homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gardnerella vaginalis

#1 2009-04-17 13:47:48

evelyna
New member
Inregistrat: 2009-04-17

gardnerella vaginalis

am fost la doctor in urma unei scurgeri foarte urat mirositoare.am facut analiza la secretie, mi s-a zis ca an gardnerella vaginalis si mi s-au dat ovule,spalaturi cu tantum rosa si antibiotice.tratamentul clasic din cate stiu eu.am mai citit aici pe forum despre asta insa spre deosebire de altii, la mine nu cred ca e nici din cauza spalaturilor nici a antibioticelor.spalaturi fac aproximativ de vreo2 ori pe satamana sau dupa contactul sexual.am o relatie stabila de mult timp si nu am avut un alt partener inafara ei.in schimb stiu k partenerul meu a avut o*avetura* ca sa-i zic asa si de atunci am inceut eu sa am scurgerea asta si mancarimile.deci m-am gandit k s fost prin transmitere sexuala.la inceput a avut doar eu simptomele astea insa dupa un timp prietenul meu a observat pe penis niste pete roziatice foarte incomode.acum eu iau tratamentul si amandoi ne ungem cu neopreol in zona genitala.intrebarea mea este, dacae prin transmitere sexuala iar eu iau antibiotice si el nu, dupa ce termin tratamentul, la urmatorul contact sexual neprotejat, nu voi lua dinnou boala asta?(am avut scurgerea asta farte mult timp)va rog sa imi raspundeti k  nu mai stiu ce sa fac, e foarte incomod si stau stresata la gandul ca poate evolua.mersi anticipat

#2 2009-04-17 19:12:15

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: gardnerella vaginalis

cred sincer ca, asa stind lucrurile cum le descrii e cazul sa faca si el fix acelasi tratament cu antibiotice pe care il faci si tu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-04-17 20:22:37

evelyna
New member

mersi mult de raspuns..pai da, dar eu fac spalaturi vaginale si iau si ovule, lucru care la el nu se poate, ar trebui sa ia numai tratamentul cu antibiotice?mie mi-a prescris medicul nolicin400mg, tinizol, ovul cervugid odat ala 2 zile, spalaturi cu tantum rosa si neopreol crema pe care ne-a sfatuit sa o utilizam amandoi dupa contactul sexual si eu dupa spalaturi, inainte sa iau ovulele.lui ce ar trebui sa ii dau?si cum pot fi sigura ca ne-a trecut la amandoi?numai daca imi dispare mie scurgerea aceea nu cred ca e de ajuns..

#4 2009-04-17 21:00:38

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

dupa ce termini tratamentul faci o analiza de secretie sa vezi daca a trecut. daca el nu are secretie uretrala nu are ce analiza sa faca
iar doctoressa se referea mai sus la tratamentul cu antibiotice

#5 2009-04-17 22:36:06

evelyna
New member

pai daca eu cand termin nu am sa mai am secretia aia  cum sa fac analiza la secretie?el nu are nicio secretie de-asta am si intrebat.cum vom sti sigur ca suntem sanatosi amandoi?mersi de raspunsul anterior.

Publicitate

loading...

#6 2009-04-17 22:52:00

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

poti sa faci analiza de secretie si daca dispare secretia provocata de infectie. vaginul are oricum o secretie a lui, normala, care se va analiza pentru a se vedea daca au mai ramas ceva germeni pe acolo. analiza o repeti la 2 saptamani dupa ce termini tratatamentul cu antibiotic

#7 2009-04-17 22:59:18

evelyna
New member

mersi mult de tot m-am speriat k am auzit de prin surse nu stiu cat de sigur ca bolile astea cat de mii ar fi, daca nu sunt tratate pot genera cancer de col uterin iar asta m-a cam pus pe ganduri de cand cu secretia asta...ca dura de ceva timp...mi-a spus doctorita ca aveam si o rana acolo inauntru si de asta era mult mai abundenta decat e nornam deobicei..

#8 2009-04-17 23:38:03

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nu e cazul sa te gandesti la cancer dar nici nu neglija.  succes! smile

#9 2009-04-21 15:59:40

ButterfliesInMyStomach
Full member
Inregistrat: 2008-11-03

intrebare: de ce cu metronidazol (care stiu ca e special pentru gardnerella) nu a trecut deloc infectia , iar cu macmiror (care e pt candida) a trecut pt o perioada scurta de timp? huh

Signs of hope...

#10 2009-09-15 13:11:36

fecioara
New member
Inregistrat: 2009-08-31

Am Si Eu O Intrebare:daca Nu Te Tratezi De Aceasta Boala Care Sunt Urmarile?

#11 2009-09-15 13:24:22

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

se cronicizeaza si va fi din ce in ce mai greu sa scapi de ea

#12 2009-09-16 00:02:27

fecioara
New member
Inregistrat: 2009-08-31

ms

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.