|
Nu esti logat.
Inrebare pt doctoressa-2#20 2009-04-30 15:49:08
Re: Inrebare pt doctoressa...da normal se vede ar trebui sa se vada la ecograf....dar de cate ori am fost aici in spania la ginecolog nu au vazut nimik...au zis ca totul e bine numai ca am candida....si ei nu palpeaza nimik...ecograf si atat teste etc...o sa ma duc luna ce vine in valencia la o clinica specializata ...sper sa fie mai dibaci aia....altfel nu stiu dar nu pot astepta pana ma duc acasa...unde voi face de asemenea si acolo alt control....sunt tare pesimista ca iar o sa-mi dea o reteta care nu-mi va folosi la nimic...dar ceea ca ma enerveaza mai tare este faptul ca de cate ori am fost la doctor leam explicat cat am putut de bine simptomele mele si ei nu au zis nimic...nu mi-au dat nimic...eventual calmante si anticonceptionale ca sa-mi regleze menstruatia.....pe care binenteles ca nu le-am luat pentru ca nu stiu la ce nivel sunt ei cu ginecologia asta....oricum voi vedea luna ce vine .... Offline #21 2009-04-30 15:55:07
Re: Inrebare pt doctoressaSper sa-ti fie bine. Eu ti-am raspuns cat am putut de bine. Asteapta totusi si raspunsul doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #23 2009-05-01 11:47:07
Re: Inrebare pt doctoressabuna asi vre sa stiu daca ai uteru retroverso poti sa ramai gravida astept raspuns. Offline #24 2009-05-01 12:42:27
Re: Inrebare pt doctoressada, caludia, poti sa ramai gravida si daca ai uter retrovers. Offline Publicitateloading...
#25 2009-05-03 01:25:38
Re: Inrebare pt doctoressasalut! Pot sa ma linistesc si eu in legatura cu o chestie... in ultima vreme mi s-a inasprit tare pielea de pe brate,si am zone pe corp extrem de uscate... plus ca mi-au iesit niste alunite, cam multe si mici... si uneori am un aspect ciudat al porilor pe piept si ma mananca uneori pe tot corpul fara o cauza anume... in sensul k devin ca niste puncte negre, unele rosii... nimic foarte iesit in evidenta, dar va dati seama k eu observ schimbari la corpul meu... mentionez k iau anticonceptionale de 5 luni si am luat antibiotice multe in ultima vreme sa tratez o infectie urinara... Aveti vreo idee ce as putea sa am? M-am gandit chiar si la cancer... Sunt foarte ingrijorata, si pana ajung la medic... Offline #26 2009-05-03 15:30:30
Re: Inrebare pt doctoressamergi la un dermatolog si nu te mai gandi la ce e mai rau inainte sa stii despre ce e vorba Offline #27 2009-05-03 21:51:38
Re: Inrebare pt doctoressa
foarte rau ca nu ai luat tratamentele prescrise Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2009-05-05 12:07:33
Re: Inrebare pt doctoressamultumesc mult....saptamana viitoare o sa ma duc la o clinica specilzata si sper sa nu fie la fel ca la celelalte cabinete de aici din orasul asta.... Offline #30 2009-05-05 20:14:47
Re: Inrebare pt doctoressaam o intrebare probabil o sa vi se para stupida dar chiar am nevoie sa stiu un raspuns concret, pot ramane insarcinata dak eu am folosit acelasi prosop pt a ma sterge in zona intima la putin timp dupa ce el a folosit prosopul pt a sterge locul unde ejaculase? Offline #31 2009-05-05 22:26:55
Re: Inrebare pt doctoressacare este riscul unirii a 3 folii de AC diane35? Offline #32 2009-06-19 16:11:08
Re: Inrebare pt doctoressabuna...am fost ieri in valencia la medic si am facut un eco doppler vaginal(radiologie)...si mi-a zis ca nu am nimic...si mi-a dat pentru candida fluconazol o pastila pe luna timp de 4 luni...pai daca nu s-a vazut nimic la eco de ce am dureri de ovare mai tot timpul?m-a intrebat daca imi trece cu calmant si nimic mai mult...mi-a pomenit ceva de endometrioza dar mi-a rementionat ca la eco nu se vede,,,,deci durerile pot fii numai de la candida?ciudat...nu stiu ce sa mai cred,,,mi-a dat sa-mi fac niste analize la sange si mai multe treburi si astept de la ei rezultatul citologiei...nu-mi pot explica durerile astea cumplite la menstruatie si nu numai in timpul menstruatiei...si in timpul actului sexual...ma asteptam la mai multe lamuriri ....e un pic dificil avand in vedere ca trebuie sa ma explic in spaniola si sa incerc sa inteleg tot....dar cum am zis cica totul e bine dar eu inca am multe semne de trebare... Offline #33 2009-06-19 19:55:41
Re: Inrebare pt doctoressasi am uitat sa intreb...fluconazolul se ia in prima zi de menstruatie?sau nu conteaza ziua?... Offline #34 2010-01-19 14:36:03
Re: Inrebare pt doctoressabuna...revin iar cu o problema recent aparuta si nu stiu ce sa cred...in interiorul vaginului in partea dreapta simt ca o biluta mica sub piele ....ca un fel de g?lma...am fost la medic si mi-a zis ca nu a vazut nimic la echograf.... Offline #35 2010-01-19 14:37:09
Re: Inrebare pt doctoressacat de in interior ? nu e colul uterin ? Offline #36 2010-01-19 17:00:48
Re: Inrebare pt doctoressanu...e chiar in peretele vaginal....sub piele ....si mi-a aparut de acum o luna cred.... Offline #37 2010-01-21 00:34:32
Re: Inrebare pt doctoressabuna, mi-am facut analize pt 17 oh progesteron si am primit valoare 1.09 ng/ml, ma puteti ajuta cu o interpretare? va multumesc....sper ca nu sunt off topic Offline #38 2010-01-21 10:47:05
Re: Inrebare pt doctoressa
cu conditia sa spui si valorile normale ale laboratorului.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|