|
Nu esti logat.
Help !!!!! sex anal fara prezervativ !!!!! o asa mare problema?????Pagini: 1
#1 2009-04-17 12:44:05
Help !!!!! sex anal fara prezervativ !!!!! o asa mare problema?????Ultima oara a fost editat de Melania_Mely (2010-01-30 17:40:35) Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #2 2009-04-17 13:27:14
Re: Help !!!!! sex anal fara prezervativ !!!!! o asa mare problema?????prezervativul trebuie folosit pt ca acolo nu e un mediu tocmai fara microbi, si ar putea aparea o infectie . iar riscul sa contactezi o boala cu transimitere sexuala e acelasi ca si in cazul penetrarii vaginale sau al sexului oral . Iar lubrifiantul trebuie folosit pentru a nu aparea eventuale fisuri, sangele ala trebuie sa fi fost ori de la o fisura mica, sau poate daca ai probleme cu hemoroizii de la ei sa apara Offline #3 2009-04-17 14:30:33
Re: Help !!!!! sex anal fara prezervativ !!!!! o asa mare problema?????cu grija, ti s-ar putea recolta pentru un examen de secretie, daca crezi ca este necesar. Offline #4 2009-04-17 19:10:39
Re: Help !!!!! sex anal fara prezervativ !!!!! o asa mare problema?????
personal nu cred ca e corect sa protejezi astfel integritatea himenului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-04-20 13:35:31
Re: Help !!!!! sex anal fara prezervativ !!!!! o asa mare problema?????Buna Melania Mely, mare atentie la bolile cu transmitere sexuala, sunt o groaza care se iau si prin contact sexual anal, chiar foarte grave. Si apoi, de ce ai tu incredere in prietenul tau si nu folosesti prezervativul? Zici ca s a culcat cu 4 fete, dar fetele alea cam cati parteneri au avut? Ia inmulteste tu si vezi la ce riscuri te expui....Citesc in continuare ca o sa folosesti anticonceptionale... e foarte bine, dar astea te feresc doar de sarcina, BTS-urile raman, si ar fi bine sa fie doar un microb ceva, dar ce ne facem cu virusurile (HPV, HIV)? Gandeste-te la asta! O zi frumoasa! Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-20 14:05:48
Re: Help !!!!! sex anal fara prezervativ !!!!! o asa mare problema?????wai eu nu stiu ce gasiti asa de excitant in a face sex anal... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #7 2009-04-30 23:02:35
Re: Help !!!!! sex anal fara prezervativ !!!!! o asa mare problema?????eu si cu prietenul o facem fara prezervativ si normal, si anal, si oral...dar nu s a intamplat niciodata sa o facem anal si apoi normal sau invers, iar oralul ii intotdeauna inainte d toate, deci nu le amestecam. Cocorosie! Offline #8 2009-04-30 23:18:15
Re: Help !!!!! sex anal fara prezervativ !!!!! o asa mare problema?????Melania_Mely, dupa ce iti vei incepe viata sexuala normala, si mai ales ca o sa incepi sa iei anticonceptionale, va fi indicat sa iti faci la ceva timp si un control ginecologic, eventual o analiza de secretie, si daca ai luat vreo boala ceva, vei afla atunci, desi, majoritatea bolilor cu transmitere sexuala prezinta simptome la scurt timp dupa ce au fost contactate... Sper sa nu fie cazul la tine... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #9 2009-05-01 10:17:51
Re: Help !!!!! sex anal fara prezervativ !!!!! o asa mare problema?????daca sunteti impreuna de cinci luni si tu nu ai avut nciodata relatii sexuale cu alti barbati tind sa cred ca neexperimentata cum erai te-ai lasat convinsa de iubitul tau sa faci sex anal pentru a nu ramane insarcinata iar el nu a facut altceva decat sa profite de tine facand prin asta o noua experienta. Te-a luat cu frumosul si ti-a explicat "avantajele" practicarii sexului anal pentru o fata, etc. insa despre bolile grave pe care le-ai putea lua nu ti-a spus chiar nimic. Te-as sfatui sa deschizi ochii fetito si sa vezi cu cine ai de-a face ca baiatul asta nu e chiar asa un ingerel care iti vrea binele dupa cum pretinde. Asemenea barbatii merita sa fie biciuiti. Ultima oara a fost editat de baciu (2009-05-01 10:25:45) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #10 2009-05-01 10:22:20
Re: Help !!!!! sex anal fara prezervativ !!!!! o asa mare problema?????Nu numai baiatul e de vina. Ea este la fel de vinovata, mai ales pentru ca-si incepe viata sexuala fara nici o informare si cu o totala lipsa de responsabilitate Offline #11 2009-05-02 18:43:47
Re: Help !!!!! sex anal fara prezervativ !!!!! o asa mare problema?????Melania_Mely ai warn pt mesaje consecutive. #12 2009-05-31 13:50:47
Re: Help !!!!! sex anal fara prezervativ !!!!! o asa mare problema?????Melania_Mely, ar trebui sa stii ca nu te poti baza in totalitate pe analizele pe care le-a facut prietenul tau. As vrea sa-ti dau doar exemplul HPV-ului, care poate fi transmis de un "purtator sanatos", adica el sa aiba virusul dar sa nu aiba simptome, eruptii. Ei bine, analiza asta la baieti se face luand proba din uretra, din cate stiu eu se face doar la cateva centre medicale si costa in jur de 400-500 lei. Spre binele tau sper ca a facut analiza asta dar sunt aproape sigura ca nu. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|