cu prietenul de 11 ani si anul asta se casatoresc. si nu au zis nici macar o data ce se despart.. si se iubesc extraordinar de mult.. ca in primii ani. imi place sa ii vad impreuna ... imi da speranta
da... la fel sunt si eu, ei sunt exemplul meu in viata, fara sa exagerez
- wild_wind
- Platinum member
era vorba chiar de prietena mea,ea a spus.....si sa stii ca si ea a fost cu el pana sa se casatoreasca,7 ani impreuna... eu chiar imidoresc sa aveti asa ceva si e bine sa crede-ti...ptr ca sunteti tinere..si eu am crezut la varsta voastra...deci bafta...cine sunt eu sa va contrazic????
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
wild_wind, pai daca iubirea si fluturasii au disparut dupa trei ani si ei au fost sapte ani impreuna inaine de casatorie de ce s-au mai casatorit? Chiar nu pricep.
Noi suntem de noua ani impreuna si de sapte casatoriti si ne iubim extrem de mult. Si avem de gand sa ne iubim si in continuare. Nu as vrea sa apuc ziua in care sa ma trezesc fara iubi in cuibul meu. Il iubesc din tot sufletul si as da orice sa traim pana la adanci batraneti impreuna. E sufletul, e viata si bucuria mea, dragostea mea dulce.
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- wild_wind
- Platinum member
nu ..baciu...la ei a disparut la 3 ani de la casnicie...
- girlish
- Full member
- Inregistrat: 2007-04-21
"Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu
- wild_wind
- Platinum member
pai si nu e tot aia?? ca nu mai sunt ca la inceput???
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|