|
Nu esti logat.
Pauza Mercilon, A lua pauza sau a NU lua pauza#1 2009-04-16 22:46:22
Pauza Mercilon, A lua pauza sau a NU lua pauzaAm si eu o nedumerire, daca cineva poate stii raspunsul la a fi sau a nu fi. Offline #2 2009-04-16 22:48:07
Re: Pauza Mercilon, A lua pauza sau a NU lua pauzanu e nevoie de pauza dime...poti sa le iei in continuare! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-04-17 09:13:44
Re: Pauza Mercilon, A lua pauza sau a NU lua pauzanu trebuie sa faci pauza dime Offline #4 2009-04-17 11:08:09
Re: Pauza Mercilon, A lua pauza sau a NU lua pauzadin moment ce nu o sa ai niciun contact 4 luni, eu zic sa nu mai iei... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2009-04-17 19:21:10
Re: Pauza Mercilon, A lua pauza sau a NU lua pauza
si daca partenerul ei vine inapoi cu o saptamina mai devreme decit a calculat ea, fac sex bucurosi de revedere si ramine gravida, iti asumi tu consecintele???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-17 19:55:56
Re: Pauza Mercilon, A lua pauza sau a NU lua pauzaEu nu cred ca situatia este atat de dramatica... Daca vine cu o saptamana mai devreme, atunci se protejeaza si gata. Offline #7 2009-04-17 20:21:50
Re: Pauza Mercilon, A lua pauza sau a NU lua pauzaNU, stiu sigur la ce data vine..pentru care are contract de munca de finalizat...deci nedumerirea mea este....daca mai are rost sa le iau 4 luni de vreme ce nu am conctact sexual......si daca le iau in timp ce n-am contact sexual.....ma va afecta pe mine.???.sau daca ma voi opri lunile astea.......mi se va deregla corpul ?? Vreau sa aflu daca pastilele astea de mercilon, fie cat de mici sunt ele, ma vor afecta....in timp ce eu nu am contact sexual 4 luni. Si daca e bine sa le intrerupem si reluam asa .....gandesc eu...ca risc sa-mi dereglez obisnuinta corpului meu..de aceea stateam in dubiu...ce sa fac. MUltumesc mult pentru ajutor si sfaturi...si ma gandesc din punct de vedere medical ce ar treubui sa fac!!!?? Offline #8 2009-04-17 21:11:39
Re: Pauza Mercilon, A lua pauza sau a NU lua pauzadime, faptul ca nu ai contact sexual in timp ce le iei nu te afecteaza cu nimic Offline #9 2009-04-17 22:09:35
Re: Pauza Mercilon, A lua pauza sau a NU lua pauzaAsa zic si eu (din nou) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|